GS75: Giffelpåse från Boden » 21 nov. | Martin Engström -…

GS75: Giffelpåse från Boden

På söndagen är det från norrländska Boden vi hämtas Grand Slam 75-omgången! Giffelpåsen är redo att jobba in sjuan - klicka här för andelen i systemet!

GS75-1

6 Zodiac Kronos och 11 O.K.Nalan höjer sig något i inledningen, men visst krävs det några ytterligare streck för att känna sig säker. En sådan som 2 B.W.T.Dallas är värd seger!

GS75-2

  • Tränare Oscar Berglund reser nästan jorden runt med 8 Jaramaz Boko och gör det i angeläget ärende.

Stoet har fått ett lopp i kroppen och ska kunna vara än bättre den här gången. Så som hon visade upp sig ifjol ska det bli spännande se hur det ser ut den här gången. Konkurrenterna har garanterar respekt för ekipaget och Magnus A Djuse är offensiv direkt när bilen släpper fältet.

Berglund reser inte i onödan!

GS75-3

6 Forspärla har inte varit så bra som hon varit den här säsongen och det ska bli spännande att se henne i den här omgivningen. Jag tycker hon ska ha med segern att göra den här gången mot främst 11 Torpa Olea och 12 Don Viking!

GS75-4

Tre startsnabba gör upp!

Stefan Johansson har intressant uppgift med sin 5 Xanthis Excalibur som vid ledning kan ha hand om det här hela vägen. Det jag oroar mig över är att 4 Believe Your Dream startar invändigt om och kommer kunna utmana om just ledningen. 
Sen ska man heller inte glömma bort 3 Kaj di Quattro som även denne är snabb bakom bilen och jag tror det kommer bli en kamp mellan dessa!

GS75-5

Tuomas Pakkanen vet vad han ska göra här. Vara på hugget när bilen drar iväg fältet och sedan är det 3 Ariston som tidigt sitter i ledningen och har koll på det här loppet.
Når Ariston ledningen tror jag loppet är över!

GS75-6

Ingemar Hultqvist har med två profiler i omgången och här syns 14 Dante Godiva som jag hade trott mycket på om det inte vore för insatsen på slutet som varit allt annat än bra. Värd att gardera upp!
11 She Is Cecilia
och 8 Electric Eye Am är främsta utmanarna men visst är det även lite fördel åt 4 Anthem som borde kunna ha hand om spetspositionen

GS75-7

Ingemar Hultqvist andra stjärna i stallet visar upp sig här. 6 Selmer I.H. har inget toppläge bakom bilen men ska ändå ha en mycket god segerchans.
Hästen har varit bra under hösten och vid sunda vätskor ska det här vara en mycket passande uppgift att vinna.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!bildsköna Årjäng är värd för söndagens tävlingar. Jag vill verkligen rekommendera alla att besöka banan när "allt är som vanligt igen". Jag ... Läs travtips