Tidiga V86-tips: Kronan på verket avslutar omgången

  Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till Barncancerfonden som jag hade äran att styra fick plus på kontot den kvällen.

  I söndags fortsatte succén på GS75 med hela 3 av 3 system med sju rätt.

  Formen känns fortsatt fin inför denna vecka när Jägersro och Solvalla står som värdar för V86. En riktigt rolig omgång väntar med många fina hästar till start. Barfotaförbudet är fortsatt nytt och det kan även krävas brodd, vilket vi måste ha med oss. 

  V86 - 1

  Jägersro, stolopp över 2140 meter voltstart.

  Jämnt lopp och som vanligt när det är ston så tycker jag det är vidöppet. 7 Eight Hour som i skrivande stund är stor favorit skall såklart ses med chans. Har visat riktigt fin form på slutet och avslutar alltid riktigt starkt. Spår 3 i den bakre volten är därmed inte hela världen eftersom bästa biten har man till slut.

  Jag tycker dock det finns många roliga motbud och när dessutom favoriten är så hårt betrodd blir garderingen given.

  Först och främst vill jag ha med två hästar på framspåret. 4 Athena Face är först in på lappen då jag tror Adrian kör sig till tidig ledning. Hästen har sedan kapacitet nog att leda detta fältet runt om. Står Athena Face bara på bena hela vägen så skall det vara en bra chans enligt mig. 2 Envy Secret tror jag sitter i rygg på Athena Face och även hon har fin kapacitet för detta loppet. Kan avsluta rappt om lycka ges, och skulle även kunna överta spets ifall Athena Face galopperar.

  6 Beluga West och 8 Divine Godiva måste även de streckas på grundkapaciteten. Divine Godiva kommer med tre raka segrar och formen på topp. Kommer utmana favoriten hela vägen. Beluga West blandar och ger lite mer i sina insatser men tävlar hon på topp så är detta ett gäng hon kan slå.

  Missa inte heller 10 Appaloosa från springspåret. Kommer ta sig långt fram i kön direkt från start och sedan kan Bo vila hästen i ryggar fram till upploppet. Kan då spurta starkt!

  V86 - 2

  Solvalla, Guldklockan försök över 2140 meter autostart.

  Egentligen brukar dessa Guldklockan försök kunna bjuda på lite skrällar och vara öppna historier, men denna gång tycker jag ändå att 4-5 ekipage sticker ut. Jag streckar fyra, sparar på strecken och håller tummarna.

  4 Matamoros som dragit ett bra spår blir första häst för mig. Härifrån tror jag att Lövdahl laddar vad som går och att då spets ligger inom räckhåll. Når man spets så kör man där och det kan absolut räcka hela vägen. Lövdahl är erfaren för sammanhanget och vet hur man styr hem hästar från spets.

  6 Anna Montana kommer med formen i zenit och två raka segrar på fint sätt. Spår lite längre ut kan såklart häxa då det inte är någon raket från start, men hittar man bara ner i ett andraspår så är man med i matchen. Bästa biten har man till slut och skulle det bli tempo på loppet så vinner man nog detta!

  9 Again Kronos tycker jag är en av de mest kapabla hästarna i gänget men har inte riktigt visat det på slutet. Formen ett frågetecken för mig men jag måste ändå ha med honom. Bakspår är inga problem då hästen fungerar fint i ryggar och höjer han sig bara lite mot prestationerna på slutet så slutar han långt fram.

  V86 - 3

  Jägersro, Breeders Crown för tvååringar över 1640 meter autostart.

  Omgångens första spikförslag hittar vi i den fjärde avdelningen. 5 Hepburn skulle egentligen startat i Svensk uppfödningslöpning för två veckor sedan men man kom försent till inskrivningen. Hästen som skulle varit en av utmanarna (om någon utmanare fanns) till Tetrick Wania fick då strykas. Det lär har varit ordentlig iordningställt då och även om det är svårt att hålla en sådan toppning över tid så lär hästen vara fortsatt i fin form här. Lägg där till en revanschsugen Adrian på hemmaovalen. Nej, detta tror jag Adrian bara vinner. Man kör sig till spets och sedan leder man fältet runt om.

  Det skall såklart sägas att motbud inte saknas. Bland annat är 3 Monastary Boko som var tvåa bakom Terick Wania i uppfödningslöpningen även med här. 8 Sommerbrise som räknades som ett tidigt motbud till Tetrick Wania i finalen måste även hon räknas som ett motbud här.

  V86 - 4

  Solvalla, 1640 meter autostart.

  Skiktat sprinterlopp där två hästar sticker ut rejält. Trots sämsta spåren så känner jag mig säker med att låsa på dessa och bläddra vidare. Fältet är dessutom minimalt, vilket gynnar dem.

  6 Vichy Grif är förstahäst och tänkbar spik för mig. Såg fin ut senast när hon kördes upp i vagn och galopperade. Jag är övertygad om att hon hade vunnit då utan galoppen. Nu lär det vara laddat till max här och ruskigt revanschsuget. Även om jag gillar André Eklund så får vi säga att det är ett kuskplus när Erik hoppar upp också. Hästen är inte behov av någon ledning varför spåret har lite mindre betydelse och över upploppet besegrar man många.

  7 Man At Work är tillbaka efter lång frånvaro och trots detta så tycker jag man måste räknas tidigt. Detta är en ruskigt kapabel häst som tål att göra jobbet själv. Skulle kunna vinna detta från dödens om formen sitter där. Har gått bra efter längre vila tidigare så vi kan nog förvänta oss en bra prestation direkt. Om det är tillräckligt för att slå Vichy Grif är frågan men som sagt, vi tar ju med båda!

  V86 - 5

  Jägersro, 2140 meter autostart.

  I femte avdelningen hittar vi ytterligare en stor favorit som är väldigt betrodd av de tidiga spelarna. Nu tror jag väl att han sjunker närmare onsdagen men att 4 M.T.Oscar är spelad till över 60% är för mig ett stort frågetecken. Detta är en häst som går betydligt mycket bättre utan skorna och nu när skorna tvingas på tror jag vi kan förvänta oss en sämre prestation. Formen har heller inte sett ut att vara på topp på slutet så nej, denna måste vi fälla.

  2 Upper Face som kommer tillbaka efter en sejour till Frankrike har tidigare visat att han fungerar bra med skor. Resan till Frankrike var kanske inte mycket att hänga i granen men insatserna i Sverige dessförinnan var kanon. Hästen är van att möta tufft motstånd och från ett bra utgångsläge måste man räknas med bra chans. Förhoppningsvis har inte resan dragit ner något på hästen, för isåfall tror jag vi kommer få se en riktigt bra prestation.

  1 Nero Maximus är alltid att räkna med. En stark kuse som också har en vass speed att lägga när det krävs. Innerspåret blev kanske inte optimalt men skulle Conrad hitta ut så kommer hästen sluta långt fram. Insatsen senast var enorm. Nero Maximus fick ett tufft lopp och fick göra jobbet i dödens. Kunde ändå avväpna ledaren och vinna med flera längder till slut. Formen sitter med andra ord där!

  Bakom dessa tycker jag att 6 Galantis och 9 Panamera är två intressanta skrällbud. Båda två gynnas om det blir tempo på tillställningen och har då en fin speed till slut. Panamera är dessutom van att gå med skor.

  V86 - 6

  Solvalla, 3140 meter voltstart.

  Stayerlopp över tre varv och ett av omgångens mest öppna lopp enligt mig.

  11 Testa De Cavolo är en rejält stark och tålig häst som trivs över längre distanser. Har fått ett springspår på tillägg här och kommer sitta bra på det direkt från start. Tål att göra endel jobb själv och det skulle inte förvåna mig om man kör framåt i ett tidigt skede. Har gått bra med skor tidigare och är ett tidigt bud här.

  10 Typhoon Face går vanligtvis med skor så tvånget är inget som påverkar honom. Från ett springspår på tillägg tycker jag hästen är jätteintressant. Har visat att han hanterar distansen fint tidigare och Katja brukar alltid ha hästarna i ordning när dem startar. Till 2% tycker jag detta är ett fynd som inte kan lämnas utanför.

  5 Cobbys Nana och 7 Made Of Stars är båda rejält starka och gynnas av den dryga distansen.

  1 Cuenca skall bli intressant att se på banan igen efter längre frånvaro. Nu är han kanske inte i ordning för att vinna över 3140 meter det första han gör men detta är annars en stark och spännande häst. Skulle det vara toppform så hade ledning runt om kunnat vara ett alternativ.

  V86 - 7

  Jägersro, 1640 meter autostart.

  Även detta är ett öppet lopp i mina ögon. De betrodda verkar bli 2 Protector Tile och 5 Power Lane som båda är snabba ut och fått bra spår på de. Jag ser dock framför mig hur dessa kör emot varandra och det öppnar upp loppet.

  Bakom är det jämnt. 7 Under Armour har verkligen fått fart på hovarna på slutet och kommer med toppform. Gynnas om det blir högt tempo då hästen är mer stark än snabb. Spår 7 är såklart inte optimalt men fältet riskerar att bli glest från start så Lövgren hittar säkerligen ner.

  4 Emelie E. känns bortglömd. Har kanske inte visat upp något på slutet men det finns kapacitet i hästen. Var tex trea i uttagningsloppet till Derbystoet. Får hon en vilosam resa här så kan hon avsluta vasst. Gynnas också av att det är skotvång då hon alltid går med skor.

  Jag är även svag för utländska hästar som reser långt för att tävla i Sverige. En sådan är 11 Ikarus Love. Det är svårt att sätta in hästen i sällskapet men att man reser från Tyskland till Jägersro säger mig att man tror på hästen.

  V86 - 8

  Solvalla, treåringslopp över 2140 meter autostart.

  I den avslutande avdelningen hittar vi ytterligare ett spikförslag. Denna gång är det från stall Untersteiner som ställer ut 3 Crown Wise As.

  Crown Wise As har verkligen imponerat på mig och i detta fältet tror jag man bara är bäst. Han är snabb ut bakom bilen och borde kunna ta hand om tät. Ingen lär vilja ta emot även om de skulle råka vara först från början. Därefter defilerar Johan hem detta.

  Värst emot är 11 Kee Keeper som besitter fina fartresurser. Spår 11 är såklart inte optimalt och det måste klaffa lite för att han skall bjudas in. Har dock en fin speed så hittar Viktor Lyck bara en fin resa med hästen så fäller han många. Fast med sparat senast så formen borde vara ännu lite uppåt till denna start.

  7 Somethingroyal kan man ta med ifall man fortsätter strecka. Trivs i spets och lär laddas för ett försök. Når man spets så ökar möjligheterna men är inte borta med ryggresa heller.


  Detta var mina tidiga tankar inför onsdagens V86 omgång. Häng gärna med på en andel så gungar vi in dem tillsammans på den onsdag. Andelarna hittar ni längst ner.

  Oavsett hur ni väljer att spela så önskar jag er lycka till med liret. Vi ses i vinnarcirkeln!
  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  Upp till 100 SEK i ett gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube