V75 med Björnkollen: Missa inte legenden

Björnkollen har greppat tag om Momarken som håller i V75 denna lördagen. Startsnabba stoet leder runt om i V75-2 och i avslutningen kan legenden slå till!

🔨 SPIKEN

V75-2

Spik på 6 Difficult Ways. Hästen har laddats hit och körs av hemmakusken Per O Midtfjeld som kan banan. Perfekt läge och laddning hit - tycker inte man ska gå emot stoet!

Varning bakom; 10 Global Bodyguard om det blir tokkörning där framme.

V75-3

14 Odd Herakles möter inte jättetufft motstånd och när han dessutom har springspår härifrån är det en given spik. Stort plus dessutom efter strykning på startvolten för Odd Herakles del- detta är omgångens klart bästa spik!

Varningen är 15 Troll Solen som visat fart och bra inställning men står från åttondespår härifrån vilket är nästan som tillägg på Odd Herakles direkt...

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

10 Maestro Crowe är bra men 13 Amazing Warrior och 14 Oracle Tile är inte så mycket sämre och från startvolten är 3 Gitan de Touchyvon mycket intressant!

V75-4

Ett stolopp där 5 Listas Marion är intressant från start. 6 Bahama Passion har haft lite otur men ska med tidigt den här gången. 12 Namanga Bo är möjligen bästa hästen men detta är ett lopp som ändå krävs på en del streck för att känna sig helt säker!

V75-5

Björnkollen spelades in när betrodda duon A Perfect Dutchess och Present Tile inte blivit strukna ännu!

2 The Baron är väldigt startsnabb och perfekt över kort distans och näst på tur är 9 Only Be Kind To Be

V75-6

Svår Gulddivision där 4 Bill's Man är bra men tvingas gå utvändigt om 2 Chapuy. Bill's Man har vunnit det mesta i Norge och även fast han inte visat samma form som ifjol så kan han ändå ta ner Chapuy från utvändigt. Där finns andra bra hästar; så som 5 Remarkable Feet som visat bra form och 7 Gigant Invalley som gynnas av att gå barfota! 

Ska man strecka på ytterligare är det 1 Upper Face och 6 Beartime!

V75-7

Här behövs ändå en del streck och intressant är 7 Legend Act som i ett lopp som höll lågt tempo gick en riktigt stark slutrunda på Åby näst senast där Björn Goop körde. Vann sedan starten därpå så formen är perfekt!
Vi avslutar med gardera upp något och hoppas främst att "legenden" slår till!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips