V75 Jarlsberg 9/7 2017 » 9 juli | Emelie - Travstugan.se

V75 Jarlsberg 9/7 2017

V75 omgången går om stapeln på Jarlsberg i Norge idag.

Det man ska tänka på är att det är långt upplopp och inget körspö tillåtet. Överlag känns det lite lurigt att spela i Norge  man kommer i från den mesta statistiken och missar helt enkelt en del viktig info. Men vi chansar och lutar oss mot tre sunda spikar och försöker strecka på i övriga har vi tur kanske vi prickar in någon lågprocentare. Håller verkligen tummarna för att Goop fixar första avdelningen nu. FERRARI B.R. känns som en gratisspik precis som BOLD EAGLE så vi gör ett försök med tre spikar även idag. 

Inleder med en spik på 13 HEARTBREAKER V.S med Björn Goop han känner vi ju till sen innan och har just nu en väldigt bra kusk form och tror även att hästen gynnas av de långa upploppet värsta motståndet gör även debut på distansen och det kan vara till HERARTBREAKR V.S fördel i slutändan. 

Andra spiken får bli världsrekordhållaren som knappt behöver en närmre presentation. Avdelning fem 7 FERRARI B.R som näst senast dundrade runt på 1.09.9 på medeldistans en drömspik med andra ord och lite av min favorit häst.

Tredje spiken får bli i avdelning sju 1 WAFFLE CONE*  och är en riktig flygmaskin till sto, vann på elitloppshelgen på 1.10.9 och det är verkligen bra av ett treårigt sto ska även lättas i balansen från järnskor till aluminiumskor i stället försvarar hon spets så lär hon hålla det hela vägen in i mål.

Måste häst får bli i avdelning sex 1 DD HITMAN som har ett bra läge och antingen spets eller få ett riktigt smörlopp denna gång. Hon är oerhört spurtstark och lär bli farlig i detta gäng. 

Jag väljer att säkra upp hela avdelning tre och i avdelning fyra har vi alla utom 12 WALENTINO. Avdelning sex sitter vi också ganska säkert alla utom 5.10. 

Missa inte att säkra din andel vi kör 150:- så vinner vi tillsammans istället.  https://tillsammans.atg.se/inb...

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips