V75 Jackpott - Årjängs Stora Sprinterlopp » 9 juli | Christian -…

V75 Jackpott - Årjängs Stora Sprinterlopp

Vi kommer från 7 rätt på båda V86 systemen, missar varsin spik i olika avdelningar vilket kändes ruskigt deppigt men vi bryter ihop och kommer igen! Nya tag på V75 Årjäng med Årjängs Stora Sprinterlopp som huvudnummer. Nu satsar vi på att sätta 7 rätt igen och knipa några av jackpott pengarna! 

Andelar till mina system finns här: 

Christians Hummertina - 255 kr / 10 andelar (exklusiv)

Christians Fiskelycka - 105kr / 20 andelar

Christians Bottenmete - 55kr / 25 andelar

V75 - 1 

3 Strong Pepper har imponerat i år med 4 segrar på 6 försök. Tog hand om ledningen tidigt senast och ledde sedan runt om. Trivs i spets och det är därifrån man tar sina segrar. Är hyfsat snabb ut bakom bilen men hur man hanterar voltstarten är ett frågetecken. Kommer man bara iväg bra här så finns stor chans att man leder detta runt om. 

6 Mr Marvelous är en häst jag fastnat lite för. Jag tycker hästen gör bra prestationer och går framåt för varje start man gör. Är ingen startraket men bör kunna utnyttja springspåret på ett bra sätt och skaffa sig en bra position inför slutrundan (som är hästens styrka). Kan gå från alla positioner och klarar även av att göra jobbet själv. Har varit ute mot tufft motstånd så räds inte konkurrenterna här. 

5 T.Rex Face som varit ute mot riktigt tufft motstånd ser ut att bli lite bortglömd här. Haft en månads vila sen senaste starten och kommer nu tillbaka med skoryck för första gången i karriären. Jag tror Goop är ute efter att vinna detta direkt i debuten i hans regi. Kan öppna bra i volten och även om spåret inte är det bästa så lär man hitta en bra position. Behöver inte sitta i ledningen direkt utan tål att göra jobbet utvändigt. Blir varningen i loppet!

Jag tror man kommer långt på tre streck i den inledande avdelningen. Om jag skall nämna någon utanför dessa tre så tycker jag det är intressant information på 8 Mellby Granat där stallet tror på hästen trots läget. 

V75 - 2 

12 Zarina Bi såg fin ut näst senast i första Sverigestarten. Fick en fin resa i ryggar och avslutade riktigt rappt till seger. Senast såg det dock lite tröttare ut när Goop frågade efter fart. Det hände inte mycket och Goop insåg snabbt att hästen inte skulle räcka och la sig på innerspåret. Formen känns därför svårbedömd. Är hästen på topp så har hon bra chans här! 

14 Karamel Hill behöver man inte fundera över formen på iallafall. Hästen har tagit topp 2 i årets samtliga 6 starter, varav 4 segrar. Vann senast övertygande från spår 12 i ett likvärdigt lopp på Bergsåker. Jepson styrde även då så ser inga frågetecken kring kusken nu. Går man bara fram hyfsat tidigt från sina 40 tillägg så kommer man troligtvis vara på pallen igen. Ett spikalternativ om procenten inte ligger allt för högt! 

15 Millie Millionaire har blivit bättre för varje start i år. Vann senast med Ulf Ohlsson i sulkyn, i ett litet fällt. Fick tidigt enkelt överta ledningen och kunde sedan styra loppet helt själv till sin fördel. I ledningen trivs man men jag tror man kan få svårt att nå den i detta fält. Då skall det klaffa rejält! Istället får nog Ohlsson räkna med en ryggresa någonstans och försöka ta det till slut. Kan gå med lite tur längs vägen! 

Varnar lite för 7 Cobbys Nana som haft lite bekymmer senaste starterna. Har en hög kapacitet som räcker långt i detta fältet när hon fungerar. Trivs kanske bäst över lång distans men skulle man nå täten här blir man livsfarlig. 

V75 - 3 

Känns på förhand som en jämn bronsdivision över 3140 meter. Kan krävas en del streck för att reda ut detta. 

6 Euskara är en rejäl häst som tål att göra grovjobbet och trivs över långdistans. Har fått fin utdelning på slutet med två raka segrar. Är inte supersnabb ut men behöver heller inte vara det. Vann senast med knapp marginal efter en tuff resa med två varv i dödens. Gör nog inte om den prestationen men får man bara en resa i rygg så är man stark till slut och måste räknas. 

12 Ike Schermer har inte riktigt samma resultat rad i år som förra året men skall för allt i världen inte glömmas bort för det. Vann näst senaste i övertygande stil efter att få ta över ledningen tidigt. Styrde loppet och rann sedan ifrån övriga som inte hade en chans. Spår 12 nu och ledningen lär inte nås i första taget men hästen är stark och hanterar både lång distans och tuffa resor. Letar sig nog framåt rätt så tidigt för att hitta position, därefter blir man att räkna med på upploppet. 

7 Fort Knox som har höga toppar och djupa dalar, känns mest som en medeldistans häst men har vunnit även över längre distans. Har hästen vaknat på rätt sida så kan man slå många av dessa hästar på fingrarna med sin vassa avslutning. 

V75 - 4 

6 Åsrud Vilja blir första hästen i detta kallblodslopp. Kommer med två raka segrar i övertygande stil och dessförinnan var man tvåa bakom Månprinsen. Brukar ha spåren lite längre bak och svepa fälten med varvet kvar. Nu blir kanske upplägget lite mer offensivt direkt från start i och med spåret. Skulle kunna ta hand om ledningen tidigt och därefter leda runt om. Känns som en bra uppgift och en bra chans på seger här. 

8 Ulsrud Tea visade näst senast att ålder är bara en siffra när 13-åringen enkelt jagade ikapp 50 meter på ledaren första halvvarvet och därefter bara gled ifrån övriga de sista 1400 metrarna. Överlägsen då mot helt okej motstånd och än finns det krafter kvar i damen. Kan öppna bra och skulle kunna hitta en fin position direkt även om spåret är lite taskigt. Kan utmana favoriten här och det skulle eventuellt kunna bli lite körning dessa två emellan. 

När två träter brukar det låta och så kan bli fallet här. Även om Åsrud Vilja och Ulsrud Tea sticker ut lite i fältet så är övriga inga dåliga hästar. 2 Granetta som brukar ha spår långt bak har nu ett framspår. Hästen har en hög kapacitet och är bättre än vad raden visar. Kan blixtra till här om man är på humör för dagen och då kan det bita bra sista biten. 

V75 - 5 

9 Civilon såg superfin ut när man vann i årsdebuten. Tog över ledningen efter halvvarvet och därifrån ledde man sedan runt om, egentligen ohotad. Detta är en travare med mycket kapacitet som Nurmos fått i sitt stall, man håller hästen högt i stallet och nu väljer man att rycka skorna för första gången till denna start. Väldigt spännande! Har fått en fin startrygg att gå i här i form av Slippery Runway. 

1 Slippery Runway är snabb ut och kommer vara ledaren in i första sväng här. Trivs i spets och vann därifrån näst senast. Ser ut att vara i väldigt fin form för dagen och även om man var ute mot tuffa hästar senast så gjorde man inte bort sig. Distansen ser jag som ett plus och man skulle kunna leda detta loppet runt om. 

4 Quickly S.W. som är snabb ut, har jag svårt att se ta en längd på invändige Slippery Runway. Däremot kan man skaffa sig en fin resa. Har en fin spurt att tillgå om läge ges men i detta fält tror jag de två förstnämnda är huvudet högre. 

Man kan komma långt med ett tvåhästarslås här eller så spikar man en av dem. Skall man gardera så är det jämnare där bakom och finns risk att det blir dyrt! 

V75 - 6 

4 Zap Di Girifalco ser i skrivande stund ut att bli storfavorit i silverdivisionen. Jag kan köpa att man är favorit men inte av den dignitet som procenten nu visar. Zap Di Girifalco blandar och ger lite i sina prestationer. Såg fin ut på upploppet i senaste starten, där man efter en fin resa kunde spurta ner motståndet ganska enkelt. Gången innan fick man en tuff inledning som dödade segerchanserna. Spurtade dock bra även då. Kan öppna hyfsat men tar inte ledningen initialt här, skaffar sig nog däremot en fin resa och är med i segerstriden! 

9 Viking Brodde som har en hög högsta nivå gjorde ett riktigt bra fjolår. Hästen har däremot inte riktigt kommit igång lika bra i år. En stark häst som klarar ett högt tempo och har en bra avslutning. Spurtade bra senast och fick en bra rygg att gå i från spår 9 här, så har man bara fått lite bättre ordning på formen till denna starten så är man med och segerstrider. 

2 Ural har likt Viking Brodde inte riktigt kommit igång igen i år efter ett fint fjolår. Var struken senast men har ett lopp i kroppen efter lite längre vila. Hästen kan öppna bra och med lite flyt ta sig till ledningen direkt här, och väl i ledning så tror jag inte man vill släppa till någon om hästen känns bra. Skorna åker av till denna starten vilket kan ge en extra växel, speciellt i starten. Varnar för detta ekipage! 

V75 - 7 

Spännande gulddivision i form av Årjängs Stora Sprinterlopp och många fina hästar som kommer till start. 

4 Disco Volante hade en grym period i vintras med 6 segrar på 7 försök och man såg ostoppbar ut. Ser ut att ha tappat formen lite sedan april och i Elitloppet galopperade man direkt bakom bilen. Är annars ruskigt snabb ut och fungerar man för dagen så sitter man i spets inför första sväng. Når man spets så blir man hästen att slå, helt klart, och kan bli svårfångad för övriga. Skulle kunna leda runt om! 

7 Sorbet är snabb ut och även om man har några som är ännu snabbare invändigt så tror jag Örjan kan hitta en bra position. Hästen är tuff och klarar av att vinna från alla positioner. Klarar av att göra grovjobbet själv och skulle kunna vara den som sätter upp tempo utvändigt här. Går hela vägen och kommer finnas med där framme när det avgörs! 

9 Milliondollarrhyme har inte alls sett lika vass ut i år som förra året. Visst man har varit ute mot de bästa och gjort okej löp men har saknat det där lilla extra som behövs för att vinna i högsta divisionen. Skulle gynnas av tempo i detta lopp och kan då avsluta riktigt rappt tillslut. Får inte glömmas bort, snart kommer första årssegern.

Andelar till mina system som bygger på dessa tankar finns längst upp på sidan. Välkomna! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Denna vecka är Färjestadstravet som agerar värd för V75. Spännande omgång med Unionstravet och flera Norska gäster. Jackpot med 36 extra miljoner i ... Läs travtips

Vinnarspel lopp 5, Färjestad3 Amiral har haft lite små problem och tränare Daniel Reden har inte skyndat med honom. Hästen är lite speciell men ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Då var det dags för min gamla hemmabana, Färjestad. Det var på Färjestads travet som mitt travintresse verkligen blommade ut. Många fina minnen har ... Läs travtips

Mycket av Unionskamp blir det inte från Färjestad i helgen. I Kallblodsloppet regerar norrmännen, men i övrigt är det svensktränat som ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik) 2 Farlander Am avdelning 7 har imponerat stort. Såg riktigt fin ut vid segern senast då han avgjorde på ett fint ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 3 Amiral. Hästen kommer med fin form och två raka spetssegrar. Han tränas av Daniel Reden ... Läs travtips

Återigen en fin jackpot omgång och efter att vi ha varit så snubblande nära stora pengar några veckor i rad nu så är det verkligen dags att spela ... Läs travtips

Dags för en ny V75 omgång och på förhand ser det ut som att det endast är 6 lopp att lösa.Mina andelar hittar ni här: Kims Exklusiva Kims ... Läs travtips

Efter toppform och flera fina vinster men i onsdags var jag helt fel ute. Men vad betyder det? Att man arbetar hårdare för att hitta rätt igen på ... Läs travtips

V75, Färjestad. Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system ... Läs travtips

I söndags satt sjuan igen och det var återigen Hummertinan som gav lite pengar tillbaka. Känslan är att formen är på G igen och vi hoppas på att ... Läs travtips

Här finner ni mitt och en mängd övriga spel! 12 Jaxon V.S. har sett helt lysande ut i regi Sofia Aronsson och man kommer till start med tre raka ... Läs travtips

Senast satt han fast med sparade krafter. Den här gången kan han få loppet och lucka tillslut!  Som regel brukar det vara väldigt svårt att ta ... Läs travtips