GS75: Jackpot på Skaraslätten!

Förra veckan på Halmstad bjöd på rejäla skrällar och INGA system fick sju rätt. Därmed har vi en smaskig jackpott inför söndagens omgång på Axevallatravet!

GS75-1

Trots bakspåret så håller jag 10 Kattis J.Boko högt i det här sällskapet, väl medveten om att hon blev slagen senast på Jägers. Jag tycker hela stall Lugauer håller hög nivå för dagen och tycker Kattis J.Boko ska vara förstahästen.
5 Amore Bello
förväntar jag mig gör en toppinsats den här gången och är den som tävlar emot - för mig nöjer jag mig med låset!

  GS75-2

  Det mesta blev egentligen fel i positionerna senast för 6 Funky Style och under första varvet blev det plötsligt fjärde invändigt, följt av ett slutvarv där Kevin Oscarsson hittade ut i tredje par utvändigt. Det var en del trötta ryggar under slutvarvet och in mot sista sväng tvingades Oscarsson ut i fjärdespår(!). Funky Style avslutade så starkt han kunde och föll med flaggan i topp mot smygkörda som spurtade fram.

  Distansen 2 640 meter talar mycket för Funky Style som jag tror går mot en ny seger här.

  GS75-3

   4 Granit de la Roque testar på monté för andra gången i karriären. Vid debuten näst senast hamnade han rygg ledaren över slutvarvet och blev fast där med allt sparat. Han kan öppna bra bakom bilen och det visades senast när han i sulkylopp flög fram till ledningen och höll undan från storfavoriten över upploppet. Räknas tidigt!

   10 Yrwing är en montéspecialist man ska ha respekt för bakom så klart och likaså 11 Höwding Sting som stoltserar med två raka montésegrar! 

   GS75-4

   Man ska inte strula till det i onödan. 2 Counterfeightr tog efterlängtad seger senast och bör härifrån sitta i ledning, men den som varit utropstecknet av de startande är 4 Unico Broline. Sexåringen har äntligen kommit igång och fått fart på karriären och utvecklat sig i snabb takt senaste månaderna. 
   Han har tjänat snabba pengar på sistone men är i riktigt fin författning och ska åter bli svår att stå emot i ett ganska beskedligt motstånd här.

   GS75-5

   1 Dolce A.F. fick en perfekt resa ryggledaren näst senast men det var ändå imponerande att se hur hon över upploppsrakan hittade ut i andraspår och kunde strida sig förbi favoriten. Senast på Solvalla var han ute i tufft sammanhang och fick gå utvändigt ledaren över hela slutvarvet. Att stoet tröttnade till slut var förståeligt och den här gången möter hon lite enklare motstånd. Fredrik Berg har siktet inställt att leda runt om.

   Den främst emot är 10 Denisa som man förväntar sig mer av och tongångarna låter ändå från stallet som att de har höga tankar om henne i den här klassen.
   3 Gotta Love Pepper återkommer efter varit ifrån sedan februari men har gått ett provlopp och sedan ett banjobb förra helgen. Det låter från Emil Engvall som att hästen ändå ska vara väl förberedd och startsnabb finns så risken finns för Dolce A.F. att Gotta Love Pepper hinner före.

   GS75-6

   3 Rio Luca vann enkelt näst senast i karriärens andra seger och han gjorde det erfter gått bra som tvåa på Solvalla för tre starter sedan. Senast såg det åter bra ut när han attackerade men galopperade snöpligt bort sig sista biten. Omtag här och kan leda länge, men 2 Satchmo M.S. kommer göra allt för att tävla emot där framme som Peter Zadel lyckats väldigt väl med!

   13 Digital Crunch är en tuffing som jag tycker ska matcha dessa han ställs mot den här gången och detsamma gäller 14 La Paradeta även fast jag tror hon körs lite mer på chans den här gången från detta läget.

    GS75-7

    11 Oskar Run är en riktig tuffing som tål att göra grovjobbet och jag tror han kommer gå riktigt starkt ute i spåren den här gången. Är man snål och behöver ytterligare en spik kan det vara Oskar Run!
    5 Easy Cash Pirat
    har varit godkänd på V75 på slutet och möter något mer överkomligt den här gången och får dessutom på sig jänkarvagnen. Laddas härnäst mot V75 på Åby 12 februari och jag skulle tro att Mikko Aho vill att Stefan Persson ger hästen en rejäl urblåsare här.

    10 Nikita Vrijthout kunde inte utmana Quiz Roc senast men gick bra bakom denne som tvåa. 4 Our Pleasure ska man inte ge upp helt ännu. Besvikelse senast som storfavorit och kan bättre än så. Kan snuva Easy Cash Pirat på ledningen och leda länge.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    Bäst
    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

    Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

    Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

    Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips