Tidiga tankarna inför V86 Visby - nu lägger vi fällben för Goop » 6…
  • Hem
  • Christian
  • Tidiga tankarna inför V86 Visby - nu lägger vi fällben för Goop

Tidiga tankarna inför V86 Visby - nu lägger vi fällben för Goop

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i skrivande stund favorit i 6 av 7 lopp han ställer upp i på V86. Så många vinner han bara inte! 

Mina andelar till onsdagens V86 finner ni här: 

Christians Hummer - 255 kr / 12 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105 kr / 15 andelar

V86 - 1 

4 Astronascente Zac har sett fin ut i årets alla starter. Senaste starten var på Åmål (som har lite speciella förutsättningar) där man kunde hitta spetspositionen efter första sväng och ledde sedan runt om. Såg ohotad ut och Goop visste nog att han hade mer att köra med. Mer att köra med kommer behövas här mot tuffare motstånd. 

3 Payet gjorde ett par fina lopp i mars och tog knep man första platsen direkt, så kapacitet i hästen finns! Senast var på Bergsåker i mars där man tidigt tog ledningen och sedan ledde runt om. Mötte då tuffare hästar än detta. Hästen har sedan dess tappat formen lite och inte alls presterat lika bra. Nu tillbaka efter vila och med ett kvallopp i kroppen så tror jag Bergh har fått lite ordning på hästen igen, måste tas på allvar! *Uppdatering - Häst struken*

7 Benjamin S.H. har varit ute mot riktigt tuffa gäng på slutet och inte alls gjort bort sig. Får en enklare uppgift på pappret mot sig här och 40 meters tillägg känns lite enklare med det lilla fältet. Hittar man bara en position andra/tredje ytter så har man en bra chans. 

V86 - 2

9 Ildiko är relativt snabb ut i detta gänget. Får dock några inte så startsnabba hästar framför sig som stoppar upp resan från start. Tog sig till ledningen tidigt senast och kördes där. Slagen strax före mål då man inte orkade hela vägen. Har kommit närmare och närmare första segern i Sverige och får nu en spännande uppsittning i form av Goop. 

3 Cobbys Angelica avslutade i rejäl stil senast på Gävle. Spurtade från position sist utvändigt till en andraplats och såg smällfin ut. Har inte presterat riktigt lika bra tidigare men senaste insatsen imponerade på mig. Rycker även bakskorna för första gången till denna start, spännande! 

2 Orlando G.M. har aldrig vunnit men har utvecklats från start till start. Har ett bra spår nu och kan hitta en fin position. Är en av många som kan vara med och göra upp om det här.

V86 - 3 

1 Zaffiro Roc såg ruggit fin ut i senaste starten på Rättvik. Tog det lugnt i starten och gick i rygg första varvet, med varvet kvar styr Goop ut och ber om lite fart och får rejält med svar. Hästen går förbi fältet och vinner tillslut övertygande med flera längder. Fått spår 1 här och klarar man bara av att hålla ut övriga så är chansen god att man leder runt om. Klar första häst här! 

2 Bear Bahareh kan öppna bra och trivs över distansen. Skulle eventuellt kunna utmana Zaffiro Roc om ledningen initialt här. Hästen är lite ojämn i sina prestationer men har höga toppar. Årsdebut nu så finns frågetecken kring formen, har tagit ett tag innan man varit ”up and running” senaste två åren. 

4 Henning Lixarve kan öppna riktigt bra och är väl främsta utmanaren om spetspositionen här. Trivs i spets och som hemmahäst känner man banan. Tar det flesta av sina segrar just här på Visby. Måste med om man garderar storfavoriten! 

V86 - 4 

9 Brunello Hall har utvecklats fint bara sista månaden. Varit ute emot lite bättre hästar och tiderna har kommit lite på köpet. Men hästen har inte bara sprungit bättre tider utan har sett fin ut och gjort det på ett bra sätt. Senast gick man hela slutvarvet i tredjespår och lyckades nästan ändå ta ner ledaren. Kan få en bättre resa denna gång och då kan det räcka hela vägen!

2 Spectacular kan öppna bra och lär ta hand om ledningen här. Verkar trivas i den främre träffen och vann för tre starter sedan från just spets. Lär vilja köra där igen. Har blandat lite i sina tre starter för Goop, två fina insatser (varav en resulterade i vinst) och en galopp. Nu väljer man att anmäla barfota fram, vilket blir spännande! 

6 Borga Hero vilade förra året men är nu tillbaka och har gjort det fint i årets två starter. Har en hög kapacitet, spår 6 i volt och hemmabana Visby tillsammans med att man nu rycker skorna för första gången i år, gör att jag tycker hästen känns ruskigt farlig i detta fältet. Kan komma till ledningen här om man sätter starten och då kan man bli svårfångad.

V86 - 5 

4 Mistelns Napoleon har haft en lite krokig resa i sin karriär med diverse bekymmer längs vägen men verkar nu vara tillbaka för ett nytt försök. Hästen är ruskigt snabb ut bakom bilen och kommer högst troligt sitta i tät inför första svängen här. Fungerar man för dagen och täten nås så tror jag man har en bra chans att leda detta runt om. 

5 Bicc’s Avalon har haft en fin inledning på sin karriär och vunnit nästan hälften av sina starter. Verkar utvecklas fint mellan starterna. Rundade fältet med varvet kvar senast och orkade trava på hela vägen in i mål. Har tidigare vunnit från ledningen. Hästen känns allround och kan vinna från alla positioner. Kommer absolut vara med och göra upp om detta. 

10 Gigaro AM tycker jag har sett ruggigt fin ut i år. Gjort bra prestationer i varje start i princip. Det blev lite för tufft senast mot bra hästar men nu känns detta fältet mer överkomligt. Har fått ett tråkigt spår 10 och med ett kort upplopp så måste arbetet göras tidigare, men det är Bergh som sitter i sulkyn och Berghs ”bära eller brista”-körningar kanske blir bra här! 

V86 - 6 

4 Carioca har kommit igång rejält på slutet med fyra raka segrar. Man kommer med gott självförtroende efter att ha tagit tre av dessa på just Visby. Har aldrig varit ute på distansen tidigare men hästen är stark så det skall inte vara något jätteminus. Inte jättesnabb ut men så länge det inte blir något gå-tempo på loppet så tror jag man kan vara starkast tillslut.

5 D’amore kan öppna bra och skulle kunna vara ledaren in i första sväng. Gjorde ett fint lopp senast på Solvalla när man vann från just ledningen efter att fått styra tempot. Hästen har utvecklats rejält från förra året och får man styra i ledningen här igen så blir man svårfångad. 

V86 - 7 

3 Ivanhoe avslutade fint senaste efter en fin resa i rygg på ledaren. Luckan på upploppet öppnade sig sekunden för sent för att det skulle räcka till seger och Ivanhoe fick nöja sig med andraplatsen. Hästen trivs över lång distans och är ofta ute mot tuffa hästar men vinner inte så ofta. Klaffar det bara lite längs vägen så tror jag man har bra chans här! 

2 Elche har utvecklats fint på slutet och gjort fina prestationer som inte räckt riktigt hela vägen fram. Hanterar alla distanser så långdistans är inget jätteminus. Skrällchans. 

8 Payet D.E. gjorde en ruskigt bra höst och vinter när han var etta eller tvåa i princip varje start. Har fortsatt med fina prestationer in på våren nu men mött tuffare hästar så man har inte riktigt räckt till. Allround och klarar alla distanser. Skulle kunna vara med och göra upp om detta om det löser sig med positionerna. 

12 Guillaume Boko gör bra insatser hela tiden men haft lite svårt att sätta huvudet först den senaste tiden. Jag tycker man går ner lite i klass emot vad man är van vid här men att distansen är ett litet minus. Kan runda fältet om det klaffar och avslutar rappt. 

V86 - 8 

2 Charrua Forlan var tvåa i senaste starten bakom Nibus C.D. Såg fin ut när man laddades från ett spår 8 och sedan hittade till dödens. Kan öppna till tät här och i den positionen trivs man. Skulle kunna leda länge om man kniper ledningen initialt och måste räknas! 

3 Inti Boko har galopperat bakom bilen i årets två starter och inte alls sett ut som man gjort tidigare år. Tredje gången gillt nu och fokus ligger nog främst på att komma iväg. Hästen har en hög kapacitet så går man bara felfritt så är man bland topp tre här. 

6 Romanesque är van riktigt tuffa hästar och har kapacitet nog att utmana dem. Går ner lite i klass här. Ingen startraket men desto bättre avslutare. Blir det bara lite tempo på detta loppet så har man en bra chans. Min tipsetta!

Andelar till mina system kan ni hitta längst upp på sidan.

Välkomna! Nu kör vi för åttan! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips