V4-hundringen: Skrattande spik i Danmark

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som skratta sist gäller!

V4-1

Hussein Kasir skötte tömmarna perfekt med 3 Jalka senast som från spår 1 i volten ledde hela vägen runt och kunde hålla undan från stallkamraten över upploppet. Givet med offensiv styrning här med och blir hästen att slå.
7 Gin Lady
satt och mös bakom ledaren senast och över upploppsrakan gick Flemming Jensen ut med stoet som enkelt kopplade greppet. Ruggigt formintryck där.

V4-2

1 Come On Party sjabblade bort sig på V75 senast och formen på stoet är ett klart frågetecken. Vid normala fall ska hon vara mycket tidig den här gången, men visst är det med viss osäkerhet man hanterar henne för dagen.
Annan man inte har riktigt koll på för dagen är 7 Honor. Är detta stoet bara något så när förberedd i comebacken tror jag hon kan vinna från den tunga vägen. 

5 Follow Me Now har inte övertygat på ett tag men senast tyckte jag var ett stort steg framåt. Stoet hamnade sist i kön men via tredjespår över upploppet avslutade hon starkt sista biten bakom två som var av en klass som inte är med i det här loppet.

V4-3

Birger Jörgensen med 4 Galant Lund kunde avancera fram och överta ledningen med varvet kvar senast och sedan höll fyraåringen undan hela vägen. Det såg däremot lite trött ut på slutet och även fast det är perfekt läge den här gången tror jag ändå han är lite sårbar.

I samma lopp såg vi 10 Doubletrouble T.T. som gick riktigt vasst ute i spåren och det var en typisk "nästagångare". 9 Golden Bay har två raka segrar med sig hit och visat att han både presterar bak- som framifrån i positionerna Spår 9 är inte helt fel.

V4-4

Det är närmast skrattretande att ha kollat in 5 Haha Ha på slutet. Stoet hann göra hela 19 starter under fjolåret med endast en seger. I hennes tre avslutande starter slutade hon tvåa och senast var på V75 under Winter Burst. Där gick hon riktigt starkt sista varvet och var den enda som utmanade vinnaren över upploppet. 

Även fast hon har spår utvändigt om två Flemming Jensen-hästar så är det för mig ingen tvekan om att Haha Ha är i toppform för dagen - till skillnad från flera av konkurrenterna. Skratta bäst som skrattar sist - nu vinner hon!

LD-dubbeln:

  1. 4, 5, 9, 10 
  2. 5 Haha Ha

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är en tisdag på upploppets paradis, Axevalla! Omgången ser ut att bli Berghig sådan och i avslutningen är V75-profil tillbaka! 🔨 ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips