Inför V75 Färjestad - En KAOS-spik ger oss sju!

  Förra veckan var nära fina pengar igen på V75 men spiken Eddy West höll tyvärr inte hela vägen. Vi tar nya tag denna veckan med lite roliga spikar och drag, och hoppas vi hittar tillbaka till sju rätt.

  Denna vecka står Färjestad som värd för V75. En bana med kort upplopp där man med stor fördel vill sitta i främre träffen in på upploppet. Innerspåret bakom bilen är inte heller jättebra utan spår lite längre ut är oftast bättre.

  Mina andelar till omgången:

  V75 - 1

  Försök Silverdivisionen över 1640 meter autostart.

  Väldigt öppen Silverdivision där de flesta kan vara med och göra upp om segern. Bredgardering är att föredra men den som lyckas ta sig förbi på få streck kan ta ett rejält övertag direkt!

  1 Beartime var det mycket snack på inför senast, spets och slut lät det då. Det blev tyvärr startgunga och vi fick aldrig se om det kunde gå vägen. Troligtvis banan som ställde till det då och man gör ett nytt försök här. Kortare distans är ingen nackdel och lyckas man hålla ut övriga så har man bra chans att leda runt om. Spår 1 är dock ett minus och det finns några startsnabba utanför.

  2 Sandsjöns Enzo gjorde ett kanonlopp senast på Färjestad när han vann Silverdivisionsfinalen överlägset. Kanske trivs man extra bra på Färjestad för någon liknande prestation har varken setts innan eller efter det loppet. Kan dock öppna och kommer sitta fint med från start i rätt spår. Skulle kunna skrälla igen om allt stämmer.

  En annan som skulle kunna skrälla här är 3 Ingo som kan öppna bra även han. Har mest hängt med på slutet men att det finns kapacitet i hästen råder inga tvivel om. Jag varnar väl varje gång för denna hästen känns det som men känslan är verkligen att han snart sätter dit den.

  6 Adde S.H. har en ruskig avslutning att skjuta till om rätt resa ges. Nu är upploppet väldigt kort men det skulle kunna gå om det klaffar lite.

  V75 - 2

  Klass 2 försök över 1640 meter voltstart.

  Känslan är i den andra avdelningen att man får ta en eller många. Antingen tror man att någon av 2 Mister K.O.Z eller 6 Blue Frontline tar hand om tät och leder runt om. Annars blir det dyrt!

  Jag väljer att tro att 2 Mister K.O.Z som kan öppna riktigt snabbt bakom bilen även går iväg snabbt ur volten denna gång. Har öppnat lite blandat från volt tidigare men med några fler starter under västen tror jag det gjort honom snabbare och stabilare. Plus är även att Conrad skall köra som jag håller bättre ur volten än sonen Marc. Tar man ledningen så här jag svårt att se någon vilja sätta upp tempot utvändigt och då bör chansen vara god att leda runt om.

  6 Blue Frontline kan även han röra på sig från start och Mikael J Andersson är verkligen ett stort plus när det kommer till voltstart. Springspåret ger en viss fördel mot min spik och visst skulle man kunna ta sig förbi. Gör man det så är chansen den omvända och Blue Frontline borde ses med bra chans. Det är dock kort distans och jag håller denna hästen bättre över medel. Borde dock kunna hålla ett bra tempo över 1640 meter också, som gör det tufft för konkurrenterna.

  11 Protector Tile ser ut att bli löjligt lågt spelad sett till hur han spelats på slutet. Motståndsmässigt går man ju nästan ner i klass men det är klart att utgångsläget drar ner chanserna. Han är dock rapp iväg och får man bara till starten från spåret så kommer han snart sitta i främre träffen och då är man inte ofarlig. En fin (just nu) skräll att krydda kupongen med som skall med tidigt vid gardering.

  Två andra varningar vid bredare gardering är 1 Sara K.M.E och 4 Habrik AM som båda kommer med form.

  V75 - 3

  Gulddivisionen över 2140 meter autostart.

  Preliminära lappens andra spik hittar vi direkt i avdelningen efter. 4 Missle Hill som kan öppna snabbt har fått ett bra utgångsläge, och här kommer Örjan själv kunna välja vart man vill sitta. Hästen såg kanonfin ut i senaste starten och känslan är att formen börjar komma smygandes. Tränare Redén tycker han går bäst i ryggar medans jag inte riktigt tycker det spelar någon större roll (ni kanske skall lyssna på Redén här), men som sagt kommer Örjan här ha möjligheten att välja upplägg helt själv, då jag tror 1 Disco Volante (som är den givna ledaren), kan få bekymmer med innerspåret. Dessutom är det för lång distans för Disco när han möter denna kaliber.

  Motbud finns det såklart. Elitlopps trean 6 Gareth Boko måste man ju såklart räkna tidigt. En häst med riktigt hög kapacitet som alltid har en pollett tillslut om läget ges. Har dock inte sett som bäst ut på slutet och med halvdan form slår man inte min spik.

  3 Antonio Trot har verkligen fått kämpa i motvind på slutet med dåliga utgångslägen. Spår 1 och 12 är verkligen de sämsta spåren han kan få och han har dragit dem varje gång. Startar som en traktor bakom bilen men har däremot en ruggig styrka. Får han fritt och inte sitter för långt bak när det är halvvarvet kvar så blir han alltid farlig, oavsett motstånd. Avslutningarna brukar vara ruggiga och kan fälla de flesta!

  V75 - 4

  Unionsstayern över 3140 meter voltstart.

  Många om budet i detta stayerlopp där jag väljer att måla på.

  Visst ser det ut som att 4 Crazy First Love kommer göra sitt livs lopp. Barfota för första gången på en Love You avkomma hos Robert Bergh vet vi som följer travet att det brukar ge en ruggig effekt. Man säger även från stallet att man vässat till lite till denna starten. Frågan är bara om Crazy First Love’s livs lopp kommer räcka för att slå detta gänget.

  Motståndet består av ett par hårda hästar som gynnas av den långa distansen. 13 Digital Class till exempel gör nästan alltid bra lopp men har lite svårt att sätta nosen först. Har en ruskig avslutning som kan bita riktigt bra mot trötta hästar efter 3000 meter. Formen sitter där och det är bara en tidsfråga om när nästa seger kommer.

  12 Dream Builder är en kapabel häst som egentligen kanske trivs bäst i ledning och över medeldistans. Känslan är dock att man skall klara även 3140 meter och jag tror inte Hamre hade anmält en häst utan chans. Kan få fin draghjälp i Digital Class och sedan kanske spurta förbi tillslut.

  Miljonsmällen skulle kunna vara 9 Bransbys Juke Box som är distansgynnad här. Kommer med fin form och utvecklas hela tiden. Kommer behöva lite draghjälp men får han det så kan det bära långt!

  V75 - 5

  Klass 1 försök över 2140 meter autostart.

  2 Bugatti Miles har fått ett perfekt spår och insatsen senast vittnar om en häst som kommer med form. Blir nog svårslagen här om allt lirar som sist. Styrkan och speeden till slut är värsta vapnet och går man bara felfritt från start så skall övriga göra riktigt bra prestationer för att hålla undan. Tänkbart spikförslag även om jag tycker procenten har skenat lite väl!

  5 Loveexplosion H.C. kan öppna snabbt och skulle eventuellt kunna kuppa sig till ledningen här. Insatsen senast var riktigt bra efter att man fått överta (kanske lite för enkelt) och sedan ledde fältet in i mål. Vann överlägset och det var nog inte slutkört över linjen. Kan ge den stora favoriten en match här, speciellt om man lyckas hålla den utvändigt om sig.

  9 Tattoo Avenger är en kapabel herre som borde sprungit in mer pengar än vad han gjort hittills. Har blandat och gett lite i sina prestationer men senast gjorde man det bra över 3140 meter. Det är kanske hans favoritdistans men medeldistans skall fungera bra även det. Nu läge för ny smygresa och då avslutar man vasst. Fäller många tillslut här och skall räknas!

  V75 - 6

  Unionskampen, Kallblodsdivisionen över 2140 meter autostart.

  Väldigt fina kallblod kommer ut och gör upp om 300.000kr här i Unionskampen och räkna med att det blir just det, kamp!

  2 Kleppe Fanden blir såklart lite missgynnad av att strykas ned på innerspår men det är annars en startsnabb häst. Skulle ändå kunna hålla ut övriga från innerspåret om det funkar och då blir man svårslagen.

  5 Tangen Haap låter det väldigt uppåt på från stallet där man tror på bra chans. Möter alltid tuffa hästar och gör det alltid bra. Har fått se sig slagen av hästar som Månlykke AM och Odd Herakles på slutet och någon av dem syns inte till här. Skall ses med bra chans!

  Jag tror det framförallt står mellan dessa två och låser därför på dem. Det finns dock några motbud som inte alls är långt bakom kapacitetsmässigt. 3 Åsrud Vilja, 4 Söndre Jerkeld och 6 Våler Nikolai är alla tidiga bakom mina två streck, och miljondraget hittar ni i 9 Philip Ess.

  V75 - 7

  Bronsdivisionen över 2640 meter autostart.

  Jämn Bronsdivision avslutar V75 spelet denna omgång och jag vill spara många streck hit.

  2 Oracle Tile har fått ett perfekt utgångsläge här och måste såklart ses med bra chans. Väldigt fin häst med styrkan som vapen och som gynnas av den längre distansen. Minus är dock att tränaren själv styr istället för Örjan som vann med hästen senast. Tidigt streck men ingen spik i mina ögon då jag hittar roliga motbud.

  1 Mister Donald är också en stark häst som gynnas av den längre distansen. Klarar man bara av spåret här och hittar ut så tror jag man kommer fälla många. Jag håller hästen högt och nu återgår till barfota runt om vilket är optimala balansen för hästen.

  10 Four Guys Dream har nu fått ett lopp i kroppen efter lite längre vila. Gjorde det jättebra då och det borde även fört honom framåt. Klarar av distansen och har fått ett fint smygläge här, och har en ruskig spurt till slut. Missgynnas såklart av det korta upploppet men skall ändå räknas.

  Dagens Dubbel

  DD1 - 5 Tangen Haap
  DD2
  - 1,10

  Det var mina tankar för denna vecka. Hoppa de kan hjälpa någon i sin väg till miljonerna. Om inte annat gör jag som vanligt ett par försök med mina andelsspel som ni hittar HÄR

  Häng gärna med på en andel så gungar vi in en ny sjua tillsammans på lördag!

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube