Tankar inför V75 Jackpotten från Jägersro

Sju rätt i lördags och äntligen lite betalt för mödan efter många stolpe ut och dåliga utdelningar. Men vi är såklart ute efter betydligt större pengar än så.

V75 denna vecka körs på Jägersro och kantas av en saftig dubbeljackpot. En väldigt spännande omgång med nästan bara jämna lopp och favoriter i fara. Det är bäddat för en bra utdelning och vi gör som vanligt ett rejält försök att knipa den!

Mina andelar till omgången:

Missa inte heller min och Niklas Lindstedts gemensamma andel ”Biffen o Bananen” där vi kombinerar våra tankar till ett slagkraftigt system

V75 - 1

Försök Bronsdivisionen över 2140 meter voltstart.

Ett jämnt lopp där jag egentligen tror att det är många om budet men ändå väljer att spika. Spiken hamnar på en häst som stormtrivs i ledningen och nu fått ett utgångsläge för att nå den, 2 Astronascente Zac. Kan öppna riktigt snabbt och när man väl är i tät är man ruskigt svårluggad. Jägersro är dessutom en sk spetsbana (där det ofta vinns från spets) och det talar för min spik.

Som sagt finns det dock många motbud och det värsta som jag ser det är 6 Grandfather Bill som också han kan öppna. Sätter Johan starten från springspåret så skulle man mycket väl kunna ta sig förbi min spik och då är läget de omvända. Kommer med två raka segrar så formen verkar verkligen sitta där också.

En som skulle gynnas om det blev utdragen körning i spets är 9 Uncle Töll som är stark och har en vass slutrunda. Blir det lite för högt tempo i tät så kommer man fälla många tillslut. Att sedan André Eklund styr sin egentränade är absolut inget minus direkt. Kommer med kanonform och detta är en kusk som jag verkligen uppskattar och tror mycket på!

V75 - 2

Klass 2 försök över 2640 meter autostart.

Stor favorit verkar 3 Kapten Brodde bli och det kan jag förstå, för detta är en jättehäst. Vann senast på imponerande sätt när han rundade fältet i tredjespår och bara sprang ifrån dem över upploppet. Bättre läge denna gång och även om han inte öppnar som en raket så kommer han sitta bra på det direkt. Lättas i balansen, amerikansk sulky på och gynnas dessutom av distansen. Mycket talar för en ny seger här!

Jag tycker dock att spelprocenten är aningen hög och det finns roliga motbud med otroligt högt spelvärde bakom. Det är trots allt lägsta klassen, därför väljer jag i nuläget att gardera.

Tidig in på min lista är 2 Call To The Bar som nu har ett lopp i kroppen efter lite vila. Det bör ha tagit honom framåt och nu när det lättas i balansen så tror jag Svedberg känner samma. Svedberg som för övrigt känns som han går på moln för dagen. Call To The Bar kan öppna snabbt bakom bilen och skulle kunna ta hand om ledningen. Vill nog sedan ha en rygg att gå i. Vinner från rygg ledaren?

6 Parker skall såklart räknas mycket tidigt bakom favoriten också. Lättades senast i balansen inför derbyuttagningen och det slog väl ut. Fortsätter enligt listan med samma balans här. Mer stark än snabb och gynnas av den långa distansen.

V75 - 3

Försök Silverdivisionen över 2140 meter autostart.

Igen vill jag gardera på lite även om jag tror det finns ett lås som man kommer ganska långt med. 4 Beartime och 6 Rotate vill båda till ledningen här och väl där kan de bli svårslagna. Loppet skulle kunna bli låst med Beartime i spets och Rotate utvändigt. Två hästar som båda kommer med form och fina prestationer i bagaget. Båda två fungerar även fint bakifrån så att de kör ihjäl varandra ser jag inte som ett scenario.

Det finns dock roliga motbud som kommer med form eller har formen påväg, och de vill jag inte missa. 8 Rackham har haft fin form en längre tid och gör alltid bra lopp. Går från de flesta positioner så även om spåret blev katastrof kommer man sluta långt fram.

5 Sweetman brukar gå bäst på vinterhalvåret. Om det är för att man får mindre nackdel med skor än övriga eller om det har med klimatet att göra låter jag vara osagt. Men är det de senare så bör man snart börja prestera. Tufft anmäld senast och man verkar tro på hästen från stallet. Med max form så kan man slå ett sånt här gäng och då vill inte jag stå utanför.

9 Ingo har det snackats lite om form på ett tag nu, att formen borde vara påväg. Sylvass från start så bakspåret får ju ses som ett litet minus. Men att nyss nämnda André Eklund hoppar upp ser jag som ett stort plus istället. André brukar köra riktigt taktiskt och bra, och spåret kan därmed ge honom en riktigt fin smygresa för att spurta tillslut.

V75 - 4

Fyraåringslopp över 2140 meter voltstart.

Riktigt lurigt fyraåringslopp och känslan är att ingen startar utan chans. Högst segerchans håller jag hästarna på den bakre volten.

10 Hannibal Face har dragit ett springspår och lär styras offensivt här. Kan köras framåt ganska omgående och inte omöjligt att man får överta efter en bit, beroende på vem som sitter i ledning. Detta är ett monster som om han bara vill skulle bara kunna vinna detta. Kul chansspik för den som vågar, i ett annars vidöppet lopp.

En annan som säkerligen kommer laddas mot ledningen är 9 Versace Broline som också han dragit ett springspår. Kan öppna snabbt och lär göra ett försök för att få överta. Kommer inte släppa om han får tag på ledningen och skulle då kunna leda länge.

4 Funny Boy kommer med formen på topp och måste tas på allvar. Har fina tider i benen och även om utgångsläget med en innerspår inte var önskvärt så tror jag man hittar ut och då är man i allra högsta grad med i matchen.

V75 - 5

Klass 1 försök över 2140 meter autostart.

Preliminära lappens andra spik hittar vi i den femte avdelningen. 1 Bravo Sabotage som kan öppna snabbt borde kunna hålla ut övriga och då tror jag det är en bra chans att leda runt om. Det finns några snabba utvändigt men jag tror inte de vill köra allt för länge med risken att köra bort sig själva. I ledningen är Uhrberg en riktigt duktig kusk och brukar kunna styra hem det om han har häst nog.

Värst emot ser jag 11 Yuvaraj som jag trodde mycket på senast i uttagningsloppet till Derbyt. Gjorde ett enormt lopp då men det blev för mycket när han fick göra jobbet i dödens, så krafterna tröt tillslut. Liknande läge nu, kanske lite sämre läge men också lägre klass på motståndet. Skulle absolut kunna fånga upp min spik och ta sig förbi över upploppet.

3 Alert Vendil är också han ruskigt snabb bakom bilen och skulle kunna ställa till det för min spik. Tror dock man nöjer sig med en bra rygg om man tar sig till ledningen då man är bättre över kort. Ryggen på min spik Bravo Sabotage blir kanon!

V75 - 6

Diamantstoförsök över 2140 meter voltstart.

Många om budet även här och den som tar alla behöver inte göra fel.

1 Minnucci Zon lär laddas mot tät från detta läget då man kan öppna. Väl där kommer man leda länge och det skulle kunna räcka hela vägen. Första barfota runt om i denna start och det kan ge en extra växel, och återigen är det André Eklund som styr och ni vet redan vad jag tycker om det!

10 Eight Hour kommer med kanonform och två raka segrar i bagaget. Har rykt upp sig på slutet sedan balansändringen. Spår 5 är såklart inte optimalt men detta är en häst som inte behöver sitta i främre träffen direkt utan klarar av att göra en del jobb för att ta sig dit. Måste räknas.

Nämner även en lite mindre betrodd, 11 Aurora Show som blandar och ger i sina prestationer. De dagar hon vill tävla så gör hon det riktigt bra och skulle kunna slå ett sånt här fält. Springspår och Ulf Ohlsson är två plus för dagen.

V75 - 7

Försök Stoeliten över 2140 meter autostart.

Dags för Stoeliten igen och några riktigt fina hästar kommer till start. Känslan är att det lite skiktat dock och jag kommer nöja mig med 3 streck.

5 Hevin Boko galopperade tidigt senast men såg kanonfin ut efter galoppen. Allt verkar kanon med hästen och från stallet låter det som att hon är i sitt livs form. Detta är en häst som inte är beroende av något speciellt upplägg utan klarar av att gå från alla positioner och rädds inte en närkamp.

2 Activated vann senast i comebacken trots att det inte skulle vara full form då. En rungande avslutning lämnade fältet ett par längder bakom och det var ganska imponerande. Nu är utgångsläget bättre, vilket det såklart måste vara då klassen är högre. Men formen borde ha tagit ett steg i rätt riktning efter senast också. Jag tror vi kan få se en riktigt bra prestation här igen och det kan bära hela vägen.

7 Wild Love har tillskillnad mot de två förstnämnda inte visat någon vidare form på slutet. Jag vill ändå ha med henne på ren kapacitet. De lopp hon har gjort tidigare i somras är det inte många som slår och plockar hon fram det igen här så vinner hon, oavsett upplägg!


Dagens Dubbel

DD1 - 1 Minnucci Zon
DD2
- 7 Wild Love

Detta var lite tidiga tankar och funderingar inför V75 Jackpoten från Jägersro. Jag följer såklart all info jag kan hitta fram till spelstopp och kan därför ändra mig.

Vill man spela med mig så gör man det HÄR

Nu ger vi järnet och gungar vi in en ny sjua!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips