GS75: Jackpot med oblyg spik!

Det råder knappast en vilsam söndag när det från vackra Årjäng körs Grand Slam 75 med jackpot för spelarna! 

🔨 SPIKEN

GS-1

2 Vitro Diablo siktar på att ta hand om ledningen direkt och sedan stå för en topptid därifrån, men jag är fullt övertygad om att 4 Full of Muscles med Sverige-debuten i kroppen är redo att köras rejält offensivt den här gången. De två kamperar större delen av loppet, där jag knappt håller Full of Muscles som förstahästen och Per Henriksen reser till Årjäng med jänkaren beredd på att köras tufft hela vägen. Jag har fastnat lite för denne i loppet och spikar direkt!

GS-5

Man ska knappast tro det är någon straffspark, men Robert Bergh har "bara" en uppgift och det är att köra i tid. Gör han det med 13 Buska Blyg så vinner ekipaget det här loppet. Värsta konkurrenterna startar 40 meter framför och kommer försöka bjuda upp till kamp, men Buska Blyg är så pass mycket tuffare än de han möter här att jag tror han löser den här uppgiften!

GS-7

Många verkar gå på 4 Global Billboard men jag tror Jimmi Ehlers reser till Årjäng med en heltaggad 6 Ceboruco

Ehlers kommer trycka av sin femåring direkt när bilen släpper fältet och jag tror de relativt enkelt når ledningen. Det är i mina ögon inte något stentufft gäng hästen möter här och jag tror han är så pass bra i ordning denna söndagen att han kan leda runt om. 
Då han förmodligen inte blir favorit heller tar jag ställningen och spikar!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-2

5 Broccoli Bell har jag varit och "petat på" förr och jag tycker åter han blir rejält underskattad. Detta är ett lopp som kommer öppna upp det hela och det kan bli en perfekt tillställning för Broccoli Bell som jag tror kan överraska. Den som jag tror leder större delen av loppet är 6 Princess Ellen.

GS-3

9 Baias har dels fått en genomkörare i kroppen nu och är van vid stentufft motstånd som han mötte större delen under fjolåret. Det är inte jättemånga han behöver ta sig förbi och det någorlunda lilla fältet kommer vara hyfsat enkelt att jaga ikapp. Han ses med störst segerchans, men konkurrenten 4 Ram's Bror ska så klart inte nonchaleras. Efter fem segerlösa starter tog han för tre starter sedan sin allra första seger och har sedan radat upp med två ytterligare ettor!

GS-4

5 Dats Pepito och förstarankade 6 Roc Star Joli är de som främst gör upp i detta snabbloppet, men visst är 8 Mill Cava minst lika bra som de två och ska trots sitt läge kunna sluta långt framme. Skrällbudet som smyger med längs innerspåret är 1 Claire di Quattro.

GS-6

10 Great Winner satte jag singelstreck på en del gånger ifjol och även varnade vid hans V75-starter. Nu är det dags för årsdebut och möjligen lär Magnus Jakobsson inte köra stentufft med honom - även fast det heter att man alltid ska köra för bästa möjliga placering.
Jag tycker han måste garderas i årsdebuten och gör det med främst 12 Frodo S. som står perfekt inne i loppet och ojämne 6 Reddington.

Just GS75-6 känns som ett lopp där en del oväntat kan inträffa under loppets gång och en härdad hjälte som 11 Townshend Broline matchar definitivt dessa.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips