Inför V75: både jackpot och premiär! » 22 maj | Christian -…

Inför V75: både jackpot och premiär!

 Jackpot-omgång på Gävletravet och mina första system för Travstugan, vilken dag!

  • Ska bli riktigt roligt att lägga mina första spel här för "stugan" i morgon! Ni kan räkna med att jag kommer till start väl förberedd och förhoppningsvis blir det "napp" på kroken direkt. Har nämligen en god känsla och det ska bli spännande att se hur detta slutar.

Veckans tidiga analys av omgången

V75-1

Vi inleder omgången med en spik, 7 Vikens High Yield. Har sett lysande ut en längre tid nu och det finns väl inget som talar för att formen är sämre till denna start. Jag hittar egentligen bara ett minus och det är ett litet kuskminus, men att köra detta nu självspelande piano skulle nästan jag klara av! Jag tror att Per utnyttjar springspåret och får överta ledningen någon gång strax före eller strax efter första sväng. Därefter kör man i ledningen.

Värst emot är 6 Falcon AM och 3 Actual Star som båda måste med om man garderar.

V75-2

Stolopp kombinerat med ungdomslopp skriker gardering lång väg och vi lyssnar. Här vill jag ha med många ekipage, kanske alla?

Första rankingen får 1 Frozen Queen på spårlottningen. 1 Frozen Queen som vunnit hela hälften av sina starter i år kan få överta ledningen tidigt från 4 And Stitch som jag tror tar ledningen initialt. 8 Lady Youline som avslutade förra året starkt och har varit ute emot tuffa gäng rankar jag tvåa. Med Magnus Djuse i sulkyn så är man garanterat med och gör upp om det.

Där bakom är det ett getingbo, några hästar jag vill ha med på kupongen är 3 Carry Cash, 7 Restless, 11 Lyx Håleryd och 12 Arbiggan. Ta så många du har råd med!

V75-3

Klass 1 lopp där det kan bli körning direkt från början. 1 In Royalty Boko, 2 Stonecapes Superb och 3 In Love Boko tror jag alla vill till ledningen initialt. Segrande ur den fighten tror jag 1 In Royalty Boko med Mika Forss går.

I den positionen vill man sedan köra så länge lampan lyser. Kan leda runt om! 4 Merritt som vunnit 6 av senaste 9 loppen kan avsluta bra och kommer garanterat vara med där framme när det skall avgöras. Även 11 Mas Capacity har en hög högsta kapacitet och kan vinna detta trots bakspår.

Den som inte tror mig borde kolla i lopparkivet på valackens senaste start. Där galopperade han inledningsvis, tappade mark men rundade sedan fältet och vann. Visst motståndet var inte riktigt av samma kaliber men prestationen var ändå imponerande.

Jörgen Westholms båda hästar i avdelningen är i skrivande stund lite bortglömda, 5 Feerie De Fael som gjort det bra över längre distans i Frankrike och 6 Whelk som är van tuffa gäng är just nu spelade till skrällprocent. Varning!

V75-4

2 Prins C.K. och 4 S.T.C.C Faksen lär båda laddas emot ledningen, fördel invändigt 2 Prins C.K. Vinnaren av spetsstriden lär vilja köra där och kan bli svårfångad oavsett vem som än får den positionen av de två.

Första ranken får 9 Spang Viktor som bara lämnade konkurrenterna på borte lång i senaste starten. Björn Karlsson startar ju inte utan förhoppning om seger. Ett spikalternativ för den vågade!

10 Gott Klirr vann i princip ingenting under 2019 men hade en hel del pallplatser. I år har han börjat sätta nosen först och har formen på topp. Rejäl utmanare till segern här.

Värd att nämnas är även 11 Rubus som i senaste starten gjorde en fin avslutning och kom tvåa framför just 10 Gott Klirr. Skrällvarning!

V75-5

7 Staro Leonardo stod för en fin prestation senast då han slog Norton Commander. Är formen på topp så blir han svår att slå oavsett position.

6 Valley Brodde har vunnit 4 av 5 senaste och kommer garanterat vara med där framme när det skall avgöras. 8 From The Mine såg helfin ut senast på Boden och trivs över distansen. 11 Figaro Vici gjorde ett bra lopp över 3140m senast, har styrkan som vapen och skall absolut inte nonchaleras.

V75-6

Gulddivisionen och en biljett till Elitloppet på spel. Tredje starten i Sverige för 2 Billie De Monfort sedan hon kom tillbaka från Frankrike.

De två första starterna levde hon inte riktigt upp till de högt ställda förväntningarna, men nu tror jag att formen vässats ytterligare. Denna hästen vill man till Elitloppet med och nu finns det minst en biljett som väntar vid mållinjen. Man lär ladda från start för att leda detta lopp runt om. Jag tycker man kan spika Goop här!

Vill man gardera så finns det absolut några fina utmanare, främst 1 Conrads Rödluva som har spåret invändigt och knappt vet hur man förlorar, 73% segrar och 95% på pallen säger en hel del. 3 Baron Gift som vid en fin resa kan spurta bra och 4 Racing Mange där det låter uppåt från stallet och har en rejäl spurt att tillgå.

V75-7

Klass två-lopp över 1640 meter och magkänslan säger att det står mellan två hästar. Spetsstriden tror jag 2 Arabesque vinner men visst kan det först bli lite körning emot invändige 1 Global Agency.

2 Arabesque kan sedan leda runt om. 5 Expensive med Örjan bakom kommer troligtvis backa lite i starten för att sedan söka sig framåt på sista bortre lång. Kan bli en lämplig uppgift om inte 2 Arabesque får dämpa alldeles för mycket.

Det kanske räcker med dem två men om det finns pengar över så tycker jag man kan plocka med någon häst till till exempel 10 Mellby Hurricane, en Nurmos häst som om allt fungerar för dagen absolut kan runda detta fält till seger.

Varningen i loppet är 12 Ready Doc som vann i sin senaste start på just Gävle. Ett imponerande lopp där han gick i ledningen från start till mål. Har tidigare visat att han även kan gå bakifrån. Formen är på topp och han har inte varit utanför pallen på de  fem senaste starterna.

Mina andelar hittar ni här:

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips