Jackpottankar V75 Jägersro: Nu lurar vi till oss miljonerna!

  Förra veckan bjöd inte på någon vidare utdelning men tar med mig några bra spikar. Den dåliga utdelningen bjuder oss också på en härlig jackpot på hela 54 miljoner!

  Denna vecka är det Jägersro som står för underhållningen. En bana där man pratat om nedförsbacke över upploppet tidigare men där statistiken över spetsvinnare säger att man ligger kring medel. Ledningen skall dock inte underskattas i just högsta klasserna och under sommarmånaderna, så vi börjar leta vinnarna där.

  V75 - 1

  Försök Stoeliten över 2140 meter autostart.

  Stoeliten är alltid kul men det är lite tråkigt att det är så få hästar till start denna gång. Några höjer sig och jag känner mig väldigt säker med mina fem streck.

  6 Dear Friend fick äntligen vinna igen senast. Detta efter en snygg styrning av Magnus där man släppte till elitloppsdeltagaren Night Brodde och sedan slog av honom över upploppet. Denna gång tror jag inte man vill släppa till någon utan testar nog i spets om man kommer dit. Det finns några startsnabba invändigt men frågan är om inte de släpper. Dear Friend skulle då kunna leda länge!

  4 Fifty Cent Piece har verkligen växt in i högsta klassen och det är en riktig tuffing. Hon besitter de flesta egenskaper så som styrka, snabbhet och har fina speeder att lägga under loppen. Från stallet låter man uppåt inför denna start och detta är en utmanare om ledningen men eftersom hon även funkar bakifrån så vill man nog inte köra för länge. Skall räknas oavsett position!

  9 Kali Smart förlorade väl spårlottningen kan man tycka men med den kapacitet hon besitter så tror jag det kan gå ändå. Hon höjer sig visserligen ett snäpp i ledningen men har fungerat bra även bakifrån. Det ser ut som det kan bli lite körning inledningsvis så Kali Smart skulle kunna glida igenom fint direkt i starten. Därefter fäller hon många trötta ben till slut!

  Gocciadoro låter uppåt på 1 Allegra Gifont och Örjan upp där är såklart intressant. Riskerar dock att bli över från start.

  3 Chablis Ribb sitter väl i spets initialt och skulle kunna leda länge om man väljer att köra där. Rygg på ledaren och lucka är inte heller ett otroligt scenario.

  V75 - 2

  Klass 2 försök över 1640 meter voltstart.

  Man kan tycka vad man vill men här startar 2 Il Forte med minst 330.000kr för lite på kontot. Man är tillbaka efter ha åkt dit i en dopingkontroll i maj, där man blev av med vinster från både ett Klass 2 försök och en Klass 2 final. Vi lämnar det tråkiga bakom oss, ett rent misstag som jag förstått de, och fokuserar på hästen.

  2 Il Forte är startsnabb som få och besitter hög kapacitet för denna klassen. Han har startat snabbt i voltstart tidigare och skulle det inte krångla med spåret så sitter man i tidig ledning här. Har visat lite heta tendenser tidigare men känslan är att den biten har blivit bättre med tiden. Jag tror att Oscar är revanschssugen och kommer köra sig till ledningen och därefter leder man detta runt om. Jag spikar!

  Motbuden består främst av 3 M.T.Rick Nash där Svedberg låter uppåt. Man vill till ledningen men där tror jag som sagt det är upptaget.

  6 Shejk som skulle gynnas om det blev körning. Springspåret och Örjan kommer sätta ekipaget i ett bra slagläge direkt från start och därefter sitter Örjan och myser.

  V75 - 3

  Försök Gulddivisionen över 1640 meter autostart.

  Två hästar sticker ut rejält i veckans Gulddivision, ändå tar jag med ett tredje streck för när två träter..

  8 Önas Prince blir mitt första streck trots utgångsläget. Har inte sett ut som sig själv efter Elitloppet men nu säger Nordström att formen är tillbaka där den var under Elitloppshelgen. Vilopulsen är tillbaka på 26 (varit runt 31-32 senaste veckorna) och Önas Prince känns i toppform. Utgångsläget är såklart iskallt men detta är en häst som fungerar från samtliga positioner så taktiken känns lite oklar. Backa eller köra framåt är frågan men jag tror oavsett på en bra chans.

  3 Admiral As håller jag som bättre över längre distanser, när han hinner trava in sig. Med det sagt så är det absolut inte en dålig sprinter. Han har laddats från start tidigare och kom då iväg hyfsat. Skulle Örjan få honom till tidig tät här så kan loppet mycket väl vara över. Kan dock vinna från andra positioner också så frågan är hur mycket Örjan vågar chansa från start.

  4 Upstate Face blir min tredjehäst. En häst som fungerat absolut bäst i monté men som sett finare ut i sulky på slutet. Har en fin speed att lägga och kan Adrian pricka in rätt tillfälle så skulle den kunna räcka. Beroende av lite körning mellan favoriterna men skulle det bli så och Adrian håller huvudet kallt så kan allt hända!

  V75 - 4

  Diamantstoförsök över 2140 meter voltstart. 

  Ett av omgångens öppnaste lopp i mina ögon och det är kanske tråkigt att strecka på här men för mig handlar det om överlevnad. Jag streckar nästan hela fältet (rekommenderar att ta hela) och hoppas det räcker!

  14 Nova Mahiron är en häst som Uhrberg håller högt och en häst som jag fastnat lite för. Hon tål de flesta upplägg och verkar vara något extra! 50% i segerprocent och över 700.000 insprunget utan direkt några årgångslopp säger en hel del enligt mig. Det kan vara så enkelt att hon bara rundar detta fältet och det skulle kunna vara en chansspik. Det är dock 13 hästar att runda och det kan lätt häxa längsvägen, och väljer man att gå för tidigt så måste man istället göra jobbet i dödens. Jag måste därför gardera!

  9 Kungfu Lady besitter fina fartresurser för klassen och måste räknas tidigt. Goop kör med självförtroende för dagen och resultaten kommer därefter. Spår 9 är inte optimalt då man hamnar bakom framspårshästarna men kapaciteten i hästen borde räcka för att göra lite jobb själv och köra sig framåt. Någon galopp framför och vips så sitter man i andra ytter. Kan sedan avsluta vasst och lär synas på målfotot.

  6 Lazy Beach satt fast med rubbet i kval till norska Stoderbyt i senaste starten. Formen verkar verkligen sitta där och nu tar man redan ner till Jägersro. Jag skall erkänna att jag har dålig koll både på tränare och häst i övrigt men att de skickar ner en häst från Norge till Jägersro tycker jag tyder på att man tror på hästen. Springspår och Magnus Djuse är dessutom två plusfaktorer som måste tas i beaktning. Varning utfärdad!

  11 Valeraine vinner lopp när som helst igen!

  V75 - 5

  Klass 1 försök över 2640 meter autostart.

  Jämnt egentligen men jag singlar!

  9 Farfars Dream har gjort det jättebra i tuffa gäng på slutet och verkligen tagit kliv framåt. Det är en häst som kan öppna riktigt snabbt och trivs ypperligt i ledningen. Nu blev det bakspår men det behöver inte vara något jätteminus, speciellt inte över den långa distansen. Hästen har vunnit över distansen tidigare och nu kan André med en ryggresa spara speeden till slut istället. Jag håller André som en mycket duktig kusk och nu när han har en av fältets bästa hästar så tror jag han fixar det även från bakspår!

  Motstånd saknas verkligen inte och skall man gardera blir det dyrt. 3 Rampant håller jag som mer snabb än stark men visade senast att han fungerar även över lång distans. Adrian siktar nog mot spets här och får de fuska bort en bit av loppet så kan de rinna undan.

  4 Wingait Leif är stark och rejäl, och tål att göra endel jobb själv. Uhrberg upp är alltid intressant och från ett bra läge måste man räknas.

  Trots spår 12 så tycker jag 12 Horatio Fortuna gör en intressant start här. Första starten i Sverige på lång tid för en häst som på lite äldre dar verkar ha hittat ångan. Styrka besitter han och formen verkar sitta där. Varning!

  V75 - 6

  Försök Bronsdivisionen över 2140 meter autostart.

  Jämnt även i Bronsdivisionen denna lördag. Jag tar en handfull ekipage och blundar!

  2 Gerben drog vinstlotten i spårlottningen och lär laddas vad som går från start här. Hästen trivs ypperligt i spets och så gör även kusken. Var ute i Bronsfinalen senast och gjorde det på ett bra sätt, så formen sitter verkligen där. Kan leda detta från start till mål!

  André Eklund är en tränare och kusk som jag gillar skarpt, vilket jag nämnt förut. Här selar han ut 4 Luringen La Ma som besitter fina fartresurser. Det är en häst som går från de flesta positioner men går allra bäst när han får smyga med i ryggar så länge som möjligt. Från detta utgångsläget så ligger en sådan resa nära till hands. Blir det då tempo så kan Luringen La Ma lura de flesta!

  11 Charliebrown Effe skulle vanligtvis vara en bombspik här trots utgångsläget men efter vad jag sett senaste starterna så darrar jag på manschetten. Det har inte varit den vanliga Charliebrown Effe vi sett, och med bakspår här nu så kan det bli för långt fram. Tävlar han på topp så skulle jag säga att det ändå är toppchans så håll öron och ögon öppna efter info från stallet!

  V75 - 7

  Försök Silverdivisionen över 2140 meter autostart.

  En stor favorit i sista som vi försöker fälla!

  6 Zorro Wind vann övertygande Bronsfinalen i sin senaste start och kommer till Jägersro med full form. Gocciadoro sätter till denna start upp Örjan i sulkyn, vilket måste ses som ett stort plus. Utgångsläget blev bra och härifrån lär det laddas mot tät för att sedan försöka sitta där hela vägen. Chansen måste ändå ses som god men jag tycker procenten blir i högsta laget och med tanke på att det är första starten i Silverdivisionen så tycker jag man skall gardera.

  Bakom är det vidöppet men det kommer betala ruskigt bra vid träff!

  4 Toto Barroso gjorde det ruskigt bra senast när vi spikade. Vann från utvändigt ledaren och ett övertygande sätt. Står denna pålle på bena så är ha kapabel och står sig bra här. Kan öppna om han laddas och med lite flyt skulle man kunna hålla ut favoriten. Förhoppningsvis släpper man då inte utan gör ett försök!

  2 Armornero Roc kommer även han med form och här låter det uppåt från stallet. Visst håller de favoriten högre men Armornero Roc är en kuse som inte alls gör bort sig i Silver. Från ett bra läge så lär man testa framåt och med taktikern Mats i sulkyn kan det räcka långt!

  7 Hipster AM, 9 Borups Tornado och 12 Billy Idol Jet är tre andra hästar jag streckar tidigt.

  Dagens Dubbel

  DD1 - 2 Gerben
  DD2
  - 2,4,6

  Detta var mina tidiga tankar inför V75 Jackpotten från Jägersro. Jag hoppas de kan vara till hjälp för någon.

  Som vanligt önskar jag er lycka till med liret oavsett om ni spelar med mig, själva eller med någon annan.

  Vi ses i vinnarcirkeln!

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube