• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V86 tips » Onsdagen 19 Januari från Solvalla och Bergsåker - "Jag bankar in spiken utan minsta tvekan”

V86 tips » Onsdagen 19 Januari från Solvalla och Bergsåker - "Jag bankar in spiken utan minsta tvekan”

V86 avgörs på Solvalla och Bergsåker under onsdagen. Omgången innehåller flera spelvärda hästar och jag vill dela med mig av i en tidig analys här.

Mina andelar:

  OMGÅNGENS BÄSTA DRAG/SPIKFÖRSLAG

  Bästa spikförslagen

  Avd 2

  3 L.L Labero blir säkert omgångens megalampa och normalt sett är detta inget för mig, men på förhand så ser jag verkligen inte vem som egentligen ska kunna utmana Oskar Kylin Blom´s stjärna? Hästen går bra varje gång och var senast ute i en V75-final mot betydligt bättre motstånd en vad som vankas nu. Det finns chans till tidig ledning då hästen kan öppna snabbt, men det är inget nödvändigt då kapacitet finns till att segra från alla positioner. Ska man försöka hitta något minus så skulle väl det kunna vara distansen, då hästen har en viss tendens att kunna bli lite väl pigg under vägen. I övrigt så anser jag att han är minst ett huvud högre en sina konkurrenter och väljer att banka in spiken utan minsta tvekan! 

  Avd 5

  2 Fire Of Noa kommer från en ruggig insats senast och troligtvis en av sina bättre på väldigt länge, när han fick gå utvändigt om ledaren. Inför denna start så är hästen perfekt inmatchad och spåret blev perfekt. Jag tror detta mycket väl kan vara spets och slut, då han är kvick ut och jag skulle bli väldigt förvånad om Kevin Svedlund tänker släppa över den korta distansen? Håller tummarna att man är på rätt spår, för detta är en riktigt fin kuse. Rolig chansspik till endast 8% i skrivande stund! 

  Avd 7

  10 Huddlestone är en favoritkuse hos mig och det vet nog det flesta av er som läser mina analyser. Nu har man toppform för dagen och från detta utgångsläge så tror jag att hästen sitter fint på det ute i spåren och bara kör över konkurrenterna sista 500m. Det luktar körning från start på flera händer och det gynnar förstås mitt spikförslag som fullkomligt glänste vid senaste segern. Kör i tid Henrik Svensson

  Övrigt att se upp med:

  Avd 1

  Ett öppet stolopp inleder omgången och här ser det på förhand ut att krävas några streck. 6 Just More Fun är spetsfavorit och ses med hög segerchans. Hon vann säkert från just den positionen näst senast och skulle Mats E Djuse få bestämma där framme kan det såklart räcka hela vägen. 9 Dandruff ska räknas tidigt där bakom och är van att möta betydligt tuffare hästar. Fin form på hästen och kan få en fin smygresa från detta utgångsläge. Till endast 5% får vi Troels Andersen´s formtoppade 8 Mionetto T.P och lyckas ekipaget hitta en fin position så biter det ruskigt bra när hon får trycka till speeden. 1 Estelle Godiva lottades till ett spännande utgångsläge och Mikael Cedergrens kuse har matchats i V75-sammanhang på slutet. Spännande ekipage till 4%! Här streckar jag på. 

  Avd 3

  Ett ganska så bra kallblodslopp med flera namnkunniga hästar selas ut. 1 Bellfaks bär favoritskapet och jag är villig att hålla med där. Dock lite svårbedömd hur han öppnar från just spår 1, men skulle Jan-Olov Persson pricka rätt och sitta i tät, så kan det såklart bära frukt hela vägen. 5 Grisle Odin G.L krigade till sig en seger senast och det trots att han ej såg helt fräsch ut. Allt ska dock vara bra med hästen, som nu får tävla i sin amerikanska bike, vilket är stora plus. Hästen går alltid hela vägen in i mål och kommer utmana favoriten om segern.  4 Don Viking spikade jag senast och hästen vann då planenligt. Formen är på topp för dagen och trots tuffare motstånd denna gång så får man ej nonchaleras och given hos mig! 

  Avd 4

  Återigen ett stolopp och även här ett väldigt öppet och jämnstreckat sådant. 11 Genie Am landar som tipsetta i alla fall och här låter det bra från stallet. Örjan Kihlström styr skutan återigen och då han är en mästare på att hitta rätt ryggar, så finns det en god chans till att ekipaget sköljer övriga över upploppet. Dock ingen spik i nuläget utan jag har några spännande utmanare som jag måste ha med. 12 Gina Lollobrigida har visat prov på fin form i dennes två senaste starter, vilket har resulterat i en seger och en andraplats. Spåret blev såklart inte supersexigt denna gång, men då hon i mitt tycke möter enklare motstånd en tidigare, så utmanar hon med rätt ryggar på slutvarvet. 1 Mitzy Gold står på tur för en etta i raden efter fina insatser på slutet och från detta läge så känns det väldigt spännande på förhand. 7 Cute And Charming är ruskigt snabb från start och kan mycket väl vara ett spetsbud. Väl där så biter det ofta bra och känns ruskigt intressant till endast 3% i skrivande stund!

  Avd 6

  10 Hankypanky Redbank blir stor favorit i den sjätte avdelningen och har nu inte varit sämre en tvåa på sina fyra senaste starter. Snacka om formtoppad! Man ska såklart ej ta bort för mycket av dessa insatser, men jag anser ändå att motståndet i denna start är betydligt tuffare och jag försöker fälla favoriten. 6 Kocu Boko stod för riktigt imponerande insatser förra året och var bland annat ute i kval till Derbyt i Augusti. Hästen har aldrig varit sämre en tvåa med skor och ska bli intressant att se i denna start. 5 Episode Nine har visat bra intryck på slutet och kommer med två raka segrar i bagaget. Stallet är optimister inför denna uppgift och lyckas Mika Forss lösa det kluriga spåret i volt så är man med väldigt långt framme i detta fält!

  Dagens Dubbel

  I Dagens Dubbels inledande avdelning väljer jag att gå rakt ut på ett av mina spikförslag i omgången, 10 Huddlestone.  

  I den andra Dagens Dubbel-avdelningen väljer jag att förlita mig på tre hästar som hittas från bakspår. 2 Navona bär favoritskapet och har fin form för dagen. Kan såklart duga, men jag anser ändå att detta är fel favorit och ratar den helt på Dagens Dubbel13 Super Sarah väljer jag istället att snacka upp och ska i mitt tycke vara favorit. Hästen är härdad mot tufft motstånd och går ner i klass till denna start vad gäller just det. Senast gick hästen i mål med krafter sparat och chansen till att runda samtliga med rätt resa är högre en vad procenten säger i nuläget. 11 Heloise Am var riktigt fin vid segern näst senast och följde upp den med en andraplats i starten efter. Nu får hon återigen Örjan Kihlström i vagnen och ekipaget kommer fälla många med rätt ryggar på slutvarvet över den passande distansen. 15 Beauty Wind blir mitt sista streck på denna spelform och detta är en kuse som är bättre en raden och förtjänar en seger snart. 3% i skrivande stund är ett skämt och det finns otroligt spelvärde denna gång och en riktig oddshöjare i gänget! 

  Mina andelar hittar ni HÄR

  Dagens Dubbel:

  Dagens Dubbel 1: 10 Huddlestone

  Dagens Dubbel 2: 11,13,15

  Väl Mött
  Stenberg

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

  Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

  Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips