Tankar inför V86 Jackpoten Jägersro & Solvalla 24/2 » 23 feb. |…

Tankar inför V86 Jackpoten Jägersro & Solvalla 24/2

En riktigt trevlig omgång V86 från Jägersro och Solvalla väntar denna lördag. Många trevliga hästar som selas ut och även om det inte är fullsatt i varje lopp så blir nog underhållningsvärdet högt. Detta kryddas till råge på allt med en saftig jackpot som kan ge 18 miljoner till en ensam vinnare. En perfekt Lill-lördag med andra ord!

Mina andelar till omgången:

Omgångens spik: Avdelning 8 - 8 Antonio Trot

Jag tror vi hittar omgångens spik i den åttonde avdelningen i form av Nurmos åttaårige valack Antonio Trot. Hästen har sett fin ut i princip hela vintern och fick äntligen utdelning senast efter att ha rundat fältet i sista sväng. Hästen startar kontinuerligt i gulddivisionen mot tuffa hästar och är alltid att räkna med där. Nu tycker jag man går ner i klass ganska rejält. Värsta motbudet, 4 Gardner Shaw, står med 20 meter försprång men har också fått ett krångligt spår så det kan bli lugn start där.

Antonio Trot är dock inte heller så snabb ut och visst kan 20 meter snabbt blir 30 här i starten men jag tror ändå man är tuff nog att runda detta fältet tillslut ändå. Claes Sjöström hoppar upp bakom för tredje starten i rad, ett ekipage som verkar trivas ihop. En bra chans och trevlig spik till nuvarande spelprocent!

Omgångens lås: Avdelning 5 - 1 Happy Few & 4 Arvid S.H.

1 Happy Few galopperade bort sig senast och jag trodde mycket på hästen redan då. Nu står man ensam på start och Uhrberg kan lugnt gå iväg och ändå behålla ledningen. Väl i ledningen kan Uhrberg sedan ställa klockan och bara åka. Kan bli ett svårfångat ekipage i ledningen! Från stallet låter det uppåt och jag ser det som en bra chans att leda runt om på hemmabanan Jägersro.

4 Arvid S.H. har verkligen visat på knallform i vinter och med tanke på den goda formen vågar jag inte lämna hästen utanför. Hästen som är stark som en oxe går nu ut över en passande distans. Spåret är inte det bästa men tar man det bara lite lugnare i starten så har man 3000 meter på sig att äta upp de tappade metrarna. Tål grovjobbet och jag blir inte förvånad om man kör fram och tar dödens här. Har i avslutningen även en vass spurt att tillgå.

Jag väljer att tro att detta lopp är helstängt på dessa två och dömer det därför till omgångens lås.

Omgångens skrälldrag:

Avdelning 1 - 9 Diamond Hall

En häst som gynnas av det lilla fältet och distansen här. Var tvåa bakom just nu favoritspelade Divane Godiva senast och spurtade ursinnigt då. Då det ser ut att kunna bli lite körning från start här så kan det bli trötta ben tillslut och då kan Diamond Halls spurt räcka hela vägen denna gång. Just nu spelad till 3% så skulle detta kunna vara miljonsmällen som vi väntat på!

Avdelning 7 - 6 Mystic Mom

Mystic Mom brukar jag allt som oftast ha med på mina lappar för jag vet att det är en bra häst. Hans styrka ligger i en vass avslutning som brukar ta honom högt upp i resultatlistan. Skulle gynnas av tempo här, vilket det på förhand ser ut att kunna bli, och då kommer avslutningen bära långt. Riordan har bra snurr på stallet för tillfället och till 8% missar jag inte Mystic Mom på onsdag!

Avdelning 8 - 7 Accolade

Debuterar nu i regi Oskar J Andersson efter några månaders vila, och visst kan det vara så att man behöver loppet innan man går ut och vinner över 3140 meter. Jag tycker dock att man på ren kapacitet skall sluta långt fram här trots vila. Hästen som är stark bör hantera distansen bra och har fina farter för klassen. Spännande regidebut till 2%!

Observera att detta är tidiga tankar inför onsdagens V86. Dessa kan ändras fram till spelstopp!

Knip gärna en andel eller två så gungar vi in nästa åtta tillsammans. Nu kör vi!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här! Formen har ... Läs travtips