V86 Åby/Solvalla - Spikförslaget och miljondraget » 8 sep. |…
  • Hem
  • Christian
  • V86 Åby/Solvalla - Spikförslaget och miljondraget

V86 Åby/Solvalla - Spikförslaget och miljondraget

8 rätt senast på V86 men katastrofal utdelning. 6 rätt och 7 rätts potterna vidare till denna dubbeljackpot omgång som på förhand ser riktigt lurig ut. 

Mina andelar till onsdagens V86

Christians Hummer - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105kr / 15 andelar

Omgångens spik: Avdelning 7 - 9 Andre Ward

Galopperade visserligen senast när man kom upp utvändigt ledaren men såg innan dess väldigt fin ut. Fick bra fart under hovarna när Flemming bad hästen köra framåt och galoppen ser jag som otur i arbetet.

Har mött och slagit tuffare motstånd än detta tidigare och bakspåret är inga bekymmer. Hästen trivs både i ledning och med ryggresa och jag tror att Flemming har ett par taktiker klara för sig beroende på hur loppet blir kört. På Åby finns dessutom livlinan open-stretch att tillgå, var det eventuellt skulle kunna bita bra.

I en avdelning där jag tror att många kommer bruka den breda penseln så tycker jag mig ha hittat en spelvärd spik i form av 9 Andre Ward och bedömer segerchansen till någonstans mellan 42-45%.

Omgångens lås: Avdelning 5

I avdelning 5 så tror jag att man kan ta sig långt med ett klassiskt tre hästars lås. 6 C.M.T. Queen Bee, 7 Gaagaa Rivner och 9 Princess Kloster är hästarna som jag anser höjer sig lite ur mängden.

6 C.M.T. Queen Bee har aldrig förlorat från ledningen och chansen är god att hon når just den positionen här från springspår. Skulle hon nå den positionen så skulle hon kunna leda detta runt om. Det är en fin häst med gott om kapacitet som inlett karriären lovande men som går upp lite i klass här. Lite väl högt spelad som favorit i skrivande stund men inte en häst jag vågar lämna utanför.

7 Gaagaa Rivner är främsta utmanare till favoriten om ledningen. Hon är snabb ut ur volten och skulle mycket väl kunna knipa den framför nosen på Queen Bee. Skulle så bli fallet så är nog inte Ingves alls rädd för att köra i den positionen, utan kör nog så länge lampan lyser. Kan räcka hela vägen för hästen besitter en fin kapacitet, vilket man inte minst visade på Halmstad för två starter sedan när man ledde runt om.

9 Princess Kloster är ändå den häst jag håller högst i fältet och det skulle kunna vara ett spikalternativ för den lite modigare. Spurtade riktigt bra från ett tråkigt utgångsläge senast och visat fina insatser i loppen före det. Formen verkar vara på kommande och man står på tur för en seger. Från stallet låter det dessutom uppåt och jag bedömer det som en bra segerchans här.

Tidig bakom dessa är 8 Sunettan Palema som besitter hög kapacitet. Men detta är en häst som trivs bäst där framme och läget här känns iskallt. Plockas med som fjärde häst om man har råd med det!

Omgångens skräll: Avdelning 7 - 7 Big Shot

De två bästa hästarna i avdelningen står på spår 1 och 2 här, och det finns risk för att det blir körning om täten. Blir det lite tempo på tillställningen så öppnar det upp för hästarna bakom dessa giganter. Då är 7 Big Shot med Torbjörn Jansson i sulkyn tidig på min kupong.

Hästen har visat toppform på slutet och kommer från tre raka pallplatser. Trivs med att ligga i ryggar och avslutar sedan rappt den sista biten. Lite trötta ben på de två favoriterna i sista sväng så kan vi lita på att Torbjörn kommer komma åkandes utvändigt och då kan det räcka långt.

Visst Örjan och Björn kanske väljer att lägga sig som etta/tvåa och bara söndagsåka i ett och ett halvt varv. Men det kan vi ju inte hoppas på när vi letar miljonskrällarna?

Länkar till mina andelar hittar ni högst upp på sidan.

Välkomna att knipa en andel eller två så gungar vi in nästa storvinst tillsammans!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi välkomnar in oktober månad genom att följa torsdagens V64-tävlingar från Bollnäs. Ulf Ohlsson ser ut att kunna få sitta upp bakom en del ... Läs travtips