Jackpot-tankar inför V75 Eskilstuna: Tack för kaffet!

En riktigt trevlig helg i Eskilstuna väntar oss med dubbla V75:or, och Breeders Crown finaler på söndagen. Lördagens V75 (som denna analys behandlar) bjuder dessutom på en riktigt saftig jackpot på dryga 46 miljoner! Jag kommer åka upp och vara på plats båda dagarna, främst för att följa min Olivia Coger som skall ut i ytterligare en stor final, men också för att jobba in våra lappar. Ni är välkomna fram att hälsa om ni råka se mig i vimlet!

Du hittar mina andelar här

  🥇 SPIKFÖRSLAGET

  V75-3

  3 Hidalgo Heldia är en häst som jag verkligen fastnat för och som det verkar håller även tränare Conrad hästen väldigt högt. Hidalgo Heldia kommer senast från en vass prestation i Tyskland där han tillsammans med Jorma ledde från start till mål.

  Även om det finns någon startsnabb invändigt så tror jag ett liknande upplägg är på tapeten här. Eskilstuna brukar bjuda på många vinnare från spets och här lär inte Conrad vila på hanen. I spets blir ekipaget sedan svårslaget.

  Detta är i mina ögon ett monster som kommer kriga sig hela vägen till guld. Just nu hägrar han i för låg klass så det är bara att fortsätta ta betalt. 17 % av strecken i skrivande stund men det lär stiga. Tycker vinstchansen ligger någonstans runt 35% och skulle det bli spets så är den ännu högre. Bank bank bank, vi hamrar in spiken!


  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V75-3

  Intrycket från 1 Coffey gav verkligen mersmak när Claes tog högertöm och vred på över bortre lång. Det gick rejält fort men tyvärr tog man sig aldrig förbi hästarna längst fram utan fick gå i tredjespår genom sista kurvan i högt tempo. Det schabblades även lite med travet där i det vida spåret. Detta kändes sedan i benen över upploppet och hästen föll igenom fältet.

  Detta är en häst under utveckling och har han bara tagit detta loppet på rätt sätt bör han gått framåt med det. Magnus Djuse upp är jätteintressant i mina ögon, en riktigt duktig taktiker. Lyckas Djuse spara på speeden och hålla hästen fokuserad så skulle de tillsammans kunna slå av detta fältet. Antingen över sista borte lång eller över upploppet. Spännande streck till låga 12% i skrivande stund!

  V75-4

  Stoeliten känns ovanligt svag denna lördag men det finns tre hästar som sticker ut. 1 Fifty Cent Piece som är den troliga ledaren av loppet och sedan 4 Digital Class och 8 Margareta Tooma. De två sistnämnda kommer troligtvis behöva göra jobbet för att inte Wäjersten skall fuska hem detta från spets, för släpper det tror jag inte han gör frivilligt.

  En som skulle kunna nyttja lite tävling och tempo där framme är 10 Iceland Falls som skulle kunna glida med i fina ryggar direkt från start. Wallin har bra snurr på stallet för dagen och här sitter duktige Claes Sjöström upp bakom ett kapabelt sto. Iceland Falls har en ruskig avslutning att skjuta till om hon får rätt resa och jag tror att Sjöström är rätt person att servera henne den. Rejält bortglömd till 3% på strecken så kan detta vara kupongrensaren på lördag!

  V75-6

  2 Miss Imperatrice blir stor favorit i detta Diamantstoförsök, och det är väl delvis rätt. Travar hon iväg från spåret och lyckas ta sig till spets så kan loppet mycket väl vara över. Där springer hon en 13 tid och då skall övriga vara ruskigt bra för att slå henne.

  Jag letar dock alltid efter frågetecken på de hårt betrodda och detta fall är det väl spåret isåfall. Skulle det krångla för favoriten så öppnar loppet upp sig rejält. Mitt förslag är därför att ta så många man har råd med här ifall man vill försöka fälla favoriten. 10 Krakas till 2% och 14 Global Virigin till 3% till exempel är inte helt otroliga vinnare av detta löp. En eller alla!


  Detta var mina tidiga tankar inför V75 från Eskilstuna. Jag hoppas de kan vara till hjälp för någon i jakten på sju rätt! Som vanligt önskar jag er lycka till med liret oavsett om ni spelar med mig, själva eller med någon annan.

  Följ mig gärna på Twitter. Där försöker jag dela tankar inför omgångar, vinnarspel med mera. 

  Vi ses i vinnarcirkeln!


  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

  April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

  Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips