V75 Romme E3 finaler - nu bombar vi in sju! » 13 aug. | Christian -…

V75 Romme E3 finaler - nu bombar vi in sju!

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka.

Nu är det E3 finalerna som står för huvudnumren på lördag och formen känns fortfarande på topp. Det finns några darriga favoriter att lägga krokben för och det tänkte jag försöka göra.

Mina andelar hittar ni här:

Christians Hummertina - 255kr / 15 andelar

Christians Fiskelycka - 105kr / 20 andelar

Christians Bottenmete - 55kr / 25 andelar

V75 - 1

Klass 1 försök över 2640 meter voltstart.

6 Viscount har gjort det strålande sedan comebacken och har vunnit 4 av 5 försök. Senast gick det alldeles för fort i början när man försökte överta ledningen och det kostade antagligen för mycket. Höll ändå emot länge mot bra motstånd men fick se sig besegrad sista 50 metrarna av två smygkörda konkurrenter. Insatsen var ändå imponerande och med skoryck nu och utan några tjurrusningar i början så bör man ha en god chans att vinna här. Kan utnyttja springspåret och rankas etta av mig.

1 Arden Wise As som är ny i regi Goop gjorde det bra vid vinsten i debuten. Låg länge långt bak i kön men rundade sedan fältet över sista bortre lång och avslutade vasst. Har varit ute över lång distans i Frankrike och inte gjort bort sig så distansen skall inte vara något problem här. Kommer vara med långt framme.

2 Hurricane Silas är en tuffing som trivs över långa distanser och nästan alltid gör bra prestationer. Kan öppna okej ur volten men här räcker det med att man behåller spåret i början. Därefter kan Fredrik Persson lägga upp loppet efter hur det artar sig. Bör finnas med långt framme när det skall avgöras.

V75 - 2

Silverdivisionen över 1640 meter fortsätter V75 omgången.

1 Urban Kronos har haft formen lite på kommande och sist lyckades man tillslut ta första årssegern. Spår 9 då och det löste sig bra längs vägen med lite ryggar och galopper men Urban Kronos gjorde det bra. Satt tillslut i dödens med varvet kvar och kunde tillslut spurta ner ledaren. Bättre spår nu och skulle kunna hålla upp ledningen. Blir så fallet kan man bli svårfångad.

2 Ebony Boko är rejält startsnabb och är man i form för dagen tar man nog ledningen framför nosen på Urban Kronos. Men det finns frågetecken kring just formen på hästen. Når man ledningen så kör man nog där och det skulle kunna gå hela vägen en vacker dag

6 Highspirit har varit fin i nästan samtliga årets starter. Sist galopperade man tidigt och tappade mycket mark men gjorde en rejäl upphämtning. Motståndet här är lite sämre än vad man brukar vara ute mot och från spåret kan Torbjörn hitta en fin resa. Hästen har en ruskig avslutning att tillgå, bara läge ges. Står på tur för en seger snart!

V75 - 3

E3 finalen för ston, 1640 meter autostart och 950.000kr till vinnaren. Här ser det ut som det blir rejäl körning direkt.

2 Hilarious AM, Kolgjinis representant i löpet, låter det uppåt på från stallet. Såg superfin ut senast när man vann över distansen. Hästen är ruskigt snabb i starten även om det tar ett par meter innan responsen kommer. Har några startsnabba runt sig men är med och gör upp om tätpositionen. Adielsson upp i sulkyn nu, vilket är ett kuskplus. Skall nog räknas tidigt här.

3 Malvha Ha har en hög kapacitet och har visat fin form på slutet. Vann senast från ledningen när man bara klev ifrån övriga på upploppet och vann i överlägsen stil. Öppnar bra bakom bilen och är direkt med och gör upp om spetspositionen. Skulle även kunna gå bakifrån om det blir allt för hård körning om täten. En av segerkandidaterna.

4 M.T.Perette är min vinnare av E3 finalen. Kommer säkerligen inte laddas mot ledningen initialt här för den striden har man inget med att göra, utan läggs nog på rulle. Har en rejäl avslutning och blir det bara lite tempo på tillställningen så rundar man nog många tillslut, kanske hela fältet.

V75 - 4

Klass 2 försök över 1640 meter och bästa hästen har fått bakspår, vilket öppnar upp avdelningen rejält.

10 Awsome Kronos har blandat och gett i sina insatser hittills i karriären men att det finns hög kapacitet i hästen råder det inga tvivel om. Tvåa senast efter en fin prestation från ledningen, slagen sista biten. Sköter man sig så har man en bra chans att runda fältet här och utmana om segern tillslut.

7 Un Mec D’or gör alltid bra lopp och är med långt fram i placeringarna, men vinner dock inte så ofta. Avslutade starkt till en andraplats senast och ser ut att ha formen på topp. Kan köras framåt tidigt här och försöka överta och då blir man hästen att slå. Bör springa in första årssegern snart.

5 Beluga Winner har ännu aldrig vunnit men har sett fin ut på slutet. Formen verkar finnas där och då hästen öppnar bra så kan man sitta i ledning initialt här. Väljer man sedan att släppa så tror jag inte man har något med segerstriden att göra. Kör man däremot så skulle det kanske kunna gå att leda detta runt om. Skulle kunna vara en skräll i ett svårlöst lopp.

V75 - 5

V75 rullar vidare med Gulddivisionen över 1640 meter.

3 Elian Web som är ruskigt startsnabb och trivs i tät kommer säkerligen laddas direkt från start. Värsta motbudet om täten står på spåret innanför i form av 2 Nimbus C.D. Når man täten så kör man så länge lampan lyser och blir svårfångad. Hästen hade en super vinter med många fina prestationer och resultat, dippade sedan lite men verkar nu ha hittat tillbaka till formen. Senast fick man gå en bit i tredjespår och var väl egentligen bortlottad på spåret. Bättre chans här.

1 Milligan’s School vann Årjängs Stora Sprinterlopp för två starter sedan efter en superinsats från ledningen. Senast såg man inte alls lika taggad ut mot bättre hästar. Nu är motståndet mer passande igen och även om man inte får överta någon ledning så kan man avsluta vasst när läget kommer. Skulle gynnas av körning och bör räknas tidigt.

11 Snowstorm Hannover har det låtit bra på från stallet en längre tid men resultaten har uteblivit. Det är en startsnabb häst som skulle gynnats av ett framspår men står nu riktigt illa till. Har laddats från direkt från start i de flesta starter på slutet men nu måste upplägget bli ett annat. Det skulle kunna ge effekt. Örjan är expert på att spara hästarna tillslut och löser det sig bara lite längsvägen så kan detta bli omgångens skräll.

V75 - 6

E3 finalen för hingstar och valacker, även här 1640 metet autostart och 950.000kr till vinnaren.

10 Hell Bent For Am är storfavorit i skrivande stund och skall väll så vara. Har imponerat stort sedan han kom till Sverige med 4 vinster på 5 försök och man höjer sig väl lite ur mängden här. Var trea i senaste starten över distansen från ett bakspår och hann då aldrig riktigt fram. Nu är det bakspår igen och frågan är, hinner man fram denna gång? Vi behöver iallafall inte ifrågasätta formen som fortsatt verkar vara på topp!

2 No Doubt vann senast efter en tung resa i dödens, en imponerande insats. Formen verkar vara på topp och läget kunde inte vara bättre. Hästen är startsnabb och skulle kunna hålla ledningen från start här, därefter kan man leda detta runt om. Uppåt låter det även från tränar och kuskhåll på hästen som hålls högt inför denna starten.

1 Bombus Jet slog favoriten i senaste starten efter en fin styrning från Goop. Styrdes då mellan innerspår och dödens längs vägen för att få en så smidig resa som möjligt och därefter spurtade man ner ledaren. Hell Bent For Am som låg lite för långt bak hade aldrig en chans utan fick titta på när Bombus Jet bombade till seger. Kan bli ett liknande upplägg här från Goop och med lite tempo på loppet är man med och segerstrider igen.

V75 - 7

Bronsdivisionen och omgångens största favorit hittar vi i den sista avdelningen. Det skall travas 2140 meter autostart och stor favorit är Björn Goops 3 Zaffiro Roc.

3 Zaffiro Roc spelas hårt i en enligt mig jämn avslutning. Hästen har visat fin kapacitet sedan han anlände till Goop och formen verkar vara på topp. Läget kunde knappast varit bättre och visst ser förutsättningarna lovande ut. Jag tycker dock man är lite hårt spelad i nuläget då det finns många fina där bakom.

5 Sandsjöns Enzo är ofta med och slåss om pallplatserna. Kan öppna bra och bör skaffa sig en bra position här. Avslutar rappt när läget ges och hästen är van tufft motstånd. Kan absolut skrälla här!

7 Ti Punch Broline är snabb bakom bilen men når nog inte hela vägen till ledning här. Kan dock hitta en fin resa och då blir man farlig tillslut. Det är en häst som är bättre än raden och som enligt mig borde vinna oftare. Kapaciteten är hög men det räcker oftast inte hela vägen fram. Nu styr Örjan för tredje gången i rad och det kanske blir tredje gången gillt?

Andelar till mina system hittar ni här eller längst upp på sidan.

Christian Sandholms Andelar

Hoppas ni är intresserade av att gunga in andra raka sjuan med mig. Välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips