Fem tippar V75 » Tips från aktiva inför varje V75-omgång » Travstugan

Fem Tippar V75

Travtips från kuskar & tränare till varje omgång på V75

Fem tippar V75

Fem tippar V75 är ett stående inslag varje vecka där fem kuskar, tränare eller spelexperter tippar inför kommande V75-omgång. De som tippar har ofta något med omgången att göra. Det kan vara en spelexpert i närområdet eller en nyckeltränare som har många hästar till start.

Fem tippar V75 har funnits länge och är ett spelmaterial som många spelare använder när dem ska tippa inför V75-omgången. Här på Travstugan hittar du fem tippar V75 så fort det har släppts, varje vecka.

Örebro - 1/5 2021

Fem tippar V75 travstugan

Mer om Fem tippar V75

Fem tippar V75 går ut på att fyra aktiva och en gästtippare, som kan vara en journalist eller liknande, tippar inför kommande V75-omgång. Alla som tippar har någon relation med den kommande omgången. Profilerna får ett samtal från en journalist som frågar dem om varje omgång och man får välja helt fritt vilka hästar man vill ha med.

 • Man får dock endast ''spela'' för 240 rader enligt modellen 1 x 1 x 2 x 2 x2 x 3 x 4 x 5

Tränarna och kuskarna är kända för att ha riktigt bra koll på sina startande hästar, men även sina konkurrenter. Det har faktiskt hänt att en kusk/eller tränare har satt sin Fem tippar V75-kupong och vunnit fina pengar. Därför valde ATG att göra systemförslagen tillgänglig på deras hemsida så man enkelt kan rygga profilerna. Det är dock viktigt att veta att kuskar och tränare som har starthäst i omgången ej får spela själva. Fem tippar V75 är tjänst från Aktiebolaget Trav & Galopp (ATG).


Är hästarna streckade med fet stil innebär det att kusken eller tränaren har streckat sin egen/egna häst på kupongen.

  Fem tippar v75 mockup

  Vanliga frågor och svar om Fem tippar V75

  När släpps fem tippar v75?

  ATG släpper sitt tipsen i mitten av veckan, rätt tidigt så att du i lugn och ro kan läsa på hur de aktiva spelar inför V75-kupongen.

  Kan man rygga kuskar & tränare?

  På ATG's tipsundersida hittar du varje system som har tippats i fem tippar V75. Du kan enkelt klicka och spela systemen.

  Finns det andelsspel med tipsen från fem tippar V75?

  Just nu finns det inget andelsspel man kan köpa. Vanligtvis är det kuskar och tränare som tippar inför omgångarna och eftersom dom tränar/kör själva får dem inte spela på loppen.

  Är tipsmaterialet fem tippar V75 helt gratis?

  Ja, det kostar ingenting. Du hittar tipset på denna sida varje vecka eller hos atg.se.