V75 Jarlsberg 9/7 2017 » 9 juli | Emelie - Travstugan.se

V75 Jarlsberg 9/7 2017

V75 omgången går om stapeln på Jarlsberg i Norge idag.

Det man ska tänka på är att det är långt upplopp och inget körspö tillåtet. Överlag känns det lite lurigt att spela i Norge  man kommer i från den mesta statistiken och missar helt enkelt en del viktig info. Men vi chansar och lutar oss mot tre sunda spikar och försöker strecka på i övriga har vi tur kanske vi prickar in någon lågprocentare. Håller verkligen tummarna för att Goop fixar första avdelningen nu. FERRARI B.R. känns som en gratisspik precis som BOLD EAGLE så vi gör ett försök med tre spikar även idag. 

Inleder med en spik på 13 HEARTBREAKER V.S med Björn Goop han känner vi ju till sen innan och har just nu en väldigt bra kusk form och tror även att hästen gynnas av de långa upploppet värsta motståndet gör även debut på distansen och det kan vara till HERARTBREAKR V.S fördel i slutändan. 

Andra spiken får bli världsrekordhållaren som knappt behöver en närmre presentation. Avdelning fem 7 FERRARI B.R som näst senast dundrade runt på 1.09.9 på medeldistans en drömspik med andra ord och lite av min favorit häst.

Tredje spiken får bli i avdelning sju 1 WAFFLE CONE*  och är en riktig flygmaskin till sto, vann på elitloppshelgen på 1.10.9 och det är verkligen bra av ett treårigt sto ska även lättas i balansen från järnskor till aluminiumskor i stället försvarar hon spets så lär hon hålla det hela vägen in i mål.

Måste häst får bli i avdelning sex 1 DD HITMAN som har ett bra läge och antingen spets eller få ett riktigt smörlopp denna gång. Hon är oerhört spurtstark och lär bli farlig i detta gäng. 

Jag väljer att säkra upp hela avdelning tre och i avdelning fyra har vi alla utom 12 WALENTINO. Avdelning sex sitter vi också ganska säkert alla utom 5.10. 

Missa inte att säkra din andel vi kör 150:- så vinner vi tillsammans istället.  https://tillsammans.atg.se/inb...

// Emelie

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips