Tankar inför V86 Solvalla / Åby 28/10 » 27 okt. | Christian -…

Tankar inför V86 Solvalla / Åby 28/10

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86.

Fin kvalitet på hästarna som går ut onsdag på Solvalla / Åby och vi ser återigen ut att gå jämna lopp på V86.

Mina andelar till omgången:

Christians Hummer - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Ostron - 255kr / 15 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105kr / 15 andelar

Omgångens spik: Avdelning 8 - 7 Vichy Grif

7 Vichy Grif är en häst som gör bra prestationer i princip varje start. Man behöver som spelare inte vara orolig över att det blir plattfall för spiken, utan hon bjuder alltid upp till dans. Senast spurtade man exemplariskt och nådde nästan hela vägen fram. Då mötte man hästar som Urban Kronos och Jaques Noir. Nu tycker jag motståndet på pappret är lite enklare och dessutom är det premiär i sulkyn för Ulf Ohlsson.

Spår 7 är väl inte optimalt för Vichy Grif som kan öppna bra, men då det är många startsnabba innanför tror jag ändå man väljer en lugn start. Hästen fungerar nästan lika bra bakifrån som i ledningen och Ulf är en duktig taktiker. En fin resa och spurta ner motståndarna över upploppet, det är vad jag tror kommer hända och till 40% bankar jag in spiken!

Omgångens lås: Avdelning 1 - 3 Jaxon V.S. , 5 Utah Broline & 9 Radio Gaagaa

3 Jaxon V.S. rankar jag etta här. Hästen kan öppna snabbt bakom bilen och går bra i den positionen, men kan också avsluta ruskigt snabb bakifrån om han får en bra resa. Senast galopperade han direkt bakom startbilen och även om det är lite oroande så såg han superfin ut efter galoppen. Jag väljer därför att tro att man går iväg felfritt och har en bra chans till att leda detta runt om. En möjlig spik i mina ögon!

9 Radio Gaagaa får andra strecket i mina ögon och det på senaste loppets prestation. Hästen fick då en tuff resa i dödens i över halva loppet men sprang ändå enkelt undan övriga på upploppet. Tiden blev tillslut imponerande 13.3. Upprepar man den prestationen så slår man många här och krånglar det bara lite för min tipsetta så utnyttjar nog Johan det direkt!

5 Utah Broline får tredjepinnen på kapacitet. Hästen har fin kapacitet som räcker långt i detta sällskapet men har haft ruskigt svårt att sätta nosen först. Senast blev loppet väldigt ryckigt och problematiskt för hästen som ändå höll ihop bra och spurtade rejält. Tredjeplats då men jag tror att man kan hamna ännu längre upp på pallen här. Får hästen ett lite snällare lopp än senast så räcker nog spurten en bit till denna gång.

Antingen spikar man 3 Jaxon V.S. här eller så stänger man på tre. Jag anser att loppet är helgarderat på dessa tre hästar och väljer därför att kalla det för omgångens lås, trehästars lås. Vill man fortsätta strecka så skall 8 Romantico med tidigt. Stallet i form och hästen har tillräckligt med kapacitet för klassen. Jag tror dock att tre hästar sticker ut och går på dessa!

Omgångens skrällar:

Avdelning 6 - 4 S.G Sherman

Detta är en häst som trivs bäst utan hästar framför sig och från spår 4 i volten skulle man kunna nå ledningen eller dödens. Hästen besitter fin styrka och klarar distansen. Skulle kunna sätta ett bra tempo och hålla det hela vägen runt, och därmed göra det svårt för tilläggshästarna att nå fram. Till 3% tycker jag hästen är värt ett streck och hoppas det löser sig bra från spåret.

Avdelning 7 - 12 Vikens High Yield

Att Vikens High Yield endast är spelad till 4% är lite ett mysterium för mig. Vi vet väl alla vilken kapacitet hästen besitter. Visst, hästen kanske inte varit som bäst på slutet men nu när hela stall Bergh verkar ha hittat formen så tror jag inte att Vikens är ett undantag. 40 meter kan vara långt fram, speciellt över medeldistans men då det bara är en häst på första volten underlättar det massvis. Jag tror att Vikens kommer runda många tillslut och till 4% är han med på alla kuponger!

Välkomna att knipa en andel eller två så gungar vi in nästa åtta tillsammans!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips