Speltips: Han vinner direkt! » 27 maj | Martin Engström -…

Speltips: Han vinner direkt!

Ikväll på Bodentravet återser vi Nicklas Westerholm-tränade Let's Go Ernie. Även fast ett par av konkurrenterna är bra så tror jag han vinner direkt!

Jag gillar verkligen 7 Let's Go Ernie som under fjolåret visade upp sin höga kapacitet flera gånger om och valacken avslutade säsongen med två raka segrar i läcker stil. Nu återkommer han i sin första start för året och gör det efter fem månaders vila.
Visst kan det säkert fattas lite i dagsformen, men jag är inne på att Nicklas Westerholm har honom bra i ordning direkt och är han bara något så när bra som han kan vara så tror jag han vinner det här!

Respekt finns för en sådan som Nikita Sunrise, men vinnaroddset på Let's Go Ernie kommer vara tillräckligt högt för att sätta en vinnarpeng!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips