V4-hundringen: Hemmaekipaget imponerar igen

Helgen tar en start på Färjestadstravet som arrangerar V4-lunchen! Bästa spiken är ett hemmaekipage som imponerat på sistone och som kommer göra det igen! Och så en kong som är oslagbar.

V4-1

Det har varit imponerande att se 6 Limus Lissi med sin tränare Ann-Charlotte Larsson. Det åttaåriga stoet gjorde återkomst till banan i november efter varit ifrån sedan mars 2019 och frånsett näst senast på V75 har stoet varit strålande bra. 

Med sina främsta motståndare från bakspåret är det upplagt åter för att Larsson kör sig till tidig ledning och därifrån är Limus Lissi mycket svårslagen. Skulle det mot förmodan bli position i andraspår hanterar stoet det utan bekymmer vilket inte minst visades senast!

V4-2

Även fast jag imponerats av 6 Lysjö Kasper så har jag mycket svårt att se någon stå emot 10 Garli Kongen som besitter en helt annan hårdhet än de han ställs mot här. Jag förväntar mig att Jan Roar Mjölneröd i tidigt skede avancerar sig framåt och mot upploppsrakan tror jag Garli Kongen kopplar greppet om det här fältet mot trygg seger.

V4-3

Utgångsläget gör det klurigt för 9 Samurai Comery, vilket väl är främst därför jag garderar upp. Senast styrde han fältet på V86 på snöyrt Solvalla och även fast han tröttnade något sista biten så tycker jag han höll okej. Nu är motståndet något enklare och jag tror Jorma Kontio har offensiv taktik i åtanke. Spik på LD-kupongen, men på V65 garderar jag upp då läget kan ställa till det...

7 Jesper Sånna från springspår kommer hamna betydligt bättre till och även 5 Bacchus L.I. borde kunna strida emot Samuari Comery.

V4-4

3 Cigars Eagle Owl lär bli favoriten i avslutningen men jag tyckte väl inte det slog gnistor om henne direkt senast och när loppet dessutom innehåller 4 It Ain't Me så tror jag det kommer bli fart på det här löpet. Just It Ain't Me blir för mig hästen att slå från ledningen och jokern i sammanhanget är 1 Listas Hotshot med Jorma Kontio som regidebuterar för Katja Melkko.

LD-dubbeln:

  1. 9 Samurai Comery (7, 5)
  2. 1, 3, 4, 6 (5, 10)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips