Tankar inför V86 Multijackpotten från Åby / Solvalla

V86 Superdays skall avslutas och detta görs med en rejäl jackpot denna onsdag när Åby och Solvalla står för värdskapet. Enormt spelvärde med andra ord och V86 som brukar betala bra skulle kunna slå rekord när över 40 miljoner väntar i 8 rättspotten.

Omgången känns inte heller jätte-lättlöst så känslan är verkligen att det kommer betala bra för de som hittar åtta.

Mina andelar till omgången:

Missa inte heller min och Niklas Lindstedts gemensamma andel där vi kombinerar våra tankar till ett slagkraftigt system

V86 - 1

Quick Pay Pokalen för treåriga ston över 2140 meter autostart.

Lite lurigt lopp tycker jag och det kan krävas en del streck för att ta sig förbi. 2 A Perfect Face kan öppna snabbt bakom bilen och taktiken känns given. Kommer man till spets så kan man leda länge. 8 Deborah S.H. har en vass avslutning men behöver få loppet lite kört för sig. Hittar Fredrik Persson en fin rygg att gå i så kommer man fälla många tillslut. Tråkigt med spår 8 men då det endast är 8 hästar med i loppet så kanske det inte är hela världen.

Vill varna lite för 1 Mahak Mary där Johnny Takter testar lyckan. Detta är en startsnabb häst som oftast gör bra lopp. Kommer säkerligen laddas från start och lyckas nog hålla ut de utvändiga en bit i alla fall. Position rygg ledaren och spurt tillslut låter inte helt otroligt här ifrån.

V86 - 2

2140 meter voltstart.

Lite mer skiktat lopp här och känslan är att man kommer riktigt långt på tre streck. 2 S.G. Sherman och 3 Fighter har fått fina lägen på startvolten. Båda lär köras lite från start och hoppas på tidig ledning. Den som får den kommer såklart ha ett övertag men båda klarar av att gå från andra positioner också. Det kan bli svårt att hinna ikapp dessa två för övriga ifall banan är fin för dagen, men om någon skall göra det så är det mitt tredje streck, 8 Minnstads Ecuador. Minnestads Ecuador är van betydligt tuffare motstånd än detta och var senast ute mot stenhårt motstånd. Gjorde det ändå godkänt då och har innan dess visat riktigt fin form. Han vinner dock inte på beställning och har dessutom varit struken efter senast så lite frågetecken finns. Har en vass avslutning att tillgå och gynnas av det lilla fältet. Blir det rätt tempo på loppet så skulle man kunna blåsa ner samtliga tillslut.

V86 - 3

2640 meter voltstart.

Lurigt stayerlopp där jag tror många kommer göra upp om segern.

8 Dekanen K håller jag tidig här. Har visat fin form på slutet och så har även tränare och kusk Flemming Jensen. Distansen känns som ett plus och blir det bara inte gå-tempo i täten så kommer man fälla många med sin vassa avslutning.

5 Mellby Ironman är en riktigt vass fyraåring från Robert Berghs stall som besitter en fin styrka. Fick senast testa barfota runt om men det fungerade inte, så nu återgår man till skor. Utgångsläget är såklart inte det bästa utan man hade nog hellre velat sitta utvändigt direkt men hittar Robert bara ut så kan vi nog räkna med en offensiv styrning. Kommer sluta långt fram.

Vill även varna lite för 2 Express Lime som skulle kunna få ledningen. Blir det så, så hoppas jag att Johan väljer att köra där. Skulle kunna räcka hela vägen om man får fuska bort loppet. Spännande till 3%!

Missa inte heller 11 Shapes som besitter fin kapacitet. Smyger med in i det längsta här för att sedan fälla många med avslutningen. Carl Johan Jepson som styr trivs på Åby!

V86 - 4

2640 meter voltstart.

I den fjärde avdelningen hittar jag mitt första spikförslag i omgången. Fältets bästa häst får upp fältets bästa kusk och har dessutom dragit springspår, 11 Hemisphere. Ja, vid första anblicken tycker man inte att något talar emot men sedan börjar man kika lite historik för favoriten. Den har aldrig varit ute i voltstart på sina 20 starter i livet. Oftast är det ingen tillfällighet och måste såklart tas i beaktning. Men springspår och Örjan gör att jag ändå vågar mig på att spika om inte procenten sticker iväg allt för mycket.

Värst emot håller jag 6 Typhoon Face från Katja Melkkos stall. Stallformen känns som den är på väg uppåt och hästen besitter fin kapacitet. En stark häst som tål att göra jobbet själv och som jag tror vinner om favoriten gör bort sig.

V86 - 5

Count’s Pride Pokalen, treåriga hingstar och valacker över 2140 meter autostart.

6 Donizietti får agera klar första häst och även en tänkbar spik. Prestationen senast var imponerande när han vann från dödens på en riktigt fin tid och upprepar han den prestationen så är det ingen som tar honom nu. Inte jättesnabb ut men lär nog ändå köras framåt tidigt och frågan är om någon vill svara och han honom utvändigt. Kan bli enkelt till tät och loppet är över?

En som skulle kunna ta tät och möjligtvis inte vilja släppa är 7 Mustang Racer. Snabb ut och även om spåret är lite för långt ut så skulle det kunna gå. Jag hoppas att Persson får offensiva körorder från Bergh och då räcker denna hästen långt. Barfota för första gången runt om anmält och blir det så är det riktigt spännande.

Vid bredare gardering får ni inte missa 3 Aquarius Face. Det lär laddas även härifrån och Adrian är inte känd för att släppa till vem som helst. Har Adrian taggarna utåt denna dag skulle det både kunna bli seger eller så kör man bort halva fältet och någon helt obetrodd och okörd vinner.

V86 - 6

Treåringslopp för ston över 2140 meter autostart.

Vi hittar ytterligare ett spikförslag i den sjätte avdelningen och det i form av Nurmos löfte, 7 Miss Imperatice som sett magisk ut i sina tre starter. Fortfarande obesegrad och senaste framträdandet var verkligen bländande. En klassisk spets och slut men med en rungande avslutning. Nu har man spår lite långt ut och det kan bli tufft att nå ledningen men jag tror hästen går bra från alla positioner och skulle kunna vinna även från dödens om senaste prestationen upprepas.

3 Faeza Zet kommer även hon obesegrad till denna start. Två starter där man vunnit både från ledning och bakifrån, och där man haft stenkoll på motståndet bakom. Har inte tagit ut sig alls har det sett ut som. Nu blir det första starten bakom bil och känslan är att man inte kommer vara så snabb ut utan kommer få leta en ryggresa här. Upp till bevis nu när motståndet hårdnar!

Skrällen skulle kunna vara 4 Stinaalvina Zonett som Wäjersten kommer till start med. Kan öppna snabbt och skulle kunna ta hand om ledningen här. Isåfall hoppas jag att man väljer att köra där för hästen är bra. Stall Wäjersten går som tåget just nu och med lite flyt kan man ta ännu en seger här.

V86 - 7

1640 meter autostart.

I den sjunde avdelningen hittar jag nästa spikförslaget och det i form av 6 Tabasco C.D. som är ruskigt startsnabb. Jag är inne på att det blir ledning runt om här mot ganska mediokert motstånd jämfört med vad han är van vid. Utrustningen maxas med helstängt, amerikansk vagn och skoryck bak så att man är på Åby för att vinna råder inga tvivel om!

Värst emot är också värst emot i startrusningen, 5 Racing Ribb som också kan öppna sylvasst. Jag är dock inne på att Tabasco är snäppet vassare och tar längden på Racing Ribb. Därför bankar jag in spiken till riktigt trevlig procent. Skulle det bli tvärtom, så att Racing Ribb sitter i ledningen så är det självklart fördel honom.

V86 - 8

Treåringslopp för hingstar och valacker över 2140 meter autostart.

2 Albacete såg kanonfin ut senast när man vann från ledningen med sparade krafter in i mål. Kan öppna snabbt bakom bilen och trivs i ledningen så taktiken känns given. Får man tag på ledningen här så kan man mycket väl leda runt om igen. Kapabel herre som skall streckas väldigt tidigt!

6 Leroy Boko kan även han öppna snabbt och även detta är en häst inför framtiden. Jag såg honom live på Åby i våras och detta ser ut att vara något extra. Når Conrad ledningen så tror jag han vill testa där och då kan man leda länge. Skall med vid gardering.

9 Dream Sensation har inte så många lopp i kroppen men känslan är att hästen är riktigt bra. Har gått fina tider och vann enkelt från ledningen senast. Har här dragit ett smygläge och det tror jag hästen kommer hantera bra. Spännande utvecklingskurva och tidig vid gardering.

Detta var mina tankar inför V86 multijackpotten. De kan självklart ändras fram till spelstopp efter att ny information släpps.

Vill man spela med mig så gör man det HÄR.

Nu gungar vi in riktigt fina pengar!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Halmstad vi drar igång V64-veckan och som alltid är det stall Untersteiner i fokus med express-avslutning. I V64-3 dock tror jag ... Läs travtips

Halmstad och det brukar vara fina förutsättningar oavsett väderlek, vilket gör omgången lite extra rolig. Jag har känslan av att det är i inledningen ... Läs travtips

Dagens Dubbel-1 I första avdelningen på Dagens Dubbel väljer jag att chansspika 4 Bee Kronos som besitter riktigt hög kapacitet. Har hoppat i ... Läs travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips