V64: Comeback-vinner direkt!

Mantorp välkomnar V64-veckan med fina tävlingar denna måndag. 
Vi välkomnar tillbaka Civilon och gör det genom att se honom segerdefilera direkt!

🔨 SPIKARNA

V64-3

Det ska vara dags nu!

Trots ett halvklurigt läge trodde jag en del på 2 Zacapa Grim senast, men påkörning och galopp gjorde att det aldrig blev något lopp för hans del.
Sjuåringen tror jag står på tur för att leverera på allvar och nu när han får ett så pass bra läge över korta distansen så förväntar jag mig att han visar upp sitt rätta jag.

8 Lord Horse kommer från fina insatser och får på sig jänkarvagnen och 9 Fromheaven Idzarda kommer härdad från tuffa motstånd och dessa två utmanar valacken.
Jag tror och hoppas det är dags för Zacapa Grim och spikar!

V64-5

Alltid mycket skoj att återse profiler som kommer tillbaka efter lång frånvaro!

Här välkomnar vi tillbaka 8 Civilon som inte synts sedan 11 juli 2020 och gör alltså comeback efter nästan två års frånvaro. Han fick en kvalgenomkörare 13 april där han drog på galopp kort efter voltstarten, men jobbade sedan sig tillbaka starkt och gavs en rejäl genomkörare av Andreas Lövdal.

Intrycket på Civilon var åter riktigt starkt och utan tvekan är han av skyhög kapacitet. Spår 8 och långa frånvaron till trots så förväntar jag mig en Civilon som är rejält i ordning och då vinner han det här, tätt före 2 Swan Hill och 1 Locale Boko.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

9 Kainai Goj svarade för en riktigt imponerande regidebut hos Mattias Djuse senast. Att han skulle vara bra visste man väl om, men intrycket var verkligen mycket starkare än jag trodde på förhand.
Med den insatsen i kroppen är hästen rimligen lite mer framflyttad i formen ytterligare här. Distansen talar väldigt mycket till hans fördel och även så kapaciteten han har inombords. Mycket stark segerchans!

Det som sätter färg på loppet är att 1 Luca Vialli Boko har spår 1 på startvolten och lyckas Magnus Jakobsson få iväg honom kommer ekipaget dra fältet. Detta rör sig om en väldigt stark fyraåring och som vid bra dag på jobbet absolut kan utmana Kainai Goj.

V64-2

Jag är något besviken på 12 Ivanhoe Renka som under våren svarade för en urstark insats för fem starter sedan, men sedan följt upp detta med att inte leverera. Hade jag vetat om att han var i sitt räcka toppskick hade jag mycket väl kunnat chansspika honom, men där råder lite väl för stora frågetecken för dagsformen för att jag ska våga det...

4 Ransom Tile är given på framspåret liksom 8 Mellby Jupiter som nu ska testas barfota runt om! 7 Massine kommer från en fin debutseger på Visby.

V64-4

Kusken Leif Millerud sitter upp bakom 1 Katri P.Boko som vid sina ljusa dagar är av väldigt hög kapacitet. Det har strulat en del för femåringen och nu återkommer hon efter varit borta sedan mars. Kapaciteten gör att jag ändå tycker hon är given här.

6 Fango Jett var jättebra i regidebuten för Johan Untersteiner och 10 Hockey Am trivdes strålande med Kajsa Ljunghager senast som kör femåringen även här.
12 Brexit Night
har givetvis stentuff utmaning med det här läget över kort, men detta rör sig om bland de bättre i fältet och som svarat för en stark vårsäsong!

V64-6

3 Beawinner återkommer efter 2,5 månads frånvaro och frågan är hur Emilia Leo väljer att köra med henne här. Läget är bra för startsnabba stoet och mycket möjligt att Leo laddar och kör henne där.
5 Indira Split
är en tuffing som jag gillat på slutet och Andreas Lövdal lyckas väldigt väl med henne. Det är väldigt spännande att hon är anmäld i jänkarvagn den här gången!

1 Kathrine S.H. är mycket tidig på innerspåret och man ska inte underskatta 2 Janita Honey Love. Outsidern i loppet som kan bättre är 4 Faith Trot som återkommer efter fem månaders uppehåll, men anmäld barfota runt om för andra gången ii karriärens 18:e start!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips