Tidiga tankar inför V86 Jackpotten från Jägersro / Solvalla » 26 jan.…

Tidiga tankar inför V86 Jackpotten från Jägersro / Solvalla

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter.

Mina andelar till omgången:

Christians Hummer - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105kr / 15 andelar

Omgångens spik: Avdelning 1 - 5 Toddler

Jag tror att vi hittar omgångens spik redan i den inledande avdelningen. Lugauers 9-åriga valack är snabb ut, trivs över kort distans och lär laddas mot spets härifrån. Väl där tror jag man har bra chans att leda detta runt om.

Formen är fortsatt god för Toddler som har varit ute mot tufft motstånd på slutet och jag tycker man tar ett litet steg ner i klass motståndsmässigt här. Spelad till runt 30% tycker jag det är omgångens bästa spik då jag bedömer segerchansen till en bra bit över det.

Omgångens lås: Avdelning 6 - 1 Coogan & 5 Dom Perignon

5 Dom Perignon är snabb ut bakom bilen och lär laddas mot spets från läget. Kommer man dit så tror jag mycket är vunnet. Hästen trivs i spets och motståndsmässigt har man senaste tiden mött värre hästar än detta. Bra chans att leda detta runt om och det skulle kunna vara ett bra spikalternativ.

1 Coogan vågar jag dock inte lämna utanför med tanke på hur Redéns hästar har sett ut i comebackerna. Ingen har väl egentligen underpresterat och mycket talar väl för att Coogan kommer göra en bra insats han också. Han är snabb ut och bör hitta ut från spåret och hitta en fin position. Hästen har bra fart för klassen och Örjan på Solvalla vet vi ju hur det brukar sluta. Jag tror vi ser Coogan på målfotot, antingen som etta eller tvåa.

Övriga hästar i loppet tror jag mest tävlar om platserna bakom dessa två.

Omgångens skrällchanser:

Avdelning 2 - 2 Ale’ Pride Gar

Trevlig häst som besitter hög kapacitet för klassen men som presterar väldigt ojämnt. Har varit ifrån ett litet tag men kan nog leverera direkt i återkomsten då man går ner lite i klass. Spännande med Kim Eriksson upp nu då hästen på slutet varit mest tränarkörd. Till 4% är det en superspännande skrällchans i ett öppet lopp.

Avdelning 4 - 4 Fleur Mearas

Visst ser det väl bra ut på förhand för favoriten 2 Ingesson som kan komma till ledningen och därefter styra tempot, men då det är amatörkuskar så tycker jag ändå det finns ett värde i gardering. 4 Fleur Mearas tycker jag gör bra lopp hela tiden och hästen som är stark verkar trivas över lång distans. Hästen har en fin avslutning och blir det bara lite tempo där framme så kommer den räcka långt. En av många bakom favoriten och ett kul streck till 5%.

Avdelning 5 - 5 Dandit

Tycker jag har gjort fina lopp på slutet, men varit lite sämre i de senaste starterna. Kan springa fort och öppnar bra bakom bilen. Utrustas till denna start med jänkarvagn och tongångarna från stallet låter positivt. Bör sluta långt fram och i ett jämnt lopp över korta distansen, varför inte först? Till 9% tycker jag man skall strecka hästen tidigt!

Observera att detta är tidiga tankar och de kan ändras fram till spelstopp.

Hoppas mina tankar kan bana väg för någons miljoner, annars gör jag som vanligt ett försök själv.

Mina andelar till omgången hittar ni högst upp på sidan eller här.

Välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

I lopp 8 på Åby ikväll startar formtoppad som passas trots spåret.8 Dats So Cool fick äntligen utdelning senast. Hästen har gjort bra ifrån ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips