Extra-V75: Kulltoppar jagar finalplatser

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst placerade i varje semi går vidare till finalen!
Häng med på söndagsandelen här!

V75-1

Det gick verkligen att förstå irritationen hos Robert Bergh senast med sin 1 Fifty Cent Piece. Stoet fick aldrig chansen och sjabblade bort sig innan bilen släppte fältet - en start som nog skulle gjorts om... Innerspåret sägs bli en fälla här, men det tror jag knappast Bergh kommer tillåta. Fifty Cent Piece är den självklara ettan i loppet och sannolika vinnaren. 

3 Erin Zet låter det påställt på, 4 Breidabliks Kahlua är i absolut toppform och 10 Eagle Eye Sherry tillhör absoluta topparna. Det är självklart att Fifty Cent Piece har god chans, men vi måste väl ändå försöka för att få upp värdet direkt!?

  V75-2

  4 Donizetti låter Kevin Oscarsson väldigt uppåt på varje gång och både han och stall Riordan håller hingsten väldigt högt. Det är självfallet hästen att slå, men det är flera tuffingar emot; framförallt 6 Devils Tongue och 10 Felix Orlando.

  5 Mi Ma Ohrtus regidebuterar för Svante Båth och springer barfota runt om och med jänkarvagn. Körs nog inte särskilt tufft här, men jag blir inte överraskad ifall han slår till.

   V75-3

   Möjligen det mest öppna loppet på hela söndagen som verkligen kräver sina streck. 
   10 Rihanna W.I.
   hade jag trott väldigt mycket på om det varit framspår. Nu måste det ändå lösa sig lite härifrån... 7 Identity gick otroligt bra senast i Oaks ändå och reser till Solvalla i absolut toppform. 1 Chatty Kronos har ett alldeles ypperligt läge bakom bilen och sannolikt går hon rygg ledaren och letar luckan sista biten.

    V75-4

    För en gång skull har 2 Barbro Kronos ett vettigt utgångsläge och detta gör att jag tror hon blir stoet att slå i detta fina fyraåringsloppet. Vi vet ju vilken hög kapacitet Barbro Kronos besitter och jag räknar med att hon blir stoet att slå här.
    7 Hoboken Am
    är lika högkapabel som opålitlig och vilken sida av henne vi kommer få se här går inte att förutse...

    11 Hall of Am tyckte jag skulle gjort det lite bättre senast ändå. Jag håller henne högt, inte minst när jag höll henne som Stoderby-vinnaren i år, och det ska bli intressant se henne från bakspår den här gången. Sitter hon i tredje-fjärde par utvändigt tror jag hon kan gå ett ruggigt slutvarv till slut. 

     V75-5

     Mycket jämn femte avdelningen men jag går stenhårt på 6 Mellby Jinx. En riktig tuffing det här som jag tror kommer få en alldeles perfekt resa hela vägen. De som jag har som främst emot är 3 Global Cashflow och stentuffe 12 Aquarius Face, men i mina ögon tillhör Mellby Jinx topparna bland treåringarna och han kommer garanterad taggad inför det här. Jag spikar!

       V75-6

       Det påstods senast att 9 San Moteur skulle utmana Calgary Games i Europaderbyt Dessvärre föll San Moteur i galopp innan det hann började och här tar han omtag. Bakspåret bör resultera i felfri avgång och visst är han den som höjer sig lite över mängden i det här fältet. 10 Brambling kan säkert utmana, men jag tror inte han är i den formen riktigt att kunna utmana San Moteur just nu. 

       Från framspåret finns inga rejäla toppar och jag skulle tro att Björn Goop är offensiv och har med sig stor respekt i loppet. San Moteur vinner det här.

        V75-7

        4 Sahara Jaeburn aviseras springa barfota runt om den här gången och visst ska han bli spännande att se från perfekt utgångsläge. Det är en jämn avslutning och Sahara Jaeburn är min knappa förstahäst. 

        10 Mister Hercules tycker jag har sett klart bättre ut på slutet och ska vara tidig i segersnacket den här gången. Han selas ut med absolut toppform den här gången och baserat på hur bra han sett ut på slutet tror jag han kan slå till den här gången.  9 Rome Pays Off vet vi vad han kan och han har gjort det bra både i Kungapokalen och SprinterMästaren. Garderar man Sahara Jaeburn, som jag håller som ettan, är Rome Pays Off självklar på lappen.

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst på fasta odds
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

        Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

        Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

        Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

        Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

        Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

        Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

        Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips