Tidiga tankar inför V75 Eskilstuna 7/11 » 5 nov. | Christian -…

Tidiga tankar inför V75 Eskilstuna 7/11

Dubbla V75 i helgen från Eskilstuna och vilka lopp vi får se. På söndagen är huvudnumren Breeders Crown finalerna, men innan dess får vi på lördagen se toppunderhållning i form av bland annat en ruskig sto-elit.

Mina andelar till lördagen: 

Christians Hummertina - 255 kr / 15 andelar

Christians Bottenmete - 55kr / 25 andelar

Christians Bottenmete - 55kr / 25 andelar

V75 - 1 

Klass 1 försök över 2140 meter voltstart.

7 Dwayne Zet
besitter fin grundkapacitet men har inte varit som bäst på slutet. Senast var man ”bara” sexa i Breeders Crown semifinalen. Gick andra utvändigt i princip hela loppet men när upploppet kom fanns det inte mycket krafter kvar. Nu är det springspår och då hästen kan öppna bra så finns stor chans till ledningen. Där tycker jag att hästen blir en helt annan häst. Skulle kunna leda detta runt om ifall man hittat tillbaka till formen.

4 Global Viscount
är en stark häst som jag håller högre över längre distanser. Men för det skall man inte räknas bort här. Spåret är inte toppen men klarar man bara starten så kan man ändå sitta okej på det. Då styrkan är hästens bästa vapen så hoppas man nog på lite överpace här och att få en position i det yttre ledet. Då kan hästen bita ifrån många sista halvvarvet och är en av de som gör upp om det.

Jag fortsätter även varna för 6 Qvidja’s First som jag tycker är en jättespännande häst. Senast avslutade man ruskigt bra och rundade fältet i sista sväng till en tredjeplats. Nu är det springspår och man bör sitta bättre på det positionsmässigt från början. Att Pekka Korpi kör istället för Mika Forss får väl ändå ses som ett litet minus men klaffar det lite så är man ändå med och gör upp om det. 

V75 - 2 

Klass 2 försök över 2640 meter autostart.

6 Shut Up And Dance
är en häst som jag jagat ett tag och det fortsätter jag med. Håller hästen bättre än raden och det är en allround häst som klarar diverse distanser och upplägg. Öppnar inte speciellt fort bakom bilen utan Robert får nog lägga fokuset på att hitta en vettig position här till att börja med. Lyckas han med det så kan man sedan välja upplägg efter hur loppet artar sig. Hästen är stark och snabb, klarar endel jobb själv. Får ses som en av segerkandidaterna här och till 5% är spelvärdet skyhögt!

7 Amorcer Levallo
har verkligen hittat farten på slutet och kommer med fyra raka vinster. Senast gick man fram i dödens med 700-800 meter kvar och bara vann. Hästen funkar både bakifrån, utvändigt och i ledningen så även om det sistnämnda är att föredra så har Ulf Ohlsson flera alternativ att lägga upp loppet på.

5 Deal Done Zet
har slutat på pallen i samtliga sina starter i karriären och det känns som att hästen är under rejäl utveckling. Kan öppna hyfsat och skulle eventuellt kunna köras till ledningen här. Då är mycket vunnet för Redéns 4-åring. Det skall dock nämnas att Stall Zet har haft endel bekymmer med träningen på slutet och att hästarna den senaste tiden inte visat på toppform, och därför rankas hästen ner här av mig. Det är annars en allround maskin som går över alla distanser och är vanligtvis en av de som skulle göra upp om segern här. 

V75 - 3 

Stoeliten över 2640 meter autostart.

2 Mellby Free
håller jag främst som en sprinter men hon har visat att hon även kan hantera längre distanser. Hästen öppnar kvickt och laddas säkerligen mot ledningen direkt här. Väl där kan Goop styra tempot lite som han vill och behöver för att vinna detta. Trots att hästen svek lite senast efter att Goop släppt fram Hevin så tror jag vinstchansen här är god. Mäster Björn gör inte samma misstag två gånger!

3 Racing Brodda
är en häst som jag gillar skarpt. Ruskigt kapabelt sto om än lite ojämn i sina prestationer. Hon trivs över de flesta distanserna men verkar gilla medel och lång distans lite extra. Avslutade hyfsat senast utan att Rikard begärde något extra. Öppnar snabbt och lär få en fin resa. Kan fälla många på styrka till slut.

7 Hevin Boko
vann Sto-SM senast efter att ha blivit släppt till ledningen av Goop med Mellby Free. Troligen underskattades då Hevins kapacitet och ingen orkade sedan ikapp Nurmos springare på upploppet. Stallet och hästen har toppform för dagen och att glömma bort Hevin Boko här är livsfarligt. Håller även Hevin Boko mer som en sprinter men efter senaste prestationen tror jag man kan prestera även över längre distans. Risken för att hästen underskattas här är dock liten och därför rankar jag ner hästen som kan få lite tuffa svar denna gång. Skall ändå med på garderad kupong!

V75 - 4

Salatrofén, stayer över 3140 meter voltstart.

9 Global Winner gjorde ett fint lopp senast och slutade tillslut trea bakom Indras Secret och Born Unicorn. Formen verkar vara på gång uppåt likt resten av Nurmos stall. Hästen är stark och trivs över lång distans, och även om spåret inte blev det bästa så måste hästen räknas med segerchans.

8 Zizou är en häst som jag gillar skarpt och där insatserna på slutet är bättre än raden. Fick äntligen utdelning senast efter en resa i dödens där man bara lämnade övriga i sista sväng och vann överlägset. Trivs över lång distans och får man det rätta loppet så kommer man sluta långt framme igen. Streckas tidigt på mina lappar!

V75 - 5

Bronsdivisionen över 1640 meter autostart.

1 Moses kan öppna snabbt och skulle kunna ta sig till ledningen här. Gör man det så är mycket vunnet för i den positionen trivs hästen. Skulle kunna vara en klassisk spets och slut. Galopperade dock in i första sväng senast, och det har hänt förut. Hästen är alltså inte helt att lita på och till det kan tilläggas att Redén har haft bekymmer med sin träning på slutet.

6 In Royalty Boko
har varit rejält på gång sedan i april och hästen radar upp fina prestationer. Går över de flesta distanser men är absolut bäst över sprinterdistansen. Avslutade ruskigt bra senast och får man bara en hyfsat bra resa här så kommer man vara långt framme igen. Speedar förbi många tillslut!

2 Syoss vinner över hälften av sina starter och har placerat sig topp 3 i 75% av dem. Det talar för att hästen bara ställs ut på banan när allt är i ordning och troligtvis är inte lördag något undantag. Hästen trivs över den korta distansen och kan öppna bra. Utmanar Moses om ledningen och skulle eventuellt kunna knipa den åtråvärda positionen. Blir så fallet så kan det vara mycket vunnet och hästen skulle kunna leda runt om.

V75 - 6

Silverdivisionen över 2140 meter autostart.

3 Vagabond Bi kommer bli storfavorit här och det är väl befogat. Hästen har utvecklats rejält under året och levererar den ena superprestationen efter den andra. Senast drog man från i ledningen i ett ruskigt tempo hela distansen runt och de andra var aldrig ens nära att komma ikapp. En uppvisning utöver de vanliga, och när man trodde att krafterna skulle var slut så fortsatte hästen bara springa. Detta känns på pappret som en väldigt passande uppgift och jag har svårt att hitta något som talar emot en ny seger.

Vill man gardera storfavoriten så får man ta många för där bakom är det jämnt. 2 Coogan besitter hög kapacitet och har hittat tillbaka lite. Blev fast med krafter kvar senast och skulle kunna sitta i ledningen tidigt här. 6 Jaques Noir har en ruskig avslutning att tillgå om man får det rätta loppet. Kan bli att räkna med vid klaff. 11 Mr Clayton J.F. har en ruskig speed tillslut och som besitter stort kunnande. Vinner inte så ofta som han borde men är oftast med där framme när det skall avgöras. Utgångsläget är iskallt men vid högt tempo och körning, varför inte?

V75 - 7

Gulddivisionen över 2140 meter autostart.

1 Zarenne Fas speedade ifrån fältet på upploppet senast och vann på ett övertygande sätt. Är lite ojämn i sina prestationer men när man är på rätt humör så är det en ruskigt kapabel häst. Öppnar bra så spåret skall inte vara några bekymmer, skulle eventuellt till och med kunna hålla upp ledningen och då kan man leda länge. Streckas tidigt på mina kuponger.

6 Hachiko De Veluwe fick stryk senast av From The Mine men gjorde ändå en ruskigt fin prestation utvändigt om ledaren. Fortsätter visa hög klass och att man är en topphäst. Öppnar snabbt, besitter en ruskig styrka och rejäl vinnarskalle. Går från alla positioner och över alla distanser. Finns viss risk att man får göra jobbet utvändigt ledaren igen och då kan det bli tufft. Skulle man däremot nå ledningen så tror jag istället man blir svårfångad för övriga. Skulle kunna vara en kul chansspik då det enligt mig handlar lite om antingen eller.

5 Global Welcome får bli skrällhästen i avdelningen. Det lät bra från stallet inför senast men hästen fick aldrig chansen då. Utgångsläget denna gång är bättre och att det finns kapacitet i hästen råder det ingen tvekan om. Hästen är stark men man ser nog helst en position i rygg ledaren eller andra ytter här, så kan avslutningen bita bra. Spännande häst till 4%!

Dagens dubbel

Rak

DD1: 3 Vagabond Bi
DD2: 6 Hachiko De Veluwe

Kombinerad

DD1: 3 Vagabond Bi
DD2: 1,5,6


Andelen som visas som förslag är skapad för att matcha andelen Christians Fiskelycka - 105kr/andel. Länk till den och mina andra andelar hittar ni högst upp på sidan.

Observera att detta är tidiga tankar och att all den saftigaste informationen brukar komma under lördagen. Tankarna kan därför komma att ändras.

Välkomna att gunga in nästa sjua med mig! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips