Tankar inför V75 Mantorp - Övriga ser bara svansen på krigaren

  Det var länge sedan jag var så ute och cyklade som förra veckan. De jag sågade vann, och de jag trodde mest på svek. Det är bara att glömma, gå vidare, och inse att trav är svårt.

  Denna vecka är det Mantorp som ställer ut V75 och det ser ut som en riktigt rolig omgång både sportsligt och spelmässigt. Mantorp har ett kort upplopp och främre träffen är en stor fördel. Detta till trots så hittas 50% av mina spikar i analysen från bakspår.

  Min andel som bygger på denna analys hittar ni HÄR.

  V75 - 1

  Försök Bronsdivisionen, 2140 meter autostart.

  Nästan på kronan inne står 2 Esposito som också drog ett perfekt utgångsläge här. Med tanke på att han sitter i rätt spår direkt, blir av med alla skorna och får jänkarvagnen påhängd igen så tycker jag att han är en befogad favorit. Kan vinna på många olika sätt och inte beroende av någon speciell resa. Här ser det upplagt ut för att Esposito skall få överta ledningen tidigt och då blir han svårslagen.

  4 So Far Away Ås är sylvass från start och kommer ta hand om ledningen in i första sväng. Väl där tror jag tyvärr att man släpper. Jag tycker det hade varit kul att se honom i spets här men det går att vinna även från rygg ledaren. Den troliga att överta är väl ändå Esposito. Tröttnar hästen i dödens så det blir en sen lucka för So Far Away Ås så skulle han kunna spurta till seger.

  5 Doctor Gio besitter hög kapacitet för klassen men fortsätter krångla till det för sig. Skulle han fungera denna gång så räcker han långt. Adrian kommer högst troligt köra mer safe nu men vi vet också vinnarskallen på honom. Ser Adrian chansen till seger så kommer han inte sitta passivt.

  6 Frankie Godiva trodde jag mycket på förra veckan men klarade inte av voltningen. Autostart denna gången är ett stort plus och även om det kanske är lite långt ut på vingen så är han tillräckligt startsnabb för att hitta ner i en position. Formen sitter där enligt stallet och kapaciteten har han. Med rätt resa så kommer han fälla många!

  V75 - 2

  Klass 2 försök, 2140 meter voltstart.

  Klurigare blir det i den andra avdelningen och helst av allt skulle jag velat ha samtliga här. Sparar dock strecken till senare och testar med en handfull streck.

  2 Gliding Eagle är en fin häst som jag har trott mycket på ända sedan debuten. Har dock inte riktigt räckt till på V75 än men nu är inte motståndet det allra blodigaste denna gång. Han gjorde det bra direkt i comebacken senast och bör ha gått framåt med den prestationen. Från ett vettigt utgångsläge så kommer Magnus se till att han får en trevlig resa (kanske får överta ledningen) och då tror jag att han räcker långt.

  8 Bicc’s Tobee har även han gjort ett par fina prestationer sedan vilan. Känns fortsatt fin i träningen säger stallet och nu får han även plocka bort bakskorna vilket kommer höja honom. Spår 8 är såklart inte det bästa men det är två startsnabba hästar framför så chansen att det löser sig finns absolut där. Jag tror detta är för dagen bästa hästen i fältet och från nästan vilket annat spår som helst hade det kunna vara en spik men härifrån behövs lite klaff och då darrar jag på manschetten.

  6 Lightzon har nu testat V75 två gånger och börjar skaffa sig hårdheten som krävs. Detta är en speedig häst som kan springa väldigt snabbt en kort bit. Springspår bör därför passa bra och det är absolut inget minus att det är Örjan i sulkyn. Ekipaget kommer hitta till en bra position och så länge det inte blir för lång spurt från början så har han alltid en vass bit till slut. Kommer fälla många!

  V75 - 3

  Försök Gulddivisionen, 2140 meter autostart.

  Det nyktra är väl att spika 9 High On Pepper som högst troligt bara brakar runt dessa. Hästen är outstandning för dagen och än så länge ser vi inga riktiga ”sommarguldhästar” i listan. High On Pepper går från alla positioner och Jorma styr bara fram och tar dödens när läge ges, sedan mosar de tillsammans ledaren i de flesta fall. Det skall vara en riktigt bra chans att upprepa detta även här!

  Det är dock spel vi håller på med och då High On Pepper kommer bli megalampa, och jag redan har spikat en storfavorit så måste vi gardera här.

  Barfota runt om och Örjan upp på 3 Rome Pays Off tycker jag är väldigt intressant. Det blir visserligen ingen ledning här men det kommer bli en fin resa och då kan han avsluta vasst. Örjan har måttat in hästar förr och skulle det strula för favoriten så kanske det går denna gång!

  6 Dats So Cool skulle kunna ställa till det för spelarkollektivet om han får rätt resa. Han har en ruskigt vass avslutning och blir här av med kängorna, vilket kommer göra honom ännu mer speedig. Det skall såklart mycket till men då Djuse inte kommer ödsla några krafter i onödan under loppets gång så kan det finnas mycket kvar till slut.

  Vi plockar även med 7 Ultion Face och 10 Edibear som båda bör närma sig formen och besitter fin kapacitet.

  V75 - 4

  2140 meter voltstart.

  Ett lopp utanför STL försöken och det brukar klura till det lite. Jag tycker mig dock hitta ett trehästarslås som kan räcka långt.

  1 Pwojtech Vrijthout kan öppna snabbt och lär laddas mot ledningen här. Chansen att lyckas finns där, då voltkungen Jepson sitter i sulkyn och lyckas man så blir man hästen att slå. Har fina fartresurser för detta lopp och trivs i ledningen. Formen sitter där med idel bra insatser sedan årsdebuten och det är en befogad favorit.

  3 Brain Game kan dock utmana om spets och skulle han lyckas ta sig dit så är det plötsligt han som blir hästen att slå. Här släpper man inte om man kommer till ledningen säger stallet, och det gillas skarpt! Loppet senast blev helt fel när han fick en trött rygg och så var den dagen förstörd. Täta starter nu tycker jag är riktigt intressant med tanke på hur loppet blev senast. Det skulle kunna föra honom framåt rejält.

  6 Caravaggio Jet styrs av Erik Adielsson som alltid kommer påläst till banan. Då det luktar lite körning så tror jag att Adielsson mest siktar in sig på en position från start med Caravaggio Jet för att sedan köra till slut. Hästen är lite klurig att köra men kapaciteten finns där och Erik är duktig på denna typ av hästar. Högt tempo och lite klaff så skulle detta ekipage kunna fälla hela fältet!

  V75 - 5

  Klass 1 försök, 1640 meter autostart.

  Nu trendar han visserligen uppåt (13% i skrivande stund) men omgångens roligaste spik hittar vi i den femte avdelningen. Det handlar om 5 Warrior’s Tale som jag tror blåser till ledningen och leder loppet runt om. Detta är en ruskigt startsnabb pålle som älskar sprinterdistansen. Han kan ibland bli lite het men det gör inte så mycket över 1640 meter utan han brukar orka hela vägen ändå. Han var ruskigt fin senast men saknade då en del jobb i kroppen så prestationen nu kommer vara förbättrad. Dessutom blir han av med samtliga skor vilket bara hänt en gång tidigare i karriären. Jag tror det kan lyfta honom rejält också. Spets och slut!

  Invändigt finns tre motbud som plockas med vid gardering, 2 All About You, 3 Farbror Melker och 4 Mercury Boko. Alla tre kan öppna och vill säkert till ledningen, så skulle min spik hoppa så skulle någon av dessa kunna leda runt om. 7 Mellby Jail får ingen ledning denna gången men han är bra nog att runda dem ifall tempot skulle bli lite för högt. Barfota runt om för första gången är såklart väldigt intressant på honom också.

  V75 - 6

  Diamantstoförsök, 2640 meter voltstart.

  Ett par hästar sticker ut men jag väljer ändå att helgardera Diamantstoförsöket.

  10 Penthouse har gjort det bra på slutet och behåller sin fina form för dagen. Blir här av med samtliga skor vilket kan vara ett plus och får Örjan upp vilket ofta är ett plus. Distansen tror jag att hon löser också men hon har förbannat svårt att vinna. Jag har svårt att köpa favoritskap på hästar som inte sätter nosen först. Därför blir gardering av Penthouse givet för mig.

  Förstahäst är istället 7 Victoria L.L. för mig. Har gjort allting rätt på slutet och verkligen visat att hon gillar att tävla. Springspår med Adielsson är aldrig negativt och hon är vass iväg så kommer hitta en fin position. Distansen ställer jag mig dock frågande till och även om Victoria L.L. har visat en rejäl vinnarskalle så kan de där sista 500 metrarna bli tunga i benen. Därför tycker jag gardering av Victoria L.L. blir givet.

  Roliga streck som åker med tidigt är 4 Fish Story som slipper framskorna och kommer med fin form. Hon har klarat distansen tidigare och bör räknas bara hon inte tappar för mycket från start.

  2 Backseatdriver är en stark märr som trivs över längre distanser. Hon är ofta med där framme och nu när hon sitter i rätt spår direkt från start så kanske hon kan sätta pricken över i:et.

  14 Ziva som kämpat länge utan att få vinna. Alla skor bort kan ge en extra växel och den långa distansen ser jag nästan som ett plus för henne.

  V75 - 7

  Försök Silverdivisionen, 2140 meter autostart.

  Öppet är det även i avslutningen, Silverdivisionen. 2 Declan som jag har jagat släpper jag inte nu från ett perfekt utgångsläge. Skorna ryker all världens väg och tränaren hoppar upp själv bakom. Galoppen senast var pga ett störningsmoment så den tar jag inte speciellt hårt på utan tror att hästen fortsatt är i fin form. Behöver få sitt lopp här men blir det så så är han absolut inte borta.

  1 Corazon De B. skulle med hjälp av sin startsnabbhet kunna hålla upp ledningen. Lyckas han med det och han är på humör så är han väldigt svårslagen. Skor av är ett plus för startsnabbheten och även om det gått en månad sedan senaste start så verkar allt bra med honom formmässigt.

  4 Hipster K och 6 Dominic Wibb är sylvassa från start båda två och kan utmana Corazon De B. Skulle någon av dem hitta till spets så tror jag inte släpper till någon utan kör så länge lampan lyser. Kan absolut gå vägen!

  10 Combat Fighter har visat ruskigt fin form på slutet också, och även visat hur bra han fungerar även bakifrån. Det är bra för honom med ett bakspår här och kunna spara på krutet (som han annars bränner från start). Då kan han spurta riktigt snabbt sista 4-500 metrarna och fälla många!

  Detta var mina tankar inför V75 från Mantorp. Som vanligt vill jag trycka på att mycket kan såklart ändras till spelstopp men förhoppningsvis kan ni få någon idé från mig som ger er miljonerna!

  Vill ni inte spela själva så har jag andelsspel som ni kan köpa in er på. Dessa hittar ni HÄR.

  Följ mig gärna på Twitter.

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube