V4-hundringen: Svenskbekant regidebuterar till seger

Onsdagen är som det varit de senaste veckorna vidgade åt Norge. Den här onsdagslunchen är det Bjerke som gäller och i inledningen syns svenskbekant i regidebut!

V4-1

5 A Secret Word har flyttat över till Norge och regi Herman R. Tvedt. Sjuåringen tränades tidigare av Lars I Nilsson och har frustrerande nog sjabblat bort sig i två senaste starterna. Valacken möter betydligt enklare motstånd den här gången än vad han är van vid och jag tror han kan få en fin start på Norge-karriären!

7 Likeawalkinthepark vann enkelt senast där hästen övertog ledningen i tidigt skede och vann mot enkelt motstånd som storfavorit. Betydligt tuffare konkurrens den här gången och dessutom svårt läge.
Flera av de övriga konkurrenterna kommer från halvbra prestationer. 2 Photolicious var okej men inte mer senast efter en perfekt resa och likaså är 9 Harbour Eightysix oviss för dagen efter svag prestation senst.

V4-2

11 Fröyde har höjt sig betydligt i sina senaste insatser och han har framförallt visat upp en ruggig inställning för klassen. Han kommer svepa förbi majoriteten den här gången!
5 Heimly Best
är minst lika bra som Fröyde och har läget till sin fördel. Han sjabblade en kortis vid starten senast, men kunde tidigt ställa sig och placerade sig utvändigt ledaren. Över slutvarvet ökade hästen farten ytterligare och kunde sedan gå undan till överlägsen seger.

7 Egge Jerven var väldigt svag senast och har nu varit ifrån en månad efter det. Jag står över den här gången...

V4-3

6 Thai Knight är givna förstabudet i det här snabbloppet som är startsnabb men framförallt av den starkare typen. Han vann från utvändigt ledaren näst senast men senast från andra par utvändigt hade han svårt att göra upp om det över upploppsrakan. Något ojämn för att vara en spik på V4an men på LD kör vi hela vägen!

10 Bright Memphis kommer med 9 Sober Sam fälla många sista biten och smygaren i loppet är 1 Zajron Spritz!

V4-4

2 Awalkinthepark kan avsluta V4-dagen och jag tror chansen finns att nioåringen kan leda länge. 10 Alpha Crown R.R. plitar jag i tidigt på kupongen liksom 6 Eventhor Jet som gick i mål med allt sparat senast och körs åter av Erlend Rennevik. De kommer knappast tillåtas bli fast den här gången...!

Lunchdubbeln:

  1. 6 Thai Knight
  2. 2, 3, 6, 10

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips