Tidiga tankar till V86 Eskilstuna - äntligen Ecurie D igen! » 13 juli…
  • Hem
  • Christian
  • Tidiga tankar till V86 Eskilstuna - äntligen Ecurie D igen!

Tidiga tankar till V86 Eskilstuna - äntligen Ecurie D igen!

Förra veckan V86 slutade med 7 rätt på båda systemen. Det är dags att ta revansch och det tänkte jag göra omgående! 

V86 ställer ut med riktigt fina lopp där avdelning 7 blir kvällens höjdpunkt. Ecurie D startar igen och går nu ut emot två giganter i form av Aetos Kronos och Brother Bill. Trav på hög nivå! 

Mina andelar till onsdagens V86

Christians Hummer - 255 kr / 12 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105 kr / 15 andelar

V86 - 1 

2140 meter autostart och jag tycker löpet på förhand ser väldigt jämnt ut. Stor favorit i skrivande stund är Björn Goop med 4 Waikiki Silvio. Hästen har vilat sedan årsdebuten och hade kanske behövt loppet, men man väljer ändå att till denna start rycka skorna och slänga på jänkarvagn. Goop verkar åka till Eskilstuna för att ta första årssegern. 

Men motbud finns det gott om och för att nämna några. 1 Wingmaster som har en hög högsta nivå, öppnar okej, skulle kunna hålla upp innerspåret här. Finns då möjlighet att man skulle kunna leda runt om. 

3 Findus M. finns det absolut kapacitet i men har inte riktigt visat det på slutet. Hittar man tillbaka till den form man visade upp i höstas/vintras så tycker jag uppgiften ser överkomlig ut. Men som sagt frågetecken kring dagsformen. 

11 Sandsjöns Enzo drog ett tråkigt spår men har hög kapacitet och en fin form för dagen. Kan runda alla här om det klaffar lite längs vägen. 

V86 - 2 

Ännu ett svårlöst lopp där rekommendationen blir att ta många. 2140 meter autostart med spårtrappa och ungdomar som körsvenner. 

5 Listas Psycho får min tipsetta här. Hästen har fin kapacitet och är ofta med där framme när det skall avgöras. Har haft lite svårt att orka hela vägen och sätta nosen först men det borde lossna snart. Går ner lite i utrustning jämfört med senaste starten då skorna åker på men växlar samtidigt upp i vagn och kör med hybriden. Har fått ett fint spår 5 här så man har bra möjlighet att hitta en bra position och då kan det bita bra på det korta upploppet. 

2 Maestro gjorde det bra i vintras med 3 pallplatser på 4 försök. Har varit ifrån ett tag nu och formen känns väl därför tveksam men jag tycker man skall räknas iallafall. Man väljer att växla upp balansen direkt, vilket är spännande och tyder på att hästen iallafall tränat bra. 

3 Ebba Running tycker jag är alldeles för lågt spelad just nu, 4%. Hästen vinner detta många gånger fler än 1 på 25 försök så spelvärdet känns högt. Hon kan öppna bra och skulle kunna sitta i ledningen direkt här. Därifrån tror jag inte man vill släppa förbi någon ifall hästen känns bra för dagen. Har knappt vunnit något tidigare men tagit två raka segrar och en tredjeplats före det i maj/juni. Senaste starten gick det alldeles för fort från början så man tröttnade till slut. Stort varningstecken för detta ekipage! 

V86 - 3 

Treåringslopp över 2140 meter autostart och stor favorit i skrivande stund är 9 Fabulous Pellini. Jag köper favoritskapet fullt ut. Hästen har gjort det som krävts för att vinna i sina två första starter i livet. Senast mötte man sin överman när Elegant Ima 1.13.9 över 2140 meter. Hade upploppet varit 5-10 meter längre så hade man ändå vunnit. Hästen verkar sitta inne på ruskig kapacitet och jag tror att det räcker med en tid kring 1.15 för att vinna här. Bakspåret är inga bekymmer så länge det inte blir några trafikproblem. En bra spik! 

Motbuden är främst 5 Lady Rock som gjorde det fint i debuten. Gör man ett lika bra lopp här så är man med och utmanar. 1 Best In Show As som nu har fyra lopp innanför västen. Haft blandade insatser men såg fin ut igen senast. Skulle kunna utmana! 

V86 - 4 

2140 meter voltstart och vid över 150.000 vunna så får man starta med 20 meters tillägg, och de hästar jag tror mest på står på tillägg här. 8 Le Crack Sox får första strecket efter segern i årsdebuten. Visst, hästen fick en drömresa men avslutningen var ändå imponerande. Med det loppet i kroppen bör hästen också gå framåt och jag tror vi kan förvänta oss en ännu bättre prestation. Det kan räcka långt här! 

5 Enriko Ha är kanske bästa hästen i fältet kapacitetsmässigt men har på slutet haft lite svårt att hålla en jämn hög nivå. Har galopperat i 3 av 4 senaste starterna men vann i den starten man inte galopperade. Varit ute mot betydligt tuffare motstånd än detta och skall ha en god möjlighet att vinna här om man håller sig till trav. Är snabb ut och det tar inte lång tid innan man är förbi hästarna på framspår. 

Bakom dessa två är det jämnt och vill man ha med fler hästar tycker jag främst man skall kika på 10 Announcement och kanske 12 Voilà Buio.

V86 - 5

2140 meter autostart och endast 9 startande ekipage men några riktigt intressanta årsdebuter. 2 Heavy Sound är tillbaka efter över ett års frånvaro och vi vet alla kapaciteten på denna häst. Gjorde ett fint kvallopp så hästen är nog i ordning direkt här. Kan öppna hyfsat och skulle kunna sitta i ledning direkt men frågan är om man laddar direkt då hästen fungerar lika bra bakifrån om inte bättre. Har vunnit årsdebuten 4 av 5 år som aktiv. 

Även 4 Who’s Who årsdebuterar här. Vann Jubileumspokalen förra året och var därefter på en sejour i Frankrike som inte blev jättelyckad. Hästen har en fruktansvärt hög kapacitet och gör nästan alltid bra lopp. Trivs med att gå i ryggar och har då alltid en ruggig avslutning att tillgå. 

En häst jag vill varna för är 8 Diamanten. Skulle eventuellt kunna nå ledningen om man laddas fullt då hästen startar ruskigt fort, men det skulle såklart kosta en hel del. Skulle också kunna komma i ett andra skede och ta över. Når man ledningen utan att ödsla allt för mycket så kan man bli svårfångad. Hästen trivs i ledningen men det var länge sedan man vann nu.

V86 - 6 

Stolopp över 2140 meter autostart och spårtrappa på det. 5 Tullibardine Boe kommer tillbaka efter vila och kommer vara med och göra upp om det direkt. Hästen har utvecklats fint den sista tiden och jag tror att vilan bara gjort gott. Att man väljer att rycka framskorna direkt tyder på att tränaren tror likadant. Hästen är stark och tål att göra jobb själv. Skulle absolut kunna vara med och göra upp om detta. 

12 Dixie Brick är en av de bästa hästarna i fältet rent kapacitetsmässigt och står också därför långt bak. Rundade ett tuffare gäng i starten näst senast och såg lysande ut, galopperade senast. Hästen har utvecklats något enormt sedan förra året och har förutom galoppen senast imponerat. Kan runda fältet här och är inte alls borta trots spåret. 

Varningen i loppet är 3 Iceland Falls. Fick fin resa senast men orkade hålla ett jämnt högt tempo hela vägen och orkade ändå trycka ifrån på upploppet. Får man en liknande resa här så blir man att räkna med när det skall avgöras. 

V86 - 7 

4-åringslopp över 2640 meter och vilket lopp vi får se. Årets vinnare av Kungapokalen 8 Aetos Race och förra årets vinnare av Breeders Crowe 5 Brother Bill ställs ut mot obesegrade 9 Ecurie D som vunnit både Menhammars och Ina Scotts. 

I skuggan av dessa finns hästar som 6 Ultion Face som vann Margaretas och 7 Green Manalishi. Kvällens höjdpunkt! 

Jag tror det kommer stå mellan de tre förstnämnda som sticker ut bland dessa. Tipsettan sätter jag på 9 Ecurie D då jag inte ser några som helst svaghetstecken på hästen. Den imponerar start efter start och jag tror att man bara är bäst igen. Enda lilla frågetecknet skulle väl i så fall vara distansen som hästen aldrig varit ute på. Både 5 Brother Bill och 8 Aetos Kronos vet vi hanterar distansen på ett bra sätt. 

V86 - 8 

Silverdivisionen och 1640 meter avslutar V86 kvällen och många fina hästar kommer till start. 3 Giant Shadow är i skrivande stund stor favorit och det hade jag kunnat köpa om hästen såg ut som förra året. Men jag tycker inte Giant Shadow har levt upp till de högt ställda förväntningarna som ställts på hästen i år. Det har varit lite blandade insatser och även om hästen aldrig gjort bort sig helt så har han i vissa starter saknat det där lilla extra som behövs på denna nivån. Senast gick man i dödens nästan hela loppet och kroknade då lite på upploppet. Hästen kan öppna bra och distansen är inget minus. Giant Shadow skall väl vara favorit här men inte så stor som man är just nu (50%). 

1 Deep Pockets gör debut i silver och jag tror man kan ha chans direkt. Öppnar vasst och skulle kunna leda runt om. 

7 Granfield Aiden vet vi alla kapaciteten på och även om hästen sett lite darrig ut den sista tiden så blir man nog att räkna med här. Såg fin ut igen senast när man vann ett sprinterlopp på Åland och även om inte motståndet var av denna kaliber då så gav hästen intrycket av att den är tillbaka för att vinna igen!

Andelar till systemen som bygger på dessa tankarna finns att köpa längst upp på sidan. 

Hoppas ni vill vara med! Välkomna

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips