V75-tips: Winter Bursten ska delas ut med lite blommor

Travåret 2021 lider mot sitt slut, det har verkligen varit upp och ner för egen del. Några fina vinster har det blivit men pricken över i:et har saknats. För att nå den så tänker jag att det är bara att jobba ännu hårdare.

Vi avslutar året med jackpotten och det är svåra förhållanden då man inte vet hur banan blir och svårlösta lopp. Jag hoppas hittat balansen för 7 rätt. Jag hoppas ni vill fira in det nya året med mig. Spelstopp: 14.59 men jag kommer försöka lämna in mellan 14.00 och 14.30 så att det inte strular med atg, så se till att hittat din andel i tid.

V75 analys:

Avd1: 3 Bravo Sabotage har ett kanonläge att ta ledningen sedan få bestämma och gå undan till en säker seger, är ett spikförslag, men jag kommer att gardera i inledningen. Jag tycker att 9 Bravo Santana med ett lopp i kroppen är intressant. 7 Cassiopeia gynnas av distansen om man får ryggar att gå i, 4 Leon Zon har toppform och går bra på kladdiga banor och 6 Roller Coaster Ås kan avsluta bra med rätt resa.

Rank: 3, 9, 7, 4, 6, 11, 2, 1, 5, 12, 8

Avd2: 11 Ego Sisu har ett lite klurigt utgångsläge men hittar man ut i andraspåret direkt så tror jag man har toppchans att runda alla och får första strecket. 14 Open Sky är nog bästa hästen men strulig och kan galoppera när som helst. 5 Timotejs Jackpot tror är bästa hästen på första volten och är given. Får Ohlsson iväg den bra från start så måste det vara toppchans. Dessa tre är måste streck. Har man råd fyller man på ed 1 Bontoni Degato som kan öppna okej, 2 Hockey Am som är min spetsfavorit men kommer nog släppa och hoppas på lucka, 6 Alisson Face osäker men går man iväg från start kan man att leda länge.

Rank:11, 14, 5, 1, 2, 6, 8, 15, 13, 4, 12, 3, 7, 10, 9

Avd3: 9 Chasingneonrainbow är stark och rejäl, bra chans trots bakspåret och får första strecket, men jag tycker det är spännande med 3 Rampant i ny regi och blivit valack, kan få hästen att ha fokus på rätt saker. 1 Mamaneedshismoney imponerade stort senast och samma utrustning nu, ska hitta ut i andraspåret direkt, dessa tre måste med. Känns heltäckt med 4,8,11 också med då blir det dubbelt så dyrt så jag går på tre streck.

Rank: 9, 3, 1, 4, 8, 11, 12, 7, 6, 2, 10, 5

Avd4: 7 I can Steel har imponerat stort hos Westerholm, senast skickades man till spets från spår åtta och joggade undan till seger, det kan man göra även denna gång även om det är tuffare emot, jag spikar. Ska man gardera tycker jag man dubblar med 13 Luringen la Ma som har toppform men det kan bli långt fram, vill man gå vidare är det 10 och 1 som måste med.

Rank: 7, 13, 10, 1, 6, 14, 11, 5, 12, 2, 3, 8, 4, 9

Avd5: 6 Florist spöade grabbarna från dödens senast, nu går man ner lite i klass och trots det streckad under 5%. Jag spikar och hoppas att Kevin Oscarsson får ryggar till 700 kvar då tror jag ingen orkar stå emot. Vid gardering har man med 1 Twinkle Face som är bra i spets men osäkert om man kan hålla upp ledningen och 5 Eenymeenyminymoe som jag tror får överta ledningen om 2 Betting Pace tar spets.

Rank:6, 1, 5, 10, 2, 7, 12, 11, 8, 4

Avd6: Klurigt lopp där 12 Himalaya Sisu längtar efter sin första seger i voltstart, var otroligt nära senast och kommer man iväg bra från start tror jag det är toppchans och under 10% är mycket intressant. 9 Platinum Tile går alltid bra man men bäst med tätkännig? 11 Rapunzel känns lite bortglömd och måste med. 13 So Superb bra i de två senaste starterna och intressan. 8 Blue Frontline är alltid bra och tål tuffa upplägg.

Rank: 12, 9, 11, 13, 8, 15, 1, 3, 5, 14, 10, 2, 7, 4, 6

Avd7: 7 King Schermer har gått bra över längre distanser, ser allmänt stark ut och borde ha bra chans har, första streck för mig. 14 Spickleback Face kanske slipper brodd och det kan bli perfekt, borde ha hårdheten och styrkan får att vinna. 9 Gaylord Am grymt bra senast precis som 1 Räser Helge. 5 Chestnut Bojje spikades senast och svek när man förlorade mot ryggledaren, denna gång kanske man smyger och slräller själv? 2 Ture L:A och 4 Borups Tornado kanske behöver bra resor men känns spännande från första volten. Det sista galna strecket är 8 Readly Lavec som “alltid” sitter kvar med krafterna, får man fritt denna gång kanske man skräller?

Rank:7, 14, 9, 1, 5, 2, 4, 8, 11, 6, 15, 10, 13, 3, 12Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Ni kan delta i mina system

Jimmie Chans - 10 andelar och kostar 458 kr st. Bygger på samma grund men går får pengarna, öppnas vid enskilda tillfällen och jackpott omgångar, exklusivt system.

Jimmie 24 K - 8 andelar och kostar 239 kr st. Jakten på guldet är igång, kommer säljas i max 24 andelar dvs tre system. Tanken är alltid två spikar och en helgardering, sedan bygger vi vidare på systemet, men som vanligt styr omgången det ibland.

Jimmie Travstugan - 10 andelar och kostar 191 kr st. Systemet bygger oftast på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmies hundring - 10 andelar och kostar 96 kr st. Samma ranking som systemet ovanför men hästarna och spikarna kan skilja mellan systemen.Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips