Extra V75: Spiken är redan i mål

Dags för finska travsportens stora dag; Finlandia Ajo-dagen! Det är extraomgång med V75 och omgångens stora favorit är befogad och redan i mål!

🔨 SPIKEN

V75-2

Visst finns där de som säkert ska gardera upp 7 Parvelan Retu, men jag tror de gör det förgäves. Kallblodet är av en sådan klass att övriga kommer få kämpa med andrapriset och att han är jättefavorit är givetvis lite småtrist, men klart befogat!

V75-6

1 Epimetheus har övertygat två gånger om och när No Limit Royalty fick spår 12 är det nog rätt så kört för att det ska bli tävling av det här. Jag tycker detta är en uppgift han ska lösa. 

12 No Limit Royalty är i absolut toppform för dagen och Olli Koivunen räds knappast Epimetheus, men det gör väl detsamma härifrån.

👌 SKRÄLLBUDEN

V75-1

3 Bosse Nice är de för den snåla plånboken som möjligen kan vara ett spikförslag, men bakom känns det här loppet oerhört öppet och jag väljer att strecka på, trots Bosses starka segerchans.
En sådan som 10 Pegasus Evo är väldigt gynnad av att ha fått ett lopp i kroppen och 11 Truedream A.F. är förmodligen den med bäst dagsform i fältet. Missgynnad av bakspåret men ska vara högt upp på ranken.

Äh, spikar man inte Bosse Nice kan man likaväl ta alla och få en bra start på ett eller annat sätt, åtminstone!

V75-3

1 Versace Face är inget jag vågar luta mig mot, då 14 Martin de Bos är en riktig hårding som för mig är bästa hästen i det här fältet. 8 Main Stage trivs över längre distanser och rankas som trea i fältet.

V75-4

12 Kurri Jari Boko är välkänd för oss svenskar och nu får han även Björn Goop i sulkyn. Svårast möjliga läge men är av sådan hårdhet att han kan runda det här sällskapet. 
Annan tuffing i fältet är 10 Always Ready som Tommi Kylliänen kommer kunna köra väldigt offensivt med. 1 Skyfall Shine har äntligen fått sig ett bra läge bakom bilen och det kommer Hannu Torvinen utnyttja!

3 Amornero Roc har en bedrövlig rad, men är ju bättre än så!

V75-5

8 Asteroid verkar stormtrivas med Björn Goop i sulkyn och hade läget bara varit lite bättre hade det varit klara spikförslaget - härifrån måste det dock lösa sig...
2 Donizetti ska bli jätteintressant att följa den här säsongen och som nu fått lopp i kroppen och visst är även 6 Colibri Jet aktuell som tredjerank.

V75-7

6 Bepi Bi blir den att slå i årets Finlandia Ajo, men visst har 7 Brambling sett jättefin ut i årets starter och är den som gör upp mot italienaren. Brambling har verkligen utvecklats i årets starter och varit i sådant skick att han mycket väl kan vara aktuell för Elitloppet - det vill hästen säkerligen visa här med!

9 Gareth Boko såg jättefin ut i sin återkomst senast. Han står lite bakom övriga två, men jag har sådan respekt för honom att jag måste ha med honom. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips