Tidiga tankar inför V86 Mantorp 5/8 » 3 aug. | Christian -…

Tidiga tankar inför V86 Mantorp 5/8

Vi kommer med uppåt form, 6 rätt i onsdags på V86, 6 rätt i lördags på V75 och dryga dubbla pengarna tillbaka båda omgångarna. Nu tänker jag att vi ringer in åttan! 

Omgången känns klurig med många större favoriter som känns darriga.

De andelar jag har öppna till V86 omgången hittar ni här:

Christians Hummer - 255kr / 12 andelar (unik)

Christians Metspö - 105kr / 15 andelar

Omgångens spik: Avdelning 4 - 2 Barbro Kronos

2 Barbro Kronos är i skrivande stund spelad till 62% och jag misstänker att det är runt där man kommer landa vid spelstopp. Det låter kanske högt för ett 3-årigt sto men jag tycker att det Barbro Kronos visat på tävlingsbanan hittills i karriären väger upp denna procent. Senast vann man E3-finalen efter en tuff resa både i tredje spår och i dödens.

Hästen är inte supersnabb bakom bilen och kommer inte komma till ledningen initialt men det är en tuffing som tål att göra jobbet själv. Får man position andra/tredje ytter så tror jag man är supernöjd och kan gå ett starkt sista varv som sänker konkurrenterna. Blir det dödens så kan man hantera även det. En bra spik i en annars klurig omgång!

Omgångens mest överspelade: Avdelning 7 - 11 Ganga Bae

I skrivande stund är ekipaget spelat till nästan 52% och jag tycker det är alldeles för högt. Man gjorde en fin insats senast i Stochampionatet när man fick gå i dödens utvändigt om vinnaren Diana Zet hela vägen. Orkade inte riktigt trycka till ledaren över upploppet då och slutade tvåa. 

Visst man är bästa hästen i detta fält men vinner, det gör man från ledningen och den når man inte här i första taget! Extra svårt blir det med Mantorps korta upplopp som ger ledaren och täten en liten fördel.

Det finns några intressanta motbud till favoriten här och för att nämna några, 1 Del Ray Pellini som kan avsluta snabbt om man får en smygresa, 4 Tonique som ofta är med där framme och kommer från ett formstall, 7 Gina Mearas som är snabb ut och tidigt kan sitta i ledningen och 9 Grande Diva Sisu som gjorde en makalös insats när man vann Stosprintern senast. Ser med andra ord stort spelvärde i att gardera favoriten här!

Omgångens skräll: Avdelning 6 - 6 Global Adventure.

Har gjort det bra på slutet och sett väldigt fin ut i sina framträdanden. Näst senast spurtade man rejält och slog Hail Mary på en 11,7 tid över 2140 meter. Senast var man trea bakom just nämnda Hail Mary.

Är inte supersnabb bakom bilen men bör kunna fixa en fin resa härifrån och då kan man avsluta riktigt vasst. Favoriterna i avdelningen 3 Aetos Kronos och 4 Brother Bill är bra men det finns en risk att det blir lite körning mellan dessa. Smyger Adielsson bara med i ryggar fram till sista sväng så kan Global Adventure absolut ha mest krafter kvar!

Till 6% tycker jag detta är en av omgångens bästa skrällspel och hästen kommer finnas med på mina lappar!

Andelar till mina system hittar ni längst upp på sidan. Knip gärna en andel eller två så gungar vi in dem på onsdag!

Välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips