V4-hundringen: Drottningen på plats

Vi sparkar igång travveckan med lunchtävlingar på Fornabodatravet och omgången till ära är en drottning på plats och vinner i V4-3!

V4-1

6 Golden Boy Sisu stod möjligen för karriärens bästa insats senast på Rättvik vilket var så sent som för en vecka sedan. Ska bli intressant se hur han hanterar täta starter men lita på att han är i absolut toppform!

5 Karisma Boko var riktigt fin flera gånger ifjol men sett tämligen mindre bra ut i årets start. Senast däremot var hon äntligen betydligt bättre än tidigare två starterna och här kommer hon få en pangstart och bestämma i ledarpositionen.

V4-2

Lunchens öppna tillställning men den jag tidigt markerar i kupongen är 11 M.T.Orlando. Tycker sexåringen möter lite mer lämpligt motstånd den här gången och jag väntar mig att han är klart förbättrad den här gången.

7 Arwen As är även tidigt segerbud och sköter hon sig bara hela vägen är hon så pass stark att hon kan vända ut och in på det här motståndet. 2 Brown Sugar Frost på startvolten bästa skrällbudet.

V4-3

Stoloppet över 1 640 meter tror jag blir en fartfest med 5 Queen Ratzeputz.
Jag förväntar mig att stoet trots allt håller ut 6 Go Peppergirl men oavsett så tror jag hon återkommer till tävlingsovalen och visar sitt bästa jag!

V4-4

Kul race över 2 640 meter avslutar V4:an och likt tidigare loppen är det Nurmos-tränat som kan vara lösningen!

2 Daven Port testar på distansen för första gången. Han gick fullt godkänt i sin årsdebut för en månad sedan och den här gången testas han barfota runt om för andra gången i karriärens 11:e start. 
1 Jack Is Back
kommer som sämst sitta i rygg på ledaren och är möjligen den i bäst dagsform i det fältet. 3 Cambria kommer även tidigt vara framme och utmana och som återkommer nu efter nästan två månader ifrån.

Outsider i loppet är 4 Testa di Cavolo som jag väntar påp att det ska lossna för ordentligt den här säsongen. Van vid stentufft motstånd och trivs över långa distanserna!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips