Mina tankar inför V86 - Åby / Örebro 27 maj » 26 maj | Christian -…

Mina tankar inför V86 - Åby / Örebro 27 maj

Tidiga tankar inför onsdagens V86 på Åby/Örebro. Semi-premiär (första V86) som spelläggare för Travstugan.

V86 - 1

1 Comte Godiva som inte är någon startraket men däremot har en rejäl avslutning att tillgå är en riktig vinnarskalle och får rank ett här av mig. Marc Elias kommer troligtvis låta de andra ekipagen köra om ledningen och istället hitta sig en bra position för att sedan tugga ner dem över upploppet. Räkna med att Comte Godiva kommer vara med där framme när det avgörs!

Två andra ekipage som inte heller är så snabba ut men som kommer vilja vara med och göra upp om det sista biten är 4 Utah Broline och 5 Hurricane Silas. Utah Broline vinner inte så ofta men har med sin spurt knipit många topp tre placeringar. Hurricane Silas som får Goop upp kan försöka överta ledningen ganska tidigt och sedan försöka gå i ledningen resten av vägen. Kan räcka om inte tempot blir för högt och det kostar för mycket.

Varningarna i loppet är 8 Bordeaux S. som blivit lite bortlottad men som vid klaff kan runda många här, och 2 Aqua Photo som i senaste starten visade att man kan hantera open stretch på ett fint sätt.

V86 - 2

Första häst och ett spikalternativ enligt mig är 7 Kinky Boots. Kinky Boots har varit ute i fyra lopp i år. Två av loppen har varit emot tuffare gäng med hästar som Aetos Kronos, Green Manalishi och Fort Knox. Där har man gjort det bra! Två av loppen har varit emot lite lättare motstånd och då har man vunnit. Jag rankar motståndet här någonstans mitt emellan och tror mig ha hittat en bra spik i 7 Kinky Boots som är anmäld utan framskor.

Motbuden då? 2 Easy Cash från formstallet J Westerholm rycker framskorna vilket kan ge hästen en växel till, kan räcka. 3 Rotate rycker bakskorna och senast man gjorde det travade man en 13.1 tid. Gör man om den prestationen så springer man förbi många på upploppet.

10 Mr Alabama gör oftast bra lopp och med Örjan i sulkyn blir man livsfarlig. 

V86 - 3

10 Vagabond Bi som är en urstark kuse och som är van tuffa gäng ser ut att bli stor favorit här. En normal dag har hästen bra chans att ta hem detta långlopp men då man galopperade i senaste starten (på just Åby) och att det finns några intressanta hästar bakom, så tycker jag att man kan gardera. 

14 Hakon Von Haitahbu är kanske mer en medeldistans häst men har tidigare visat att man klarar även en lite längre distans. Utgångsläget är tråkigt denna gång men värd ett streck vid lite större gardering. 

3 Quantum Roc som gör årsdebut nu, gjorde ett bra fjolår. Kan behöva loppet i kroppen men om hästen är i form så kan han leda detta runt om. 

9 Farlander AM vann senast tillsammans med Björn Goop och hittar man ut fint ur volten så kan man vara med långt fram.

12 Arsenal tror jag man börjar hitta tillbaka till formen med och om så är fallet blir man livsfarlig här, stort varningstecken!

V86 - 4

I skrivande stund är 1 Morris F.I. stor favorit. Morris F.I. gjorde en dundrande avslutning senast när man gick om nästan hela fältet i sista kurvan och tillslut vann med en nos. Hästen har absolut kapaciteten att vinna även detta lopp men med tanke på klassen och den höga spelprocenten tycker jag man skall gardera. 2 Swift Diva kan överta tidigt och leda länge. 9 Bacchus L.I. avslutade sylvasst senast efter ett smyglopp på innern. Får nu Örjan upp i sulkyn och vad är Örjan bra på om inte att hitta ut med sparade krafter i sista sväng.

12 Ara vann senast och slog även nyss nämnda Bacchus L.I. efter ett imponerande lopp i dödens i ett och ett halvt varv. 12 Ara som ser ut att vara i kalasform för dagen blir min första rankade i denna jämna avdelning.

V86 - 5

3 Innovation Love kan vara snabb ut och tar man ledningen här så kan man leda detta runt om. Årsdebuten är avklarad och även om den inte såg allt för imponerande ut så tror jag att hästen behövde loppet och kommer vara bättre nu. Tycker 3 Innovation Love kan vara ett spikförslag. 

Värst emot har man invändigt om sig, 2 Sanda Love och 1 Valetta. 2 Sanda Love som selas ut från stall Bergh gör årsdebut och man kan absolut vara redo för att segerstrida direkt här. 1 Valetta är inte lika snabb ut och riskerar att bli instängd. Nu är det Åby och 2a-3e invändigt behöver inte vara dåligt om man kan avsluta vasst. Valetta kan en bra dag avsluta riktigt bra och kommer säkerligen vara med bland de tre när mållinjen korsas. Kan även vara ett bra plats spel!

8 Zio Tom Jet har gjort ett par fina prestationer det senaste och verkar vara i form för dagen, men spår 8 bakom bilen gör att det blir tufft.

V86 - 6

11 Mcgarret blir min första häst i denna avdelningen. Kan vara en rolig spik för den vågade! Hästen galopperade direkt i senaste starten men fullföljde sedan loppet fint. Lite lättare emot denna nu och håller man sig bara i trav så kan det räcka hela vägen. 

9 Amazing Warrior är en segervan häst, kanske bäst lämpad för medeldistans men klarar av långdistansen bra. Skaffar man sig en bra position här så kommer man ha bra chans att runda fältet när det väl är dags.

Varningen i loppet är 7 Running Like Hell som har 20 meter tillgodo på tidigare nämnda hästar. 7 Running Like Hell som är snabb ut kan utnyttja springspåret och trivs dessutom över lång distans. I skrivande stund spelad till 2,4%, mums!

V86 - 7

Tipsettan får Hans Crebas med 6 Irish Steel. Hästen vann senaste starten från ledningen och kan mycket väl få samma position ifrån springspår här. Därifrån tror jag att Hans Crebas kör så det ryker och det kan räcka så. Kan vara en rolig spik i en annars svårlöst avdelning. Finns ett litet frågetecken och det är hur hästen hanterar voltstart.

Skall man gardera så tycker jag två hästar från bakspår ligger först på listan, 9 Appaloosa gör bra lopp hela tiden men svårt att räcka hela vägen. Kan absolut räcka hela vägen här. 12 Sunday Sonata travar bra tider mest hela tiden och är van tuffa gäng. Får dessutom Carl Johan Jepson upp denna gång som man är 100% med, 1/1, kuskplus! Även 8 Dixie som kommer med två raka blir kuskförstärkt till denna starten, Björn Goop upp.

Det finns alltså några motbud emot vår tipsetta, ta en eller många!

V86 - 8

2 All Star vann två raka i vintras, ena från ledningen och andra från dödens. Därefter vila inför senaste starten som inte imponerade alls. Nu med lopp i kroppen kan man bli farlig här och med Jorma upp igen så vågar vi inte lämna utanför kupongen. 

7 Smokey Herman vann i årsdebuten, har sedan dess varit nära ett par gånger efter flera bra prestationer och seger nummer två för året kan komma här. Man är hyfsat snabb ut men spets det får man nog passa till 4 Devil Sound, satsar nog istället på att få överta i ett tidigt skede. 

10 Summit In Sight galopperade på upploppet senast i sin Sverige debut, hade inte räckt ända fram ändå. 2640 meter då och en mer passande distans denna gång. Örjan smyger med och försöker nog fälla på upploppet, kan vinna detta om tempot inte blir allt för lågt.

Mina andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
100% upp till 100 SEK
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej hej Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL! Sjuan satt återigen i lördags och denna gång var det Stenbergs A La Carte som levererade ... Läs travtips

Förra veckan V86 slutade med 7 rätt på båda systemen. Det är dags att ta revansch och det tänkte jag göra omgående! V86 ställer ut med riktigt ... Läs travtips

Avdelning 14 Waikiki Silvio var inte speciellt bra i årsdebuten senast. Har hög kapacitet i grunden och bör räcka långt, dock ett frågetecken. 11 ... Läs travtips

En riktigt stjärnkväll väntar, med finbesök av många kanoner när V86 nu ska avgöras på världens bästa travbana Sundbyholm Äntligen dags för en av ... Läs travtips

V86 14 Waikiki Silvio var ganska blek i comebacken men har nu fått vila igen och har ett fint läge. Hästen visade prov på fin styrka ifjol, men ... Läs travtips

V86 1 Här tycker jag att det är rätt favorit, 4 Waikiki Silvio är en mycket fin häst med bra kapacitet. Anmäld barfota runtom nu, dessutom har Björn ... Läs travtips

Onsdag har det blivit innan analysen blivit skriven, snart lite sömn, lite träning. En kortare tripp, lite god mat och sedan förhoppningsvis njuta av ... Läs travtips

V75 1Öppet lopp inleder omgången och här gäller det att strecka på. 1 Tycon Broline är en väldigt kapabel häst som inte riktigt fått till ... Läs travtips