V4-hundringen: Bästa hästen värd att gardera

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera!

V4-1

Det har varit närmast överraskande hur bra 1 Fläsk Ken varit en längre tid nu. Sexåringen stoltserar med fem raka segrar och det har tagit både med skor och barfota runt om. Nu återgår han till skor efter att ha vunnit enkelt på Bollnäs senast med barfotabalansen. Läget här gör att han verkligen blir svår att ta ner återigen.

Den som utmanar för mig är 4 Geronimo Am som gör jätteintressant debut för Jörgen Westholm. Han har gjort ett par bra lopp under karriären men känslan är ändå att det finns fortsatt utveckling i sexåringen. I regidebuten för Westholm blir det barfota runt om och jänkarvagn direkt.

V4-2

Hemmatränaren Oskar J Andersson har mycket intressant bidrag i loppet i form av 4 Duke Ratzeputz. Sexåringen har inte startat sedan 13 oktober ifjol och gör nu debut för stall Andersson (tidigare Timo Nurmos).
Han är väldigt kapabel för att kunna vara bäst i det här loppet!

Annan som återkommer är 7 Ies General som vi inte sett sedan Elitloppshelgen. Han är väldigt opålitlig och ska först och främst sköta sig, men en felfri Ies General kommer göra ett riktigt bra lopp!
8 Black Eagle
har ännu inte fått vinna efter 34 starter vilket är smått otroligt. Läget är tufft här så klart, men jag tyckte han gjorde ett av sina bästa lopp senast efter inledande galopp. Lite på gång!?

V4-3

Vi får återse 5 Parker igen som varit ifrån lite mer än två månader. Framförallt ifjol hade han ett par ruggiga insatser men där han i år inte riktigt fått det att stämma. Han är bästa hästen i det här fältet, men jag tycker det är värt att gardera. Frågetecknet är fortsatt lite för stort för att han ska vara aktuell som spikförslag.

11 Again Kronos blev det lite snöpligt för senast som blev fast med rubbet. Nu får sexåringen på sig jänkarvagnen igen då det inte är voltstart och jag tror han verkligen är sugen på att tävla på allvar den här gången.
6 Ready Doc är en härdad sjuåring som gjorde vad han kunde senast. Då som nu är det med Kim Eriksson i sulkyn och jag tror Ready Doc är på väg upp i toppform. 

8 Joe Frazier Boko och 4 Optimum Terminator är de två som agerar outsiders. Sistnämnde gick riktigt bra under slutvarvet i sin comeback senast!

V4-4

I avslutningen är det antingen att strecka på så mycket som möjligt eller lita på att bästa hästen presterar på topp. 
Jag tror på det sistnämnda när 4 Ceboruco med sin tränare Jimmi Ehlers går iväg från perfekta spår 4 bakom bilen. Även fast utvändige 5 Dark Steed även är startsnabb så tror jag ändå Ceboruco kommer ha hand om tätpositionen i loppet och därifrån är det sällan han ger sig. 

Jag tycker väl att loppet ser aningen ojämnt ut bakom med majoriteten som kan tecknas som "icke-vinnare" så jag har stor tro på att Ceboruco leder det här runt om.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips