• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V75 Solvalla - Två starka ston chansspikas i jakt på sjuan

V75 Solvalla - Två starka ston chansspikas i jakt på sjuan

Omgången på Halmstad blev svårlöst och jag lyckades åtminstone plocka hem 5 rätt och några skrällar satt fint. Gårdagen blev även den svårlöst och frustrerande nog var det endast en vinnare som inte var med på någon lapp. Med lite annan kombination hade det varit nära full pott.

Det är som alltid svårt med trav och jag väntar (o)tålmodigt på den dagen då det blir stolpe in och storvinsten sitter där. Förhoppningsvis redan idag? 😉


Analysen hör till min Exklusiva andel.

V75 1

7 Emoji är klar favorit i inledningen och kommer från två starka prestationer. Det lär dock bli dödens återigen och jag är inte alls säker på att han vinner. Jag tror att han kan plocka ner 2 Chapuy som högst troligt kör i ledningen men han ska även stå emot övriga motbud. Gardering för mig.

3 Eddy West trodde jag mycket på senast men då blev det en oväntad galopp som förstörde den dagen. Man har siktat på detta lopp och med en ryggresa fäller han många över upploppet.

6 Algot Zonett blev trött senast och var kanske inte på topp, han ska dock räknas tidigt här då han är stark och tål att göra jobb. Laddas framåt och har bra chans att få rygg på favoriten i andraspår. Ska med på lappen.

8 Dats So Cool har varit mycket betrodd en längre tid men börjar nu bli lite bortglömd vilket jag ska försöka ta betalt för. Han har fortsatt toppform och avslutade vasst senast. Är väldigt kvick ut och borde kunna hitta position i främre träffen. Kommer fälla många till slut.

5 Beartime och 9 Sweetman är inte ofarliga med rätt resor.

V75 2

6 Ikaros Sisu spikade jag senast med framgång då han enkelt kunde vinna trots bakspår. Blir hårt betrodd denna gång och har såklart bra vinstchans igen om felfri. Tänker fortsatt på att han kan slå på en galopp lite när som helst.

1 Gordon Brodde (STRUKEN) spikade jag också med framgång senast, han fick då ett perfekt lopp i rygg ledaren och kunde sedan avgöra enkelt när luckan kom. Han kan öppna och borde kunna hålla ledningen, Petter får bestämma upplägg men måste räknas tidigt.

2 Rare Magic är också kvick iväg och kommer med bra form, ska med på garderad lapp från fint läge.

8 Grand Canyon Sisu har inte fått ett roligt utgångsläge men det är nog endast oddshöjande. Han kan öppna och lär laddas framåt, skulle han vara före favoriten är det inte helt omöjligt att han får överta spets från 1 eller 2 och isåfall tror jag på bra vinstchans. Han tål att göra jobb och är inte borta med tyngre resa heller.

9 L.L. Labero gick i spets senast och fick tryck hela vägen, höll väldigt bra som trea och lär vara ännu bättre nu. Innan det tog han två spurtsegrar och läget är perfekt nu. Kan bli urryckare för första gången. Se upp!

10 Rally Inge, 11 Anna Montana och 12 Fighter Simoni är tre roliga storskrällar som har form för att skrälla med maxklaff.

V75 3

9 Ble Du Gers garderade jag senast vilket var väldigt onödigt då han trots en tyngre resa var helt överlägsen. Man kanske får stå med dumstruten på även idag då jag testar gardera ännu en gång. Sex raka segrar talar för sig själv men någon gång ska väl staketet brytas?

10 Milligans School spikade jag senast och det var inte roligt att se körningen mellan Örjan och Erik, med annan resa hade nog Örjan segrat men han höll ändå storstilat som tvåa och han måste ha bra chans till revansch här med den formen. Kan inte spela utan honom.

4 Lucifer Lane är ännu ett motbud som kommer med toppform och Johan lär testa i spets denna gång när han äntligen får den chansen. Vi får väl se dock om han väljer att släppa ifall någon av ovan nämnda ställer en allvarlig fråga.

11 Gareth Boko var sämre senast men han blev för het i spets då och tappade därför, han är fortsatt i fin form och har betydligt bättre chans än sina 3%. Vi vet att han kan avsluta vasst och jag plockar med honom tidigt.

6 Dragster fick rygg på Ble Du Gers senast och Roger trodde på vinst då, men han var sämre än väntat och det berodde på att hans karleder spruckit upp. Nu ska allt vara bättre och han är inte ofarlig. Visst är utgångsläget svårt men med maxklaff kan han skrälla till.

V75 4

6 Nova Mahiron ska bli rolig att se nu, senast startade hon från svårt spår men jag testade ändå chansspika på en lapp. Det började illa då hon blev kvar i tredjespår och fick backa sig sist, avslutningen var bra och jag vet att Uhrberg håller denna högt. Nu har hon toppläge med springspår och spetschansen är bra. Hon möter såklart tuffa ston men jag tror att hon leder detta runt om. Chansspik.

1 Kia Ora var riktigt bra senast, allt blev fel från start då hon blev kvar i fjärde och tredjespår länge och fick backa sig sist. Fick sedan perfekt resa med ryggar inför upploppet och kunde avgöra snyggt. Hon kan nog inte svara upp innerspåret och måste hitta ut. Ska räknas tidigt om man garderar.

15 Unique Juni har två raka segrar från dubbla tillägg och ska såklart räknas tidigt återigen. Det är dock tuffare motbud att runda nu och därför går jag emot. En av tre som sticker ut.

13 Eight Hour har fått ett spännade läge med springspår och ska inte räknas bort, hon avslutar vasst med rätt resa och kan skrälla till.

5 Graces Candy, 7 Ies Elisbet, 8 Super Sarah och 12 Zante Grif skulle kunna vinna med klaff och bör streckas om man garderar bredarex

V75 5

3 Powerbank är tidig på lappen då han borde kunna sitta i spets efter en bit, behövs det brodd är det dock ett litet minus så det kan man hålla koll på.

2 Beckham kommer med två segrar och har perfekt läge, han tål att göra jobb och kan även avsluta vasst med ryggresa och räknas tidigt lite oberoende av resa.

1 Art Brown har nu tre lopp i kroppen efter lång vila och kommer mer och mer, Örjan får se till att hitta ut från innerspåret i tid så kommer han att vara med på linjen. Blir första rycktussar denna gång.

9 Kimi Di Quattro har vettig startrygg och lär få en fin resa, har två raka från spets men kan även avsluta vasst och ska med på garderad lapp.

6 Devs Definitif och 4 Express Lime är två möjliga skrällar.

V75 6

15 Racing Brodda var stark senast då hon endast fick ge sig mot Don Fanucci Zet och formen ska vara intakt. Står nu med dubbla tillägg mot tuffa motbud men jag testar ändå chansspika då hon trots allt är riktigt tuff och har mött värre. Till nuvarande 17% är hon väldigt intressant.

6 Made Of Stars och 11 Carry Cash är Westholms duo i loppet och dessa räknas tidigt om man väljer att gardera loppet.

7 Samurai Comery, 8 Djokovic och 9 Roofparty är tre streck man bör ta med från mellanvolten om man streckar på.

3 Global Unesco är en möjlig miljonskräll då formen är riktigt fin och distansen passar bra. Det låter uppåt från stallet och till 1% är han intressant!

V75 7

Avslutningen känns otroligt svårlöst och man skulle kunna få väldigt bra betalt om det skräller till.

5 G.K Justus var väldigt bra senast då han kunde avgöra säkert efter att ha gjort jobbet i tredjespår. Har bättre läge nu och ska räknas med bra chans igen, jag har dock väldigt svårt att bena ut hur loppet blir kört och vem som tar spets, det finns dessutom många starka motbud.

6 M.T Oscar är en tuffing som tål lite olika upplägg, han vann säkert senast och måste räknas tidigt även idag.

1 Iceland Radio är kvick ut och skulle kunna hålla ledningen, körs nog där då och ska ses med chans. Blir eventuellt rycktussar.

5 Quantum Roc har en vass spurt som bästa vapen och borde kunna hitta bra position från början.

9 Four Guys Dream är en tuff herre som fick ett smått omöjligt lopp senast och han var duktig som tvåa. Nu kan det bli bättre med ryggresa och han är väldigt speedig till slut med klaff.

11 Champ Lane var riktigt fin senast som tvåa på kort distans, läget är inget plus för en startsnabb häst men med klaff ska han räknas tidigt. Skor och brodd såg vi sist att det gick fint.

10 Xanthis Coctail kan skrälla med rätt resa och jag streckar även 12 Unico Broline som jag hade som drag senast då han kunde avgöra enkelt efter en ryggresa. Erik får hitta bra ryggar igen och han lär sluta långt fram med lite tur.

Stort lycka till med spelet!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi har en finfin lördag att vänta oss när det är V75-finaler på Solvalla. Här är tidiga kollen på omgången! Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Lite ny energi när man under veckan som varit analyserat helt rätt i det mesta men får inte med sig det sista även om det blev plus båda dagarna i ... Läs travtips

Det är ljuva V75-finaler som står framför oss denna lördag. ALLT står och väger på Ivanka Amok. Faller hon? Ja, då blir det bra betalt...!Formen ... Läs travtips

Ny vecka och en ny V75 omgång att sätta tänderna i! Förra veckan blev det snöpliga 6 rätt men ändå 13 000 kronor tillbaka och cirka 1300:- per andel ... Läs travtips

V75-finaler på Solvalla och med två säkra spikar går Björn Goop in i omgången!Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 Stoeliten ... Läs travtips

Solvalla bjuder på riktigt fina tävlingar imorgon och vi får hoppas att de kan få till en fin bana i denna slaskiga tid. Vi har två megafavoriter att ... Läs travtips

Det är som alltid kul med finaler på Solvalla och en nästagångare jag haft ögonen på liras på vinnarspelet! Jag tycker lopp 6, V75-2, är bland ... Läs travtips

Dagens Dubbel-loppen ser riktigt roliga ut på Solvalla under lördagen. Jag testar på en rak!DD-1 Det är så klart som så att 1 Hidalgo Heldia är en ... Läs travtips

Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips