V86 Jägersro/Solvalla - Spikförslag och skrällalternativ » 15 sep. |…
  • Hem
  • Christian
  • V86 Jägersro/Solvalla - Spikförslag och skrällalternativ

V86 Jägersro/Solvalla - Spikförslag och skrällalternativ

I söndags satte vi återigen sjuan som gav lite att dela på. Ingen jättesumma men ändå lite påfyllning till spelkassan. Formen känns dock klart uppåt igen!

Nu V86 på Jägersro/Solvalla och det ser ut som vi har riktigt roliga lopp framför oss.

Mina andelar till onsdagens V86 finner ni här:

Christians Hummer - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105kr / 15 andelar


Omgångens spik: Avdelning 2 - 6 Vae Victis Club

Redéns italienska nyförvärv har imponerat sedan Sverigedebuten. Två segrar på två försök från dåliga lägen, och det är verkligen inga duvungar man mött. Senast slog man Racing Brodda, Vagabond Bi och Bythebook över lång distans.

Nu har man för första gången i Sverige fått ett bra spår som det går att ladda ifrån och det tror jag man gör! Vi har inte sett hur startsnabb hästen är här i Sverige än men i Italien har det sett fint ut bakom bilen. Skulle man ta sig till ledningen så känns loppet avgjort. Motståndet känns mjaa och det är ingen som känns varken stark eller i form nog för att sätta upp något tempo utvändigt.

Skulle man inte få ledningen så tror jag man vinner ändå, till och med om det skulle bli dödens. Så stark är hästen!

Nu spelad till 72% och det är väl där någonstans jag bedömer vinstchansen så vi får hoppas att det sjunker lite. Men denna gång tycker jag inte man skall krångla till det utan banka in spiken och leta skrällarna i övriga lopp!

Omgångens skrällar:

Avdelning 1 - 2 Del Ray Pellini

Del Ray Pellini som besitter en hög kapacitet är van tuffare motstånd än detta och borde inte vara ett skrällbud. Här tycker jag att spelarkollektivet missbedömt hästen helt när hon bara är spelad till dryga 6%.

Galopperade visserligen senast ganska snart efter starten men det är inget jag ser jätteallvarligt på. Voltstart då, autostart nu och har dessutom fått ett fint spår. Det är ingen startraket utan endast medel ifrån start men det tror jag spelar mindre roll här. Hästen behöver bara springa rakt fram och behålla sitt andra spår och därifrån kan man tugga ner motståndet sista halvvarvet.

Bästa hästen i fältet och till 6% ett rejält fynd!

Avdelning 3 - 7 Bahama Passion

Avdelning 3 är ett 3-åringslopp för ston och redan där ringer varningsklockorna för att skrällbud finns. Stolopp generellt tycker jag skräller lite oftare och nu dessutom 3-åringar utan någon vidare erfarenhet. Här kanske man gör bäst i att ta alla?

Bahama Passion fastnade jag dock lite extra för när det kommer till skrällarna i avdelningen. Avslutade riktigt bra efter galoppen senast och hade man bara hållit sig i trav så hade man säkert kunnat vinna.

Nu är motståndet likvärdigt och även om spår 7 bakom bilen är lite vingelrisk så är det ändå bilstart som jag tror gynnar hästen. Per Nordström är en duktig kusk som säkerligen kommer leta sig ner i en bra position och sedan ladda inför sista halvvarvet. Jag ser inte varför det inte skulle kunna räcka hela vägen och 5% tycker jag är alldeles för lågt!

Avdelning 5 - 1 Redneck Woodland

Jag fortsätter jaga Adrian Kolgjinis 4-åring och förväntar mig snart bra betalt.

Det finns gott om kapacitet i hästen som bara behöver komma ner i backen. Sköter sig inte alltid men när han gör det så finns det rejält med farter. Öppnar snabbt och skulle kunna hålla upp innerspåret och sitta i ledning i första sväng. Körs nog sedan i den positionen och kan då leda länge.

Värsta konkurrenterna riskerar att få göra jobbet utvändigt och gå den tunga vägen. Är det bara nerförsbacke på Jägersro för dagen så skulle man kunna rinna undan.

Andelar till mina system hittar ni längst upp på sidan. Knip gärna en eller två så gungar vi in nästa åtta tillsammans!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips