GS75: Blandat värre med jackpot!

Vaggeryd ger oss söndagens Grand Slam 75-tävlingarna där klassen är oerhört blandad och potentialen finns för hög utdelning - inte minst när det även är jackpot!

Andelen (giffelpåsen) kostar 68 kronor - klicka här!

🔨 SPIKEN

GS-5

Stall Adrian Kolgjini går väldigt bra för dagen och flera av hästarna har imponerat på slutet - inte minst de som tidigare haft det svårt att få utdelning.

Här startar han med 6 Jebo Smart som i karriärens tredje start tog första segern senast. Detta är ett oerhört jämnt och orutinerat lopp men jag gillade intrycket på hingsten så pass mycket att jag tror han kan vara lösningen här. Procenten lär dessutom inte bli särskilt hög och det är precis vad man vill åt i en jackpot-omgång!

GS-7

3 Debonair Mary gör första starten för året och bara av att skriva det får en normalt att skygga och gardera på. 
Grejen är dock att motståndet ser högst passande ut för fyraåringen som jag tror löser den här uppgiften. Stall Untersteiner meddelar att träningen gått väl och förberedelserna är på topp inför årsdebuten. Är hingsten närheten av lika bra som han var under fjolåret hos Robert Bergh så tror jag han vinner det här.

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-1

3 Icecream In ges en bra chans här om stoet tidigt lyckas ta frontpositionen i det här loppet. Som många andra har jag heller inte missat intrycket på 5 Rapunzel från senast. Då gick hon med skor bak men får springa barfota den här gången!

6 Global Countess behöver en nykick och testas med Stefan Persson i jollen!

GS-2

7 Leia Diablo har jag tidigt på lappen. Hon har inte alls fått till det på ett tag nu, men jag höjer varningens finger för henne! Den dagen hon får rätt på psyket igen så är hon riktigt bra för den här klassen. Skicklige Gustav Johansson känns perfekt som kusken i detta ungdomsloppet.

1 Andante T.M. är både stallkamraten och främsta motbudet med 11 Al's Showmethehill som tredjeranken.

GS-3

Jag tycker det mycket väl ska vara dags nu för 9 Zoccoloduro O.P, som fått tre starter i kroppen och de två senaste har fört fram honom ytterligare i dagsformen.
Bakspår är inget plus men däremot är distansen 2 650 meter det och jag tycker han ska kunna göra upp om det nu.

Motbudet är årsdebuterande 10 Kron Vici Star som i grunden är loppets bästa häst här och han är framförallt riktigt stark när han avancerar ute i spåren. 5 Hobart? Ja, visst kan han utmana, även fast övriga två känns hetare för mig.
Skrällen i loppet som riskerar bli borttappad är 7 That's It och 1 Dandit har fått två välbehövliga lopp och reser till Sverige i form!

GS-5

7 Afish har väldigt mycket kvar att hämta på ovalen och det verkar som att valacken äntligen börjar hitta rätt nu i sig själv som tävlingshäst. Frånsett senast har han varit jättebra i två raka segrar och för mig är det klara ettan här!

3 Notorious Zon möter lite mer överkomligt gäng nu än på slutet och 8 Staro Next Move är den i fältet som känns mest intressant ändå baserat på hur han presterat på slutet. 

GS-6

3 Tom n'JerryDiamant tror jag mycket väl kan ta ledningen här, även fast det möjligen inte är det troligaste. Jag tycker ändå att han ska räknas mycket tidigt här och är min förstahäst!

1 Ready Tonight ska försöka leda runt om och visst kan han mycket väl göra det. Han har härdats i stentuffa lopp mot kulltoppar och är på väg att blomma ut rejält nu. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips