Tidiga V86 tankar: Spiken avslutar starkast

  Har varit lite snett på travet den senaste tiden, V86, V75 och GS75 var iskallt för mig förra veckan. Däremot satte jag ett par V64:or under veckan så pengar in har det ändå varit. 

  Nu är det ny vecka och nya tag med de stora streckspelen. Först ut är V86 som delas mellan hemmaovalen Åby och Solvalla. Jag är extremt revanschsugen och har grottat ner mig ännu mer än vanligt. Dags att återta formen! 


  V86 - 1

  Åby, 2140 meter autostart.

  Lite halvlurig inledning där det är svårt att sätta hästarna mot varandra. Egentligen borde man kanske ta många här och hoppas på skräll direkt men jag testar ändå ett lås som jag tror på.

  2 Eddie The Eagle är tillbaka på banan igen och nu med ett lopp i kroppen. Det borde ta honom framåt till denna start och jag väntar mig en bra prestation. Detta är en häst som fått tävla i årgångsloppen i Danmark mot hästar som Extreme och Emoji. Nu säger jag inte att det är samma kapacitet i honom men motståndet nu är betydligt enklare. Spåret blev perfekt då det inte är någon raket från start, så Uhrberg kan nu bara fokusera på att köra rakt fram. Bästa biten har hästen till slut och jag tror chansen är god att han fäller samtliga över upploppet.

  Jag vill ändå inte lämna Eddie helt ensam innan han visat att formen är tillbaka. Därför låser jag med 5 Tour Eiffel som är en stark märr. Hon besitter fin kapacitet för detta loppet och kan öppna hyggligt. Kommer hamna bra till direkt från start och sedan kan Ingves bara vänta tills det är dags för högertöm. Gynnas av autostart och skulle det bli tempo eller lite tung bana så är det ännu ett plus.

  1 Barbados Mail, 6 Alert Vendil, 7 Bette Nock och 8 Joker Of Steel skall med vid bredare gardering men jag försöker som sagt snåla!

  V86 - 2

  Solvalla, 2140 meter voltstart. Tillägg 20 meter vid vinna 50.001kr.

  Låg klass och då kan mycket hända men här tycker jag ändå det finns en viss klasskillnad. Tre-fyra hästar borde kunna heltäcka loppet och så väljer jag att spela.

  9 Nagai Ashi och 11 Hard Landing har ingen av dem vunnit lopp än. Kapacitetsmässigt tycker jag ändå de står ut i fältet och båda skall ses med bra chans till att ta första segern. Båda har gjort fina lopp på slutet och visat att formen sitter där men tillfälligheter har gjort att segern uteblivit. Motståndet nu är överkomligt och med toppkuskar i sulkyn skall de räknas tidigt.

  Jag vågar dock inte gå rakt ut på dessa två då det ännu inte vunnit utan kompletterar med två hästar till.

  6 Edumette har vunnit en av sina två starter i livet och gjorde det bra även i andra starten. Nu har man läge för tidig ledning och då kan det bära långt.

  14 Miss Dee är en riktig susare. Lågt streckad och lär så förbli med tanke på utgångsläget och att hon är segerlös. Hon har dock fina farter i kroppen och lyckas Erik smyga med in i det längsta så skulle hon kunna speeda ner många.

  V86 - 3

  Åby, stolopp över 2140 meter autostart.

  Lite halvskiktat även i den tredje avdelningen. Hästarna med framspår har en klar fördel och är dessutom bättre än bakspårshästarna.

  3 Aperol Broline är snabb ut bakom bilen och skulle kunna ta sig till spets här. Leder i så fall detta fältet länge. Har dock haft lite bekymmer med travet och är inte helt att lita på. Kapacitetsmässigt en av de bättre och felfri borde det vara en vettig segerchans.

  4 Faith Trot är ett kapabelt sto som nu gör debut i Per Nordströms regi. Hon kan öppna snabbt och kommer sitta bra på det direkt från start. Därefter sätter sig nog Nordström bara och bevakar. Det finns en speed i hästen att spela ut och tajmar Nordström det rätt så fäller hon de flesta. Kan saknas lopp i kroppen men skall ändå ses med chans.

  7 Tasherit skulle kunna vara en riktig öronvärmare om spelprocenten står sig. Just nu spelad till 1% måste jag ha den med. Har inte direkt visat framfötterna på slutet och formen kanske inte sitter där men kapaciteten i hästen är hög. Skulle det bli körning där framme och hon får smyga med in i det längsta så skulle hon kunna skrälla till.

  V86 - 4

  Solvalla, 1640 meter autostart.

  Många hästar utan form till start i den fjärde avdelningen. Här skulle man kan kunna gå rakt ut på 1 Tale Of Jacks som jag tycker skall ha väldigt bra chans att vinna detta. Jag kompletterar dock med två mindre betrodda för att höja potentialen i systemet rejält.

  1 Tale Of Jacks är favorit och skall så vara. Formen sitter där och hästen radar upp vina prestationer. Han kan öppna och borde kunna hålla upp innerspåret och leder då detta fältet länge. Behöver dock inte ledningen för att vinna utan fungerar lika bra om inte bättre bakifrån. Motståndet skrämmer inte direkt då de flesta inte visat någon form på slutet så detta är en tänkbar spik.

  8 Maverick Dream är väl den som i första hand utmanar favoriten och kommer faktiskt med fin form och bra prestationer i bagaget. Utgångsläget drar såklart ner på chanserna men då han kan öppna så tror jag att han kommer sitta fint på det. Skulle Tale Of Jacks inte hålla upp ledningen så kanske Maverick Dream får överta och då kan han leda länge.

  7 Saga Doc har alltid en vass speed över upploppet och skulle de två betrodda köra lite mot varandra, så kanske hon kan fälla dem till slut. Till runt 5% plockar vi med henne på lappen och gungar med Troels över upploppet.

  V86 - 5

  Åby, 3140 meter voltstart. Tillägg 20 meter vid vunna 250.001kr. Tillägg 40 meter vid vunna 500.001kr.

  Egentligen lite halvlurigt lopp över stayerdistansen men jag tror mycket på en häst och går rakt ut på den.

  4 Cambria trivs över längre distanser och gör ofta bra lopp. Var senast tvåa bakom Kimi Di Quattro som precis vann i Brons på V75. Motståndet nu håller inte riktigt den klassen även om många har tjänat mer pengar. Cambria står fint inmatchad här och har dragit ett bra spår. Dalborg kan lugnt och behärskat få iväg hästen och därefter välja taktik efter hur loppet blir kört. Bästa biten har hästen till slut så drömscenariot är nog en resa i rygg, andra eller tredje ytter och därefter vrida på i tredjespår genom sista sväng. Får hästen en sådan resa så tror jag att segerchansen är mycket god. Till 18% just nu tvekar jag inte utan bankar in spiken.

  Hanna Lähdekorpi har hästarna i toppform för dagen så tror man inte fullt ut på Cambria så måste 6 Keegan Trot med. Även Lugauers går som tåget för dagen så missa inte 8 Ornello vid gardering.

  V86 - 6

  Solvalla, 2140 meter voltstart. Tillägg 20 meter vid vunna 280.001kr.

  3 Wagger Zacker ser ut att bli hårt betrodd i den sjätte avdelningen, något jag inte riktigt köper. Visst, hästen har gjort det bra på slutet och visat att formen sitter där, och läget nu talar för tidig ledning. Jag tycker dock motståndet hårdnar och måste strecka emot.

  8 Strong Heartbeat är tillbaka på tävlingsbanan igen efter längre frånvaro. Kapacitetsmässigt står han i en klass för sig i detta gäng och är formen bara hyfsad så skall han runda dem. Låter det bra från Westholm inför så är detta en tänkbar spik i mina ögon. Men med frågetecken kring formen så garderar jag tillsvidare.

  9 S.G Kingstone är svår att räkna på. Här blandas och ges det verkligen mellan gångerna men när han fungerar är han riktigt bra. Örjan upp igen, som också var den som sist vann med hästen, är såklart ett plus och så är även utgångsläget. Hästen kan nu trava in sig och sedan köras framåt. Tål att göra jobb och skulle kunna slå favoriten från utvändigt.

  Susaren är 6 Mats Tooma som har en vass spurt. Springspåret kanske inte kan nyttjas till fullo men det kommer placera hästen i en vettig position från start. Därefter kan Pieters smyga med och sedan spurta till slut. Skulle kunna gå!

  V86 - 7

  Åby, 2140 meter autostart.

  Miljonhästar till start i sjunde avdelningen, trots det en skiktad avdelning.

  3 Staro Leonardo kommer med bevisad form och kommer säkerligen göra ett bra lopp här igen. Ser dock ut att bli lite för hårt betrodd jämfört med segerchansen och måste därför garderas.

  2 Västerboonthenews hängde med bra mot tufft motstånd senast och möter här lite enklare gäng. Kan öppna snabbt och skulle kunna ta sig till tät om kusken vill. Därefter kan man välja om man vill släppa eller köra där. Jag hoppas på det sistnämnda då jag tror hästen trots sin ålder står sig bra här.

  4 Sandsjöns Enzo kan öppna snabbt och lär laddas mot tät. Har varit ifrån ett tag och kan behöva loppet i kroppen. Står sig annars bra i ett gäng som detta och skall ses med segerchans.

  12 Ubiquarian Face skulle varit tidigt streck om ett bättre läge. 2% är dock på tok för lite för denna kapabla kuse och jag måste bara ha med honom till denna låga procent. Klaffar det så skulle han kunna spurta förbi dem till slut.

  V86 - 8

  Solvalla, stolopp över 1640 meter autostart.

  Omgångens öppnaste avdelning avslutar V86 omgången och det är här miljonerna skall delas ut.

  5 Baula är förstahäst för mig nu när jänkarvagnen åker på. Detta är en märr som kan öppna snabbt och skulle kunna ta sig till ledning här. Gör man det utan för mycket ödslade krafter så leder man detta fält länge. Satt fast med krafter kvar senast och spännande nu med Djuse upp för första gången.

  7 Arabbiata Face besitter fint kunnande men har haft lite svårt att vinna. Har dock varit ute mot tufft motstånd och gjort det bra. Vingelläge från spåret men lyckas Mika hitta ner i en position så blir ekipaget att räkna med över upploppet.

  3 Southwind Sansa är ofta med där framme när loppen skall avgöras men har fortfarande inte vunnit. Första segern kommer när som helst och när man nu fick ett fint utgångsläge måste man räknas. 2% på streckspelet är alldeles för lågt för kapacitet finns i henne, inga tvivel på det. En smygresa och vass avslutning kanske kan leda till första segern här.

  Detta var mina tidiga tankar inför onsdagens V86 omgång från Åby och Solvalla. Jag gör som vanligt ett par försök själv med mina andelsspel som ni hittar här nedan.

  Vi ses i vinnarcirkeln!
  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  Upp till 100 SEK i ett gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube