• Hem
 • Fem tippar V75

Fem Tippar V75

Travtips från kuskar & tränare till varje omgång på V75

Fem tippar V75

Här hittar du tankar från några utvalda aktiva inför varje V75-omgång. Alla som tippar till omgången har en anknytning till den aktuella banan eller just den omgången. Allt från hästskötare till banprofiler får vara med och tippa inför varje lördag.

Fem tippar v75 owlie

Mer om Fem tippar V75

5 tippar V75 går ut på att fyra aktiva och en gästtippare, som kan vara en journalist eller liknande, tippar inför kommande V75-omgång. Alla som tippar har någon relation med den kommande omgången. Profilerna får ett samtal från en journalist som frågar dem om varje omgång och man får välja helt fritt vilka hästar man vill ha med.

Alla profiler får strecka hästar för 240 rader enligt modellen 1 x 1 x 2 x 2 x2 x 3 x 4 x 5. Profilerna får själva välja i vilka lopp det skall spikas eller garderas.

Tränarna och kuskarna är kända för att ha riktigt bra koll på sina startande hästar, men även sina konkurrenter. Det har faktiskt hänt att en kusk/eller tränare har satt Fem tippar V75-förslaget och vunnit fina pengar.

Det är viktigt att veta att tränare och kuskar inte får spela till en omgång där de själva är med och tävlar.

Därför valde ATG att göra systemförslagen tillgänglig på deras hemsida så man enkelt kan rygga profilerna. Det är dock viktigt att veta att kuskar och tränare som har starthäst i omgången ej får spela själva.

Är hästarna streckade med fet stil innebär det att kusken, tränaren, skötaren eller ägaren har streckat sin egen häst på kupongen.

    Fem tippar v75 mockup

    Fem tippar V75

    Fem tippar V75 är en tipstjänst från ATG

    Fem tippar V75 har funnits sedan starten av V75 i början av 1990-talet. Tipset publicerades inte bara i diverse tidningar. Nästan alla ATG-ombud hade fem tippar V75 på anslagstavlorna, vilket de flesta fortfarande har.

    Numera hittar man fem tippar V75 i flera olika trycka tidningar, men även på travbanorna och här på Travstugan.

    Vi publicerar tipset till kommande V75-omgång så fort det är färdigt. Vanligtvis är tipset senast uppe under onsdag morgon.


    Travprofiler som tippar fem tippar V75

    Fem tippar V75 består av fem tipsters som varje vecka får i uppdrag att göra ett V75-system på 240 rader. Det är alltid minst en travtränare, en kusk och en spel eller övrig travprofil som skriver tipset. Många gånger är det någon som har en stark relation till den aktuella V75-banan med. Det händer väldigt ofta att dom mest framgångsrikaste travtränarna och kuskar tar sig tid och tippa fem tippar V75.

    Det kan även vara en nyckelperson i form av en kusk, tränare, ägare eller en spelexpert har många hästar till start eller en stark favorit i omgången. Oftast streckar tränare och kuskar sina egna hästar, men ibland händer det att travtränarna lämnar någon häst utanför kupongen. Det är även intressant att se hur spelexperterna tänker och jämföra deras tänk inför V75-omgången med exempelvis tränarna.

    Danielreden

    Daniel Redén brukar vara återkommande i fem tippar v75.

    Vanliga frågor och svar om Fem tippar V75

    ❓ När släpps fem tippar v75?

    ATG släpper sitt tipsen i mitten av veckan, rätt tidigt så att du i lugn och ro kan läsa på hur de aktiva spelar inför V75-kupongen.

    Kan man rygga kuskar & tränare?

    På ATG's tipsundersida hittar du varje system som har tippats i 5 tippar V75. Du kan enkelt klicka och spela systemen.

    💣 Finns det andelsspel med tipsen från fem tippar V75?

    Just nu finns det inget andelsspel man kan köpa. Vanligtvis är det kuskar och tränare som tippar inför omgångarna och eftersom dom tränar/kör själva får dem inte spela på loppen.

    💰 Är tipsmaterialet fem tippar V75 helt gratis?

    Ja, det kostar ingenting. Du hittar tipset på denna sida varje vecka eller hos atg.se.

    🐴 Hur stort får en system vara?

    Varje person ska skriva ett V75-system som är på 240 rader. Ovan kan du läsa om hur systemet måste se ut.

    ✍️ Vilka gör fem tippar v75?

    Fem tippar V75 är en tjänst från ATG. Varje vecka skickar ATG ut förfrågningar till tränare, kuskar och övriga travprofiler om dom vill medverka i ''fem tippar v75''. Om dom svarar ja så får dom till tisdagen på sig att skicka över ett system som sedan ATG publicerar under eftermiddagen.

    Följ Travstugan på Youtube