V86 Jägersro / Solvalla - Tidiga tankar » 28 sep. | Christian -…

V86 Jägersro / Solvalla - Tidiga tankar

Lite snett på det i helgen men det är så det är ibland. Nu V86 igen och senast blev det 7 rätt och dryga 3 gånger pengarna tillbaka.

Mina andelar till omgången:

Christians Hummer - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105kr / 15 andelar

Omgångens roligaste spik: Avdelning 6 - 1 Speedy Tilly

1 Speedy Tilly är en häst jag jagat ett tag och där jag anser att det finns större kapacitet i hästen än vad han visat. Just nu spelad till 24% så tycker jag att Speedy Tilly är ett roligt spikdrag i en klurig omgång.

Hästen kan öppna hyfsat och även om man inte tar ledningen (för det gör Yoghurt Composite) så bör Per Lennartsson kunna hitta ut i ett andra spår. Hästen är både stark och snabb och klarar de flesta uppläggen.

Senast fick man bricka 12 och Kim Eriksson som styrde då, smygkörde längst bak i kön tills det var halvvarvet kvar. När han sedan bad om respons så fick han bra svar och även om man var ute i femtespår ett tag så spurtade hästen imponerande på upploppet. När jag såg den insatsen så tänkte jag direkt ”nästa gång vinner han”.

Nu är motståndet överkomligt och utgångsläget är okej. Så länge ekipaget inte blir fastlåst på innern så tror jag man tuggar ner detta motståndet under sista varvet.

Omgångens lås: Avdelning 5 - 1 Dream Kåsgård, 3 Princess Kloster & 4 Global Warrior

Håller 3 Princess Kloster som första strecket här. Fick äntligen vinna senast efter några fina prestationer på slutet. Imponerande insats senast när hon fick gå i dödens i princip hela distansen och ändå lyckades spurta ner de andra. Bra utgångsläge och skulle kunna nå ledningen, blir isåfall svårfångad.

4 Global Warrior är mitt andra streck en häst som jag hade förväntat mig mer av. Kapaciteten finns där men ibland funkar det bara inte alls. Bra prestationer och mycket vinster när han fungerar. Hårding som klarar tuffa upplägg, vilket kan komma att behövas här då det luktar dödens.

Dessa två höjer sig lite ur mängden men jag tycker ändå man kan kosta på sig att plocka med 1 Dream Kåsgård. Riskerar att bli fast då man inte är supersnabb bakom bilen. Besitter dock fin kapacitet och visade prov på riktigt fin inställning senast när man vann från dödens. Formen känns på topp och Flemming kommer nog inte till Jägers för att komma 5–6a.

Omgångens skrällchanser: Avdelning 3 - 3 Gigi Barosso, Avdelning 7 - 8 Andre Ward

Avdelning 3 - 3 Gigi Barossa

Kom till spets i debuten men valde sedan att släppa. Kämpade på fint till en andraplats. Verkar vara en startsnabb häst med fin styrka och vilja. Just nu spelad till 6% så tycker jag ekipaget är superintressant i sammanhanget. Final i Breeders Course innebär 2-åriga hästar utan någon vidare erfarenhet som skall tävla om 600.000kr över 1640 meter. Mycket kan hända med så oerfarna hästar och distansen är inte direkt förlåtande. Jag tror inte Paul J P Hagoort skickar upp sin springare för att släppa ledningen utan kör nog där om positionen nås. En helgardering är kanske rätta vägen men glöm in bort Gigi Barossa om ni försöker gå kortare!

Avdelning 7 - 8 Andre Ward

Utgångsläget är supertråkigt, distansen är inte optimal och hästen har galopperat endel på slutet. Förutsättningarna ser väl på förhand nattsvarta ut men det är enligt mig en av de bättre hästarna i fältet. Trivs med att gå bakifrån och hittar Flemming bara ner i en hyffsad position så tror jag att Andre Ward har en bra chans att runda många tillslut. Just nu spelad till 7% så anser jag spelvärdet vara högt.

Andelar till mina system hittar ni överst på sidan. Knip gärna en eller två så gungar vi in nästa åtta tillsammans!

Välkomna! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips