V4-hundringen: Spik trots läget

Bakspår är långt ifrån ett plus för spiken men kunnandet finns så det räcker och blir över. Jag spikar på lunchhundringen!

V4-1

Läget är ju klart tilltalande för 1 Tekno Filur med innerspår på volten och denne Tekno Odin-sonen har verkligen förutsättningarna för att kunna spåra runt om över korta distansen. 
Jag vill dock varna direkt för 5 Olsims Ragnar som står väldigt bra till på startvolten och gått två riktigt bra lopp som tvåa. Junifaks-valacken borde ta en seger snart!

Annan Tekno Odin-avkomma i fältet är 3 Ensam Hemma som visserligen har lite galopprisk härifrån, men felfritt är han starkt segerbud. 
6 Ängsfanny
har varit ute i många tuffa lopp den här säsongen och slutade trea i självaste Kriteriestoet för tre starter sedan. Den här gången sitter Ulf Ohlsson upp!

V4-2

Det är knappast ett plus för 9 Patriot Ale att gå iväg från bakspåret då treåringen är väldigt startsnabb. Jag tror ändå han är så pass i ordning att han på sitt kunnande tar sig runt detta gänget.

3 Beach Caviar A.F. ger en bra match från framspåret liksom 1 Dilemma från sitt innerspår, men tongångarna från stall Katja Melkko låter mycket uppåt på Patriot Ale och när denne hingsten är i ordning är han bäst i detta startfältet. 

V4-3

4 Bank Blow återkom senast efter varit ifrån i 4,5 månad och från bakspår över kort distans gjorde hon det riktigt bra som tvåa. Betydligt bättre uppgift för henne den här gången och hon är självklar etta i loppet.

Jag tror mycket på Melkko-tränat i V4-2 och gör det även här lite i form av 9 Macy. Liksom Patriot Ale är även Macy lite missgynnad av bakspåret men jag tror hon rinner igenom perfekt från det här läget och är minst lika bra som Bank Blow.

V4-4

Robert Bergh sitter den här gången upp bakom sin 3 Mysterious Lucifer som vid senaste starten var betrodd i Umåkermästaren i ett bra fält. Fyraåringen fick där gå den tunga vägen och blev aldrig släppt till ledning och tröttnade sedan över upploppet. 
Härifrån bör det bli perfekt resa och med Kalle Taxam på bakspår ska Mysterious Lucifer få till en pangstart. Från ledningen hästen att slå!

7 Mafioso Lynx har inte riktigt fått till det i år men lyckades äntligen sätta nosen först senast och visade sitt rätta jag. Nu åker jänkarvagnen på och för mig är detta bästa hästen i fältet. Väntar mig att han strider mot Bergharen.

Outsider bakom de två är Emilia Leo med sin 5 Beawinner men även 1 Don't Be So Shy som fått välbehövligt lopp i kroppen och visade fina farter under våren. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips