V86 Jackpot 24/6 från Åmål - spets och slut för Frodes läder? » 22…

V86 Jackpot 24/6 från Åmål - spets och slut för Frodes läder?

Vi kommer från en V75-omgång där två av tre system faller på målsnöret i sista avdelningen. Utdelningen på 6 rätt var inget att hänga i granen och är inget vi jagar heller.. 

Nu laddar vi om för en jackpotomgång på V86 och ytterligare en krydda i form av Åmåls travbana som har lite speciella förutsättningar.

Mina andelar till jackpotomgången hittar ni här:

Christians Hummer - 255 kr / 12 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105 kr / 15 andelar

V86 - 1

1 Hurricane N.L vann i årsdebuten senast efter en fin resa i ryggar. Avslutade riktigt rappt och lyckades tugga ner ledaren sista metrarna. Skor åker på till denna starten men blir väl troligtvis några lättare aluminumskor så lägger inte allt för stor vikt vid det. Rick Ebbinge upp nu vilket är ett kuskplus.

2 Elstar Rapida kan ta hand om ledningen här och då blir man hästen att slå. Avslutade förra året på ett fint sätt och har nu årsdebuten avklarad. Bör gå framåt med det loppet i kroppen. Också här ett kuskplus jämfört med senaste starten då Ulf Ohlsson sätter sig i sulkyn.

8 Nisse Sånna har gjort flera fina insatser på slutet och motståndet här ser överkomligt ut. Spår 8 är dock inte optimalt och än värre på just Åmål. Finns en risk att man blir fastlåst på innerspåret och då har man inget med segerstriden att göra, men hittar Calle bara ut i ett andraspår så ser jag chanserna som goda till seger här.

9 Townshend Broline har varit ute mot tuffa gäng på slutet. Motståndet här är betydligt enklare. Har lite svårt för att vinna men klarar av långdistans på ett bra sätt. Skulle kunna vara en outsider.

V86 - 2

4 Astronascente Zac kom till ledningen tidigt i förra starten och ledde sedan runt om. Gick ifrån motståndarna på upploppet i övertygande stil och en imponerande insats från fyraåringen. Hästen har i senaste två starterna visat på fin startsnabbhet, vilket man säkerligen kommer försöka utnyttja här på Åmål. Kommer man till ledning här så blir man helt klart svårfångad för övriga och med Åmåls korta upplopp och skarpa kurvor så blir det extra svårt att ta sig förbi ledaren. Skulle kunna vara ett spikalternativ men är i skrivande stund spelad till 70% + och till den procenten finner jag ändå värde i gardering här.

8 Endwithastar har gjort fina insatser i senaste starterna och ser ut att ha en god form. Rycker skorna för första gången till denna starten vilket är ytterst intressant. Hästen kan öppna bra och skulle, med lite klaff från spår 8, kunna lyckas hitta en position andra/tredje ytter. Blir det då lite tempo på loppet kommer man vara med och göra upp om det.

9 Harrison Boko gick i mål som trea med krafter kvar senast. Har gjort många fina insatser på slutet och har slutat på pallen i hela 70% av sina 18 starter i livet. Har dock haft det lite svårt att sätta nosen först. Skulle kunna få en smygresa här och sedan vara med och göra upp om det på upploppet.

V86 - 3

2 Flash Håleryd kan öppna bra om han är på humör. Har inte sett hundra ut formmässigt på slutet och är väl tveksamt om han är i tillräckligt bra form för att vinna detta. Är dock en kandidat om ledningen inledningsvis men släpper nog ganska snart när någon av de utvändiga ställer frågan.

3 Bear Dancer har ganska bra fart under hovarna den första biten och skulle kunna ta hand om ledningen. Hästen har dock bara varit ute i ett kvallopp senaste två åren så formen finns det stora frågetecken kring. Håller de två utvändiga hästarna högre här.

4 Ragazzo Da Sopra är en medel och långdistanslöpare som har riktig hög högsta nivå. Har inte riktigt fått till det i år men börjar väl närma sig formen iallafall. Är väl ingen startraket men en grovjobbare som både kan göra jobbet själv eller gå i ryggar och sedan avsluta riktigt rappt. Har varit ute i tuffare gäng än detta den senaste tiden och motståndet här känns som en vettig uppgift.

För 5 Patent Leather behöver vi inte sätta några frågetecken kring formen iallafall. Hästen har gjort bra prestationer hela året och fortsatt på det fina spåret man avslutade fjolåret på. Hästen kan öppna snabbt och är en utmanare till ledningen, antingen tar man den omgående eller så ställer man en tidig fråga och får överta. Väl i ledningen så är mycket vunnet om man inte fått offra för mycket och man har en bra chans att leda runt om. Får min tipsetta här.

V86 - 4

14 Robertino vann senast efter en fin resa och när luckan öppnade sig som på beställning för Goop. Man vann då 60.000 kr och skulle stått i mitten på denna spårtrappa utan den segern. Läget är mycket tuffare nu och jag kan inte förstå hur hästen blivit favorit här. Det är ett extremt kort upplopp, det är snäva kurvor och hästen behöver runda 10-12 hästar. Det kommer kosta att ta sig hela vägen fram och skulle krävas en imponerande insats från hästen om han skall lyckas plocka hem segern här.

7 Listas Psycho som stått för fina insatser i alla starter i år tror jag har bra chans. Har vunnit på långdistans så det kan man hantera och nu åker skorna av igen. Spår 7 är inget drömspår heller men då hästen kan öppna hyfsat så hittar man sig nog en fin position inför slutrundan här. Får man en rygg att gå i 1500 meter så blir man livsfarlig tillslut här.

4 Silver Load kan öppna raskt och kommer nog laddas mot täten här. Kan leda länge om man får styra tempot väl där framme. Hästen har presterat ojämnt men har i de senaste två starterna steppat upp det, har man hittat formen?

V86 - 5

6 Mellby Devil tar nog hand om ledningen här men av någon anledning verkar man inte vilja köra där med hästen. Har tagit ledningen i två senaste för att sedan backa bakåt. Spännande att se hur man gör här på Åmål.

1 Comte Godiva är ingen startraket men han är en vinnarskalle och skulle kunna vinna detta på ren vilja. Fick gå den tunga vägen i dödens senast och tröttnade lite på upploppet men gjorde ändå en bra insats. Jag tror inte man kommer göra en sämre insats här och skulle man hamna i dödens nu så är det iallafall 400 meter kortare att springa. Skulle kunna vinna detta från alla positioner och min tipsetta.

7 Alex H.P. är inte supersnabb ut men har en desto bättre avslutning. Kommer likt Comte Godiva försöka hitta en fin position i andra/tredje ytter och bara vänta in rätt läge för attack. Får man en okej resa så är man med och gör upp om det.

V86 - 6

8 Nordby Elde blir min första häst i loppet. Vann senast över långdistans efter att man tidigt tagit ledningen. Där körde man sedan runt om och gick ifrån i överlägsen still på sista varvet. Här är det lite tuffare emot men hästen ser ut att vara i toppform för dagen och har varit ute mot tuffa gäng tidigare. Jag tror att man kan få överta ledningen tidigt här och därifrån blir man sedan svårfångad.

9 Ask Viking har sett lite stum ut sista biten i årets två starter trots fina resor i båda loppen. Går nog framåt med de loppen i kroppen och är i grunden kapabel nog att runda detta fält.

4 Fröyu Birk kommer med två raka segrar i bagaget från sina två starter i år, så formen är det inga tvivel om att den sitter där. Kan vinna både från ledning och bakifrån. Känns som en stark segerkandidat här.

V86 - 7

3 Global Wonderful kan öppna bra och skulle kunna laddas emot täten här. Har gjort flera fina insatser från den positionen och lär inte vilja släppa den till någon här. Skulle kunna leda detta runt om. 4 Make More Cider kan också öppna bra och vill till täten. Kan bli körning emot invändige Global Wonderful. Svårt att sia om vem som går stridande ur den bataljen men ledaren har nog mycket vunnet här om det inte blir allt för hård körning.

En som skulle gynnas av hård körning där framme är 5 Zante Grif. Zante Grif såg ut att få det serverat senast men galopperade på upploppet precis när hon skulle ta sig förbi ledaren. Hon har en fin avslutning att tillgå och blir det tempo på denna tillställning så kommer man vara med och göra upp om det.

V86 - 8

Min tipsetta får 3 Pleasure For Cash. Hästen galopperade på upploppet senast men tog innan dess två raka segrar emot sämre motstånd men efter fina insatser. Kan öppna och rycker skorna här, en extra växel för att nå ledningen?

4 Hummer Scott har en rejält bra avslutning att tillgå och försöker nog hitta en ryggresa här. Var nära att slå Inspector i senaste starten men hann inte riktigt hela vägen fram.

6 Inspector är en allround häst som fungerar över de flesta distanser. Kommer från en seger där man fick gå i spets hela loppet men hästen kan även vinna bakifrån. Är lite osäker på hur man väljer att lägga upp det här men oavsett upplägg så har ekipaget en bra chans här.

Andelar till mina system som bygger på ovan tankar finns överst på sidan. Ni hänger väl med?

Välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips

Hej på er!Förra veckan var det en otroligt svår rad som gav drygt 7 miljoner på 7 rätt. För mig var flera av vinnarna extremt svårfunna. Hatten av ... Läs travtips

Norges bästa spelexpert, Espen Edvarsen har anslutit sig till Travstugan när det kommer till svenska loppen och tillsammansmed Simon Hagen ... Läs travtips

Andel i systemet kostar 175 kr - klicka här! Rommetravet bjuder upp till V75-dans denna lördag och just dans känns passande när vi i Gulddivisionen ... Läs travtips

V75 från Dalarna och Rommetravet. Omgången ser rolig ut och jag tror att det kan bli rätt bra betalt även denna vecka. <<<< Tobias ... Läs travtips

Det blev en rolig onsdag när både Petterssons Miljon och Petterssons Starka hittade hem och gav fina pengar tillbaka. Nu har jag laddat om och siktat ... Läs travtips

Romme står som värd och de lovar en bra bana, närmast en fin sommarbana sägs det. Men det är fortfarande skotvång, så barfota dansande hästar får ... Läs travtips

Avdelning 1 – 8 Tullbardine Boe satt fast senast med alla krafter kvar. Nu kommer man följa startsnabba Aras rygg för att hitta ut tidigt. Får man ... Läs travtips

Äntligen lördag och dags för lördagsmys, omgången känns svårlöst idag och jag tror att vi kan få lite skrällar och en fin utdelning, mitt roligaste ... Läs travtips

V75 på Romme. Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS ... Läs travtips

Dags att besöka Romme och det är med goda förhoppningar jag kliver in i omgången. Har fått otroligt många glada tillrop efter mina speltips och det ... Läs travtips

Andel i giffelpåsen kostar 99 kronor - klicka här! GS75 geggades bort fullkomligt förra söndagen - den här helgen är det helt andra förutsättningar! ... Läs travtips

Hej på er!Förra veckan blev det ett riktigt antiklimax då jag laddad otroligt inför dubbel jackpot från hemmabanan Örebro. Till slut efter mycket om ... Läs travtips

Vintermeetingets verkliga kraftmätning avgörs på Vincennes den här söndagen. 29 hästar har anmälts till Prix de Paris, men endast 15 av dessa har ... Läs travtips

Dags att runda av årets vintermeeting nere på Vincennes, vilket vi gör med hjälp av mastiga 4150 meter och loppet Prix de Paris.  Dessutom är ... Läs travtips