Tidiga tankar inför V86 Bergsåker / Solvalla » 17 nov. | Christian -…

Tidiga tankar inför V86 Bergsåker / Solvalla

En rolig travhelg sportsligt (inte lika kul spelmässigt) lägger vi bakom oss, och siktar in oss på ny vecka. Först ut är V86 från Bergsåker & Solvalla där riktigt trevliga lopp väntar.

Vi siktar som vanligt mot stora pengar och raderna lägga därefter. Systemen till onsdagens V86 finner ni här:

Christians Hummer - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Ostron - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105kr / 15 andelar

Omgångens bästa spik: Avdelning 7 - 2 From The Mine

Hästen har toppform för dagen och slog med samma förutsättningar senast hästar som Hachiko The Veluwe, Heavy Sound och Milligan’s School.

FTM är raketsnabb ut bakom bilen och kommer sitta i tät direkt. Därefter kan Mats dämpa tempot efter eget behov och då tror jag ingen i detta fältet kan slå honom. Värst emot är från bakspår 9 Makethemark som är tillbaka. Kapacitetsmässigt bästa hästen men också ruskigt ojämn i sina prestationer. Kommer dessutom från vila och behåller kängorna på. Jag tror hästen minst behöver ett lopp i kroppen innan man kan utmana om någon seger mot detta motstånd.

Just nu spelad till 55% så är det bästa spiken i omgången i mina ögon och stannar man runt den procenten så spikas han på alla mina lappar!

Omgångens roliga lås: Avdelning 1 - 1 Mr Mah Can & 5 Black And Quick

I ett lopp där jag misstänker att många kommer ta många eller alla så försöker jag alltid hitta en enklare lösning. Här har jag hittat ett lås som jag tror mycket på. Anledningen till att det är just dessa två hästar som fastnar på lappen är enkel. Det är helt enkelt de två bästa hästarna i fältet sett till ren kapacitet.

1 Mr Mah Can kan öppna snabbt och skulle kunna ta hand om ledningen direkt här. Gör man så, så skall övriga göra sina bästa lopp i karriären för att slå honom. Det finns dock lite frågetecken varför jag väljer att gardera. Dels har han kunnat strula lite bakom bilen, och strular det så blir spåret snabbt en fälla. Han har dessutom varit borta ett par månader sedan senaste start. Kan behöva loppet.

5 Black And Quick kan även han öppna om han skulle laddas men fungerar även bakifrån. En allround kuse som fortfarande aldrig fått sätta nosen först. Han har dock varit ute mot riktigt tufft motstånd och varit precis slagen flera gånger, så står väl lite på tur för seger. Jag misstänker att så fort BAQ fått känna segerns sötma så kommer det rulla på av världens fart. Hästen besitter kapacitet nog för att klättra i klasserna.

En fräck lösning i ett öppet lopp. Ett försök att greppa omgången tidigt!

Omgångens skrälldrag:

Avdelning 4 - 10 Zodiac Dany Grif

Spåret blev väl inte enligt önskelistan men förhoppningsvis är det inte super illa med spår 3 i volten. Kan öppna snabbt och klarar man bara volten så är man långt fram direkt. Kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet och även om man föredrar ledningen så fungerar hästen även okej bakifrån. Björn Goop i sulkyn, för första gången, kanske till och med försöker kuppa sig fram till en spetsposition. Hästen kommer dock från lite vila men att Björn rycker skorna direkt i premiären tyder på att man ställer på direkt. En stark utmanare till den överspelade favoriten!

Avdelning 5 - 7 Lisa S.E.

Hästen kommer med form och besitter fin kapacitet för klassen. Trivs med ryggresor och brukar då ha en ruskig speed sparad till slut. Spåret är återigen kanske inte till någon fördel och risken finns att man blir hängande. Men skulle Jill hitta ner i någon fin rygg så finns en spurt som räcker långt i detta fält. Till dryga 6% är detta en riktigt spännande häst att ha med på kupongen.

Avdelning 6 - 1 Roli Eld

Gör debut i regi Daniel Redén och då vet vi vem som oftast sitter upp bakom, mäster Örjan. Hästen har galopperat lite på slutet och har haft endel hyss för sig. Har nu varit drygt 2 månader i träning hos Réden som vi vet kan göra underverk med hästarna. Kapaciteten i hästen är skyhög och man har tävlat mot några av de bästa. Kan öppna snabbt bakom bilen och utan galopp sitter man nog tidigt i ledningen här. Där kör nog Örjan så länge lampan lyser och det är nog länge de!


Den preliminära raden som visas är uppbyggd för att matcha min andel Christians Metspö. Observera att detta är tidiga tankar och att jag följer informationsflödet hela vägen till spelstopp. Tankarna kan därför komma att ändras!

Länkar till mina system finns längst upp på sidan eller här.

Välkomna att knipa en andel och gunga med mig på onsdag!


Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt.

Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips