V4-hundringen: Två starka spikar på lunchen

Fredagen inleds med V4-hundringen på Rättvik där vi lutar oss mot två starka spikar!

V4-1

Joakim Elfving har en och annan talang i stallet och frågan är om inte 2 Toscana Southwind är hans främsta? 

Stoet har varit riktigt pampig i sina tre raka segrar och trots att hon tappade i starten senast räddade hon upp det med att avgöra innan målgången. Hon möter visserligen en del mer härdade och äldre nu, men läget är en fördel för Ulf Eriksson att tidigt bestämma och jag förväntar mig nog att Toscana Southwind dessutom är än bättre med starterna i kroppen. Stark spik!

V4-2

Jag tror säkert att Kenneth Haugstad har lite förhoppningar på 3 Tailwind den här säsongen, som under fjolårets debutsäsong var ute i en del tuffa årgångslopp. Fyraåringen fick gå i ledningen i årsdebuten senast och tröttnade något med halvvarvet kvar. Han behövde den genomköraren och den här gången får han springa barfota runt om. Leder länge här.

Liksom Tailwind trivs 2 Global Boost i ledningen och stoet kommer utmana om positionen. Lyckas Global Boost nå spets kommer hon inte låta många rusa förbi henne och det var på tiden att hon visade lite form senast!

10 B.B.S.Hampel är missgynnad av bakspåret så klart men han har fått jobba upp självförtroendet med en överlägsen seger senast i enkelt motstånd. 

V4-3

Jorma Kontio får åter uppdraget bakom 6 Vice Versa Diamant och som flera gånger på slutet ser ekipaget ut att ha hittat sig en vettig segeruppgift. 

Sexåringen sjabblade visserligen bort sig senast men jag tar inte stenhårt på det och vad som gör uppgiften än mer lämplig den här gången är att omgivningen inte är det tuffare, om man säger så. En felfri Vice Versa Diamant ska verkligen inte förlora det här och är den starkaste spiken på V4-hundringen.

V4-4

William Ekberg har visserligen lyckats väl bakom 5 Swisha men med innerspår på tillägget i årsdebuten ser det knappast ut som en straffspark det här. Swisha känns som bästa hästen i gänget på kapaciteten, men läget bäddar för öppet lopp!

2 Queen of Gunners och 1 Cute And Charming är de två främsta motbuden som därtill har 20 meters "försprång" på tilläggshästarna. 
13 My Andovra
rankas fyra och är en femåring som gillar att tuffa på ute i spåren. Gick jättebra under slutvarvet senast på självaste V75 och ska kunna strida ner de flesta här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips