V75 Jackpot Romme - Tidiga tankar » 12 nov. | Christian Sandholm -…

V75 Jackpot Romme - Tidiga tankar

Sjuan satt igen i söndags, vilket kändes skönt efter en period av ganska kyliga resultat från min sida. Hoppas detta är början på en ny formtopp! Passar ju bra nu när det är en fin jackpot som väntar.

V75 från Romme denna vecka och skall vi vara ärliga är det väl inte den bästa V75 uppställning som skådats. Spelvärdet är däremot högt och finns fina möjligheter till hög utdelning.

Mina andelar till omgången:

Christians Hummertina - 255kr / 15 andelar

Christians Fiskelycka - 105kr / 20 andelar

Christians Bottenmete - 55kr / 25 andelar

V75 - 1 

Klass 2 försök över 2140 meter voltstart.

3 Timetomakeitrite tycker jag har visat fin kapacitet och hästen är både stark och snabb. Senast satt man fast länge och när luckan väl uppenbarade sig så avslutade hästen riktigt rappt. Räckte dock inte hela vägen fram den gången utan man fick nöja sig med en fjärdeplats. Kan öppna snabbt och skulle med lite flyt kunna ta hand om ledningen eller iallafall få en vettig position här, och jag tror inte Oskar vill sitta fast denna gången. Kommer synas på målfotot!

5 Claw har kanske fått ett lite för snävt spår här. Hästen är annars kapabel för klassen och har vunnit både från tät och bakifrån. Senast blev det en omotiverad galopp efter att hästen runnit igen bra från spår 12. Sånt händer när det är unghästar vi har att göra med och det är bara att bryta ihop och komma igen. Jag tar för givet att hästen gåtts igenom och eventuella fel är åtgärdade till denna start. Har en fin avslutning att plocka fram som kan räcka långt här.

6 Gandalf Jam som har fått springspår här, är snabb ut så läget passar hästen ypperligt. Trivs i spets och kommer med två raka segrar från den positionen. Mycket talar för att det blir samma position här igen och då kan man leda länge. Har dock varit lite ojämn i sina prestationer och därför rankar jag ned hästen lite. Skulle absolut kunna leda runt om och måste med vid gardering.

Ett jämnt och svårt klass 2 lopp tycker jag. Många hästar som har kapacitet för att vinna men som är väldigt ojämna i sina prestationer. Den som går bäst för dagen vinner helt enkelt så värmningen kan ge riktigt viktig information. Kan krävas många streck för att ta sig förbi avdelning 1.

V75 - 2

Diamantsto försök över 2140 meter voltstart.

11 Laleh Pellini har visat på fin form på slutet och kommer med två raka segrar i bagaget. Senast gjorde man en riktigt fin insats när man med varvet kvar gick ut i tredje spår. Tog det spåret varvet runt och spurtade till seger. Fin insats av både häst och kusk, och det är samma kombination som kommer till start här. Hög kapacitet och fin form, måste streckas tidigt.

2 Ideås Make It B.S. är en startsnabb tjej som verkligen har hittat stilen på slutet. 5 senaste starterna har slutat på pallen för hästen som tidigare inte alls har levererat och nu är man plötligt ute på V75. Det finns fina tider i hästen och hon trivs i spets, vilket är dit jag tror att Mats kommer ladda. Skulle med lite flax kunna leda detta runt om och premiära på V75 med en vinst. Kanske långsökt men till 7% tycker jag det är ett roligt streck att ta med vid gardering.

12 Fixi Mearas besitter fin kapacitet men har haft lite svårt att sätta nosen först. Fick äntligen göra det näst senast när man ledde runt om på ett väldigt övertygande sätt. Hanterar de flesta distanser och är snabb från start. Skulle kunna rinna igenom från spåret och sitta bra till tidigt. Blir då att räkna med och presterar man i närheten av prestationen näst senast så räcker det väldigt långt i detta fältet. 3,5% just nu och till den procenten är man en kandidat till omgångens skräll! 

Stolopp brukar vara luriga och detta är inget undantag. Generellt ganska låg klass på hästarna som kommer till start och vad som helst kan hända. Antingen tar man ställning och chansspikar sig ur eller så får man ta många.

V75 - 3

Gulddivisionen över 2640 meter autostart.

4 Very Kronos måste bli första strecket här efter den senaste tidens prestationer. Han har tidigare haft lite bekymmer med galopper men har nu tre raka starter utan. Håller man sig återigen i trav så räcker kapaciteten väldigt långt i detta fält. Han har trots allt världsrekordet över distansen. Hästen är snabb ut från start och trivs i ledning, en position som man ser ut att få ta hand om här. Ett litet minus är väl att skorna åker på till denna start men han har gått bra även med kängor tidigare.

1 Mindyourvalue W.F. är en häst som både är stark och snabb. Trivs när det blir högt tempo och han får spela ut sin speed till slut. Kan öppna hyfsat och skulle eventuellt kunna laddas från start. Fick ett tufft lopp senast när man fick göra jobbet utvändigt om Very Kronos och det tog tillslut slut på krafterna. Annat utgångsläge nu och bör räknas tidigt om man garderar den stora favoriten.

5 Antonio Trot besitter fin kapacitet i grunden och har nu fått två lopp i kroppen efter vila. Sett fin ut i båda loppen och bör nu gå framåt rejält. Lång distans är ett plus och stallet har super form. En outsider som skulle kunna smälla till och fälla många system på lördag.

Tror många spikar sig ur guld denna lördag och det är väl inte mer än rätt med tanke på Very Kronos form. Hästen har imponerat stort på slutet och finns väl inget som talar för att formen är nedåtgående. Det finns en final i sikte om 2 veckor så skorna åker på. Skulle det kunna fälla denna gigant?

V75 - 4

Stayer, 3140 meter voltstart.

7 He’s Marvelous har sett superfin ut och kommer med formen på topp. Jag är själv lite svag för hästen och är kanske därför lite färgad men tycker han har lite för lite pengar på sig sett till kapacitet. Hanterar alla distanser och även om 3140 kanske är lite i längsta laget för hästen så vann han senast på distansen. Övertog tidigt ledningen då och sedan var det klart. Får man tag på den positionen här så är man nog hemma igen.

5 Vikens Dome kommer med två fina insatser i bagaget och verkar ha hittat formen. En stark häst som gillar dryga distanser och bör gynnas av att det är stayer denna gång. Endast tre hästar på främre volten gör att Bergh skulle kunna köra offensivt och sitta i ledning tidigt. Därifrån behöver övriga vara bra för att ta ner Vikens Dome.

1 Amiral är snabb ut och är nog den tidiga ledaren. Huruvida man är villiga att försvara den positionen när det kommer starka hästar bakifrån låter jag vara osagt. Hade varit spännande att se vad Lennartsson och Amiral kan åstadkomma över distansen ifrån ledning. Hästen har visat att man hanterar även lång distans på ett bra sätt och skulle man försöka i ledningen kan det räcka långt.

Ett litet skiktat stayer lopp där jag tror att man är helgarderad med 3 hästar. Visst, övriga hästar är inte dåliga men det känns som att de 3 som står ut måste göra bort sig för att de andra skall komma in i matchen.

V75 - 5

Silverdivisionen över 1640 meter autostart.

5 My Dream Art besitter fin kapacitet men kan ofta ställa till det för sig. Har även brottats en hel del med krångla utgångslägen. Nu har man spår 5 bakom bilen och bör komma iväg hyfsat. Hittar man ner i en position andra eller tredje ytter så har man mycket att komma med det sista halvvarvet och då brukar man räcka långt. Hästen är väl inte direkt distansgynnad här men samtidigt är det inte den bästa silverdivisionen som körts. Står man på benen så tycker jag det är en bra chans.

2 Hossiana Boko är snabb ut bakom bilen och älskar att springa i spets. Finns inget annat på kartan än att ladda framåt för Skoglund. Distansen passar nog hästen bra som klarar av att hålla ett högt jämnt tempo i täten. Kan bli svårfångad ifall hon kommer till tät.

7 Island Life är en häst som jag gillar skarpt. Det finns gott om kapacitet i kusen och han är bättre än raden. Har varit ute mot tuffa gäng och det känns som motståndet här är lite ”lättare” än vanligt. Spår 7 är väl inte optimalt då hästen är snabb ut men han har också en rungande avslutning att plocka fram och tillfälle ges. Bergh siktar nog på att ta dem tillslut och letar fin resa till att börja med. Kommer sluta långt framme!

Lurig Silverdivision som inte håller högsta klass. Det är många om budet tillslut och för att känna sig helt säker måste man nästan ta samtliga. 8 Ad Hoc har visat ruskig kapacitet på slutet och har sin bästa bit tillslut. Kan skrälla till 2%!

V75 - 6

Klass 1 över 2640 meter autostart.

2 Dream Creation avslutade riktigt bra lång bakifrån senast och hade bara upploppet varit 50 meter längre så kanske man hade kunnat utmana om segern. Nu är utgångsläget bättre och man bör sitta tidigt i den främre träffen. Jag tror hästen är distansgynnad och med Örjan i sulkyn så tror jag den snabba avslutningen som finns i hovarna kan räcka långt.

1 Gardner Shaw luktar det ledning om lång väg. Hästen är snabb ut och även om det finns några snabba konkurrenter utvändigt så tror jag inte de löser en längd på Westholms springare. I tät trivs hästen som fisken i vattnet och det är oftast därifrån segrarna kommer. Klarar distansen och trivs med att sätta upp ett högt tempo. Kan bli svårfångad om det inte blir för utdragen körning om spetsen.

Skrällen i loppet skulle kunna vara 6 Gazoline Mearas. Skall denna starten gå med skor varför jag rankar ner hästen lite men har faktiskt tagit merparten av segrarna med skor. Har en hög kapacitet och presterar alltid men har haft lite svårt att sätta nosen först. Kan både öppna och avsluta riktigt bra, och i detta fält gynnas man nog mest av körning för att få utnyttja sin speed till slut. Intressant till nuvarande 6%!

Ett lopp där det kan bli lite körning från början vilket skulle öppna upp för hästarna längre bak. Många för klassen bra hästar och ett roligt händelserikt lopp är nog att vänta.

V75 - 7

Bronsdivisionen över 2140 meter autostart.

5 Van Gogh Z.S. är snabb ut bakom bilen om han sköter sig. Har krånglat till det med lite galopper och galoppsteg bakom bilen tidigare så att kusken har fått ta upp. Spår 5 borde passa bra och hästen laddas nog mot spets. Kommer från två bra insatser och formen verkar närma sig zenit. Kapacitetsmässigt står man sig bra i loppet och det finns tillräckligt i hästen för att leda detta fältet runt om.

4 Västerbo Highscore besitter riktigt fin kapacitet och det låter bra från stallet. Är van att möta tufft motstånd och presterar i princip alltid. Har en fin styrka och tål att göra jobb. Skulle kunna utmana favoriten utvändigt här och jag tycker inte det skall skilja nästan 40% i streck mellan dessa hästar.

1 Global Winner besitter ruskig styrka och trivs kanske bäst över längre distans. Kan dock öppna hyfsat bakom bilen och skulle man få nos på ledningen så kan man bli en tuff nöt att knäcka. Klarar av att gå i högt tempo länge och går alltid hela vägen in i mål. Växer i ledningen och skulle kunna leda fältet runt om.

Dagens dubbel

Kombinerad

DD1 - 1,6,9
DD2 - 4,5

Rak

DD1 - 1 Gardner Shaw
DD2 - 5 Van Gogh Z.S.

Mina andelar till omgången hittas längst upp i inlägget eller här.

Andelen som presenteras som preliminär är Christians Fiskelycka. Observera att detta är tidiga tankar som kan ändras fram till spelstopp.

Knip gärna en andel så gungar vi in dubbeljackpoten på lördag!Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna tar hand om veckans andra V64, igår var inte min spik i sista som bäst tyvärr. Idag tar vi nya tag och jag tycker bästa spiken finns i ... Läs travtips

Det är verkligen ingen enkel omgång vi har framför oss på tisdagen från Eskilstuna. I avslutningen är det bra klass på fältet men jag tar ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bjerke och Solvalla och som ... Läs travtips