V64 Axevalla: Studenten är väl ändå bäst! » 9 feb. | Martin Engström…

V64 Axevalla: Studenten är väl ändå bäst!

Långa upploppens paradis, Axevalla, styr tisdagens V64-tävlingar där vi i V64-3 återser Harvard Student. Jag tror hon helt enkelt är bäst den här gången.
I avslutningen startar My Dream Art (bilden) som närmar sig efterlängtad seger!

V64-1

Nej, någon toppform är där inte ännu men jag tycker ändå det ser väldigt bra ut för 3 Inez Alki. Hans Crebas kommer ge ett försök att överrumpla invändiga Valborg Marje men skulle det mot förmodan bli positionen utvändigt ledaren, så tror jag ändå Inez Alki är den tuffare av dessa två. Presterar hon bara som hon ska så är hon bäst här.

Den jag främst har respekt för bakom Inez Alki är faktiskt Svecak Palema som har spår 8 och varit ifrån sedan 2 december. 

  V64-2

  • Fartspecialister ställs mot varandra

  Mikael J Andersson, Magnus Jakobsson och Ole Johan Östre är alla tre bra på att få fart på sina hästar. Här kan de tre bjuda på bra fart direkt bakom sina segerbud; 2 Blue Frontline, 3 Raja Ravina och 4 Lumbermans Kalle
  Blue Frontline höll väldigt bra senast och verkar ha ett ordentligt psyke då positionen utvändigt ledaren inte verkar göra något! Raja Ravina prövar lyckan i Sverige efter att ha tagit två enkla segrar på Bjerke från ledningen. 

  Då det ser ut att bli fart på loppet ska man ha 12 Chang i åtanke som är den kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet...!

  V64-3

  • Studenten är den bästa!

  7 Harvard Student gör årets tredje start. Stoet var riktigt läcker näst senast i årsdebuten, just på aktuella banan, och senast blev det tidig galopp och mest ett träningsjobb runt ovalen. Spår 7 är inte det bästa, men jag tycker femåringen tveklöst är den bästa i fältet här.
  När dessutom den främsta konkurrenten lottats till bakspåret så tror jag Harvard Student är bäst den här gången och blir den man lutar sig mot!

  V64-4

  Det ska verkligen bli spännande att se 4 Global Trackmaster med comebacken i kroppen den här gången. I grunden är han av hög klass och nu ska det bara falla väl ut i loppen. Han kommer gå framåt väldigt mycket med genomköraren från senast och sköter det sig bara med läget så blir han mycket svår att tävla mot här.

  Mikael J Andersson är som tidigare nämnt skicklig på att få fart på sina styrningar. Här startar han från perfekt läge i volten med 6 Wiki Waki Woo som borde kunna ta hand om ledarpositionen och därifrån siktar Andersson på att köra hela vägen.

   V64-5

   Kim Eriksson reser till Axevalla med sin 8 Claw. Läget är ju inte det bästa här, men Claw kommer från V75-sammanhang och går rejält ner i klass här. Femåringen är av det starkare slaget och kommer skickas iväg offensivt direkt här. Tar gärna positionen utvändigt ledaren och jag skulle tro Eriksson tror mycket på sin femåring här.

   2 Alibi har på slutet fått köras av Stefan Persson som även här sitter upp. Efter en okej insats på V75 för tre starter sedan så har stoet visat formhöjande intryck i två senaste starterna. Alibi känns klart på gång för dagen och har läget till sin fördel här mot sina främsta konkurrenter. 
   Thomas Dalborg sätter på amerikanska sulkyn på 6 Svempa Laday som äntligen hittat sig en vettigare uppgift än på slutet. Hästen är väldigt startsnabb och är spetsfavoriten här.

   V64-6

   • Stall Magnus Jernemyr får förhoppningsvis njuta av segersötman i tredje avdelningen med Harvard Student.
    Stallet kan sedan här ta dubbelseger när Linda Sedström i vanlig ordning styr 1 Flexible Launcher

   Valacken gör verkligen ett gott dagsverk varenda gång han startar och här ser Sedström ut att kunna försvara innerspåret. Från ledningen ska man inte nonchalera Flexible Launcher, även fast han motbud är av annan hårdhet...

   Den med hårdheten är givetvis 10 My Dream Art som nu fått två lopp i kroppen och gått väldigt bra i båda två starterna som tvåa. Sjuåringen närmar sig efterlängtad seger och är på väg in i toppformen. Han borde kunna hinna fram och utmana Flexible Launcher här.
   Bakom dessa två har jag även respekt för 15 Milord vars främsta egenskap är hans hårda tävlingsskalle. Åttaåringen vägrar ge sig förrän loppet är slut och en sådan egenskap är klart gynnsamt över det här upploppet.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

   Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

   Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

   Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

   Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

   Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips