Jackpot-tankar inför V75 finalerna - Ingen champagne denna gång men..

  Sju rätt igen i lördags och analysen var helt rätt på det i form av spikar. Bland annat brakvann Rare Magic från spets helt enligt plan. Lite information inkom sedan under veckan vilket medförde små ändringar som blev nyckeln till sju rätt för analyssystemet. Tyvärr blev utdelningen av lägre slaget men det gör å andra sidan att vi har en saftig jackpot denna vecka. 44 miljoner till en ensam vinnare.

  Omgången består av STL finaler från Solvalla, och det innebär alltid riktigt fina tävlingar med riktigt fina hästar. Jag är enormt taggad inför lördagen och längtar till man får bänka sig och börja gunga!

  V75 - 1

  Final Stoeliten över 2140 meter autostart.

  Här skulle man kunna gå ganska kort och spara lite streck till senare. Tre hästar sticker ut i mina ögon och trehästarslåset kommer man komma långt med även om det känns lite kallt.

  5 Mellby Free fick läget och härifrån är det bara framåt som gäller. Hon kan öppna fort och även om hon inte är snabbast ut så får hon säkerligen överta. I ledningen är man svårslagen när formen sitter där och skall här ses med vettig chans att leda runt om.

  6 Kali Smart har övertygat mig gång på gång med riktigt fina insatser. Även hon kan öppna snabbt bakom bilen och trivs i spets. Jag är dock tveksam till att man tar en längd på invändige Mellby Free och det luktar därför lite dödens. I spets skall det vara en bra chans att leda runt om men från dödens kan det bli tyngre.

  Skulle det bli lite körning mellan dessa två giganter så bjuder man in en tredje gigant, 9 Hevin Boko. Hevin Boko är mer stark än snabb och behöver ha lite tempo för att vara som bäst. Klarar av att göra endel jobb själv men i Stoeliten är det alltid tufft att göra jobbet själv och sedan också vinna. Hon har en riktigt bra avslutning och blir det tempo här så fäller hon många (alla?) sista halvvarvet!

  Vill man strecka vidare (det finns ju en risk att dessa tre kör bort varandra) så är 2 Miracle Tile med Örjan intressant. Sitter i rätt spår direkt här, då jag inte tror man vill gå i spets. Kan då istället få en fin rygg att gå i, i andraspår och sedan avsluta rappt.

  Även 1 Digital Class är intressant till låg procent. Avslutar alltid riktigt bra och senast var det nära vinst igen. Snart sitter den där och då vill man inte stå utanför. Tufft här såklart med spår 1 mot eliten men hittar man ut och det klaffar lite, varför inte?

  V75 - 2

  Final klass 2 över 2140 meter autostart.

  10 Prosecco fick jag äran att se live i senaste starten och hästen såg verkligen fin ut över mål. Tränare Carina Balder sa då att hästen blir bara bättre och bättre för varje start och att nu till finalerna kommer han vara ytterligare förbättrad. Stämmer detta så kommer det räcka långt, väldigt långt, för hästen har redan visat på hög kapacitet. Han öppnar snabbt bakom bilen men är inte beroende av någon spets utan fungerar bra även bakifrån. Lyckas Adrian spara speeden till slut här så syns man i alla fall på målfotot, det kan jag nästan lova. Det skulle kunna vara en fräck spik för klass 2 loppen brukar annars kunna bli en dyr historia.

  2 Mister K.O.Z galopperade in i första sväng senast och skall vi vara helt ärliga så är väl känslan att det inte sett som bäst ut i två senaste starterna. Att hästen är kapabel råder det dock ingen tvekan om och de vittnar starterna dessförinnan om. Har Conrad fått ordning på formen igen inför denna start så blir han helt klart att räkna med. Snabb ut och lär laddas för ledning och därifrån släpper man inte till någon.

  5 Calmass vann klass 2 försöket när det var V75 på Bjerke för två veckor sedan och det gjordes i imponerande stil. Rappt till spets och därefter rådde ingen på honom. Mötte såklart lite sämre hästar då än nu men det såg ändå ut att finnas krafter kvar. Når man till spets här igen så leder man länge för vem vill gå utvändigt?

  En miljonsmäll skulle kunna vara 4 Kilmister Boko som just nu spelas till omotiverat låg procent. En fyraåring som kan öppna riktigt bra och har gjort riktigt fina prestationer. Simon Mitman som tränar håller hästen högt och har god tro på sin häst. Adielsson som brukar få lite extra fart på hästarna från start styr igen och jag ser det inte som omöjligt att man hittar till spets initialt. Där kanske man släpper men från ryggledaren har vi hittat skrällar förut!

  V75 - 3

  Final Gulddivisionen över 2140 meter autostart.

  Spännande gulddivision där många kan vara med och göra upp om det. Dagsformen kommer bli väldigt avgörande då känslan är att alla kan slå alla.

  1 Milliondollarrhyme som kan öppna riktigt fort lär laddas mot tät och försöka hålla upp innerspåret. Lyckas man med det så leder man detta länge. Hästen besitter både styrka, hårdhet och snabbhet för att vinna en sådan här guldfinal och måste räknas tidigt från ett bra läge.

  5 Brother Bill som även han kan öppna snabbt kommer till Solvalla i absolut toppform. Insatserna på slutet har varit av högsta klass och även om det nu är 400 meter längre än två senaste starterna så skall inte det störa. Hästen går från alla positioner och är van att möta riktigt tufft motstånd. Kommer vara med där framme även här!

  9 Esprit Sisu gör nästan aldrig en dålig insats oavsett motstånd och jag tycker nästan han blivit ännu mer stabil sedan han kom till Wäjersten. Allt Wäjersten rör vid just nu blir till guld och det gäller både i träningen och för styrningar. Bakspår här skall inte göra så mycket då det finns fina ryggar att välja på. Esprit Sisu har bästa biten till slut så hittar man bara en vettig resa så kommer man fälla många till slut.

  Andra hästar som måste med tidigt vid gardering är 3 Diamanten, 6 Global Adventure och 10 Milligan’s School som alla tre skulle gynnas om det blev tempo här.

  V75 - 4

  Final Diamantstoet över 2140 meter voltstart.

  Öppen Diamantsto final med ett par roliga smällar bakom de betrodda.

  4 Minnucci Zon lär ta hand om ledningen initialt. André har tidigare både valt att köra där och även släppa så svårt att säga hur det blir denna gång. Oavsett vilken taktik man väljer så startar hästen som en segerkandidat här. Hon har en fin avslutning att plocka fram ifall rätt resa ges och hon skulle även kunna leda fältet runt om en bra dag.

  7 Zante Grif är ändå mitt första streck och den riktigt kaxige kan testa att spika. Zante Grif gör alltid bra lopp och är alltid med där framme men det verkar vara förbannat svårt att vinna. Nästa seger har hon tjänat ihop till och den borde komma när som helst nu. Spår 2 i mittenvolten tror jag är ett kanonspår. Då sitter man i rätt spår direkt från start och hamnar förhoppningsvis inte allt för långt bak. Avslutningen som hon brukar skicka är sedan riktigt bra och då får de övriga vara bra för att stå emot.

  En rolig skräll är 6 Ottilia Fri som när hon har en bra dag tävlar på hög nivå. Spåret är såklart inte det bästa och härifrån blir man lite beroende av de andra men skulle man hitta ut i ett andraspår blir man att räkna med. Styrkan sitter i en riktigt vass avslutning som kan chocka många ifall hon får smyga med i ryggar in i det längsta.

  13 Unique Juni och 15 Svecak Palema besitter båda styrkan och kapaciteten för att runda ett sånt här fält. Utan trafikproblem slutar båda långt fram och kan vinna!

  V75 - 5

  Final Silverdivisionen över 2140 meter autostart.

  Omgångens största favorit travar ut i den femte avdelningen och trots det stora favoritskapet tycker jag det är en bra spik.

  3 Admiral As är en guldhäst och en häst för de större loppen i Sverige och kanske världen. Detta motstånd skall Admiralen städa av en normal arbetsdag och som jag ser det är det endast galopp eller sjukdom emot. Det förstnämnda har ju dock hänt ett par gånger tidigare och visst kan man spela på att han galopperar igen men Örjan vet ju om detta. Det skall mycket till för att Örjan skall köra bort sig i en final.

  Motstånden som måste med ifall man garderar är 1 Algot Zonett som har slagit Admiral As vid en galopp tidigare. Spår 1 är såklart ett minus då han öppnar långsamt men hittar han ut så räknas han tidigt bakom.

  4 Emoji som hålls högt av stall Flemming Jensen. Gör alltid bra lopp och är oftast med där framme och gör upp om det.

  9 Gardner Shaw som besitter både styrka och snabbhet. Går från alla positioner och har en ruskig avslutning ifall det löpningsförloppet ges.

  V75 - 6

  Final Bronsdivisionen över 2140 meter autostart.

  En Bronsdivisionsfinal där man kanske borde strecka på lite. Många bra hästar gör upp och löpningsförloppet avgör utgången. Jag testar dock ett trehästarslås och hoppas det går igenom.

  2 Gooner är lite av en favorit i undertecknads ögon. Det finns rejält med styrka i hästen och man kan aldrig riktigt räkna bort honom. Klarar av att göra jobbet själv och har alltid en ruskig avslutning att skjuta till. Senast kom avslutningen någon halvsekund försent då det blev lite trafikproblem. Ett perfekt utgångsläge denna gång gör att jag inte tror att samma sak händer nu. Får Wäjersten fritt med Gooner i sista sväng så flyger man troligtvis förbi alla över upploppet. En möjligt spikförslag om spelprocenten håller sig kring 40 strecket.

  5 One Kind Of Art är även det en maskin med fin styrka som alltid gör sitt. Lite liknande Gooner i egenskaperna men kanske lite mer beroende av positioner. Formen sitter där nu inför denna finalen och med ett bra utgångsläge måste man räknas tidigt.

  7 Oracle Tile har ännu aldrig förlorat med Örjan som hoppar upp bakom igen. En allround häst som går från alla positioner och även tål arbete. Från detta utgångsläge hamnar man dock långt bak från start då han inte är någon raket ut. Mot tufft motstånd kan det då bli jobbigt att ta sig förbi samtliga till slut men man kan ändå inte räkna bort ekipaget, speciellt inte när Örjan styr.

  1 Xantis De Roi och 10 Moses skall också med tidigt vid gardering. Två kapabla hästar som kommer med formen på topp.

  V75 - 7

  Klass 1 final över 2140 meter autostart.

  Klurig klass 1 final där bästa hästarna har fått lite sämre utgångslägen, vilket öppnar upp loppet. Jag har sparat lite streck hit men känner mig ändå inte helt säker.

  1 Bugatti Miles skall bli riktigt spännande att se i amerikansk sulky i Redéns regi. Man har tidigare hintat om att hästen kan öppna bättre än folk tror och med lite hjälp av jänkarvagnen kanske det går att hålla upp ledningen? Skulle man lyckas med det så är mycket vunnet för från ledningen blir man svårslagen. Jag tycker dock det finns vissa frågetecken kring startsnabbheten och då blir läget också mer chansartat. Gardering tills motsatsen är bevisad. 

  Westholms två hästar 7 Parker och 9 Santos De Castella håller jag högt kapacitetsmässigt i detta fältet men båda drog lite sämre spår för deras egenskaper. Santos De Castella som kan öppna och trivs ypperligt i spets drog ett bakspår och måste nu hitta igenom. Jag tycker han blir betydligt mer sårbar ifall han måste gå i ryggar. Parker som däremot är inte så snabb ut, utan istället ruskigt stark, fick spår 7 och det luktar vingel lång väg. Kan mycket väl hamna sist från start och det blir det tungt även om hästen är stark. Båda skall såklart räknas ändå men rankas ner pga utgångslägena.

  En som jag lyfter upp i ranken är 6 Zenato som kommer med flera fina prestationer i raden. Formen sitter där och från ett bra utgångsläge kommer han säkerligen få en vettig position här. Kan sedan avsluta riktigt bra ifall läget ges. Förtjänar en ny seger i raden och vad passar bättre än att ta den i en final?

  Dagens Dubbel

  DD1 - 2 Gooner
  DD2
  - 1,6

  Detta var mina tidiga tankar inför lördagens V75 jackpot. Jag hoppas de kan vara till hjälp för någon.

  Som vanligt önskar jag er lycka till med liret oavsett om ni spelar med mig, själva eller med någon annan.

  Vi ses i vinnarcirkeln!

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube