• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 30 April från Örebro- "En häst med Elitloppsambitioner"

V75 tips » Lördagen 30 April från Örebro- "En häst med Elitloppsambitioner"

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 30 April från Örebro! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.


Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 6 Sister Sledge

💥 Omgångens skräll

 • 1 Livi Power

V75-analys :

Banfakta, Örebro

Banförkortning: Ö

Längd: 1 000 m

Bredd: 21,4 m (2140 m), 20,8 m (1640 m)

Upplopp: 178 m

Open stretch: Nej

Vinklad startbilsvinge: Nej

  • V75-1

  Vi inleder denna omgång med ett lopp i Klass I, där grundkapable 11 Napoleon Cash står för favoritskapet. Årsdebuten är nu avklarad och trots att man inte glänste något avsevärt den gången, så var nog loppet oerhört nyttigt för hästen och man lär gått framåt efter detta. Trots bakspår så ska man räknas tidigt, men det bär emot att lämna hästen ensam från detta utgångsläge. 6 Castor The Star såg oerhört vass ut näste senast ifrån ledningen och chans till samma position denna gång och då blir man svår att nå är känslan? 9 Velten Swarovski blev lite drag på senast och hästen höll godkänt den gången efter ett nästintill omöjligt lopp. Med bättre resa denna gång så kan det bära frukt? Ett roligt lopp inleder och det kan nog krävas sina streck. 

   Rank: 11-6-9-3-10-2-8-1-4-5-7-12

   • V75-2

   Klass II över lång distans och även här tycker jag startlistan ser intressant ut, där en häst höjer sig över mängden anser jag. 8 Kentucky River står i helt fel klass och har överkapacitet i fältet. Insatsen senast visade prov på detta, efter att ha kommit in som fyra trots dubbla galopper. Det väntas lite små justeringar i utrustningen till denna start och felfri så sköljer han detta motstånd enkelt trots sitt något osexiga utgångsläge. 3 Ruger ska räknas tidigt bakom och även här tycker jag att det är en häst i fel klass. Från detta spår så luktar det tidig ledning och väl där tuggas det på så länge lampan lyser och blir svårfångad. Roligaste strecket tycker jag 1 Livi Power är till endast 3%. Björn Goop upp denna gång är rejält kuskplus och hästen satt fast senast med krafter sparat.

   Rank: 8-3-1-4-12-6-7-2-10-9-5-11

   • V75-3

   Omgångens största favorit hittar vi i Stoeliten och det i form av Daniel Redéns läckra femåring 6 Sister Sledge. Hästen ska vara favorit och är ett tänkbart spikförslag och med tanke på att hon även är en kandidat till årets Elitloppet i maj så räknar jag med en vass insats likt årsdebuten. Formen är uppåtgående enligt rapporter och lyckas Örjan Kihlström placera henne i tätposition så är nog loppet över. Segerstaplaren 11 Marion Fouty Bon hade varit mer intressant med ett annat utgångsläge, men vilken fin dam detta är. En väldigt lovande häst som kräver tempo denna gång för att nå sitt staket, men frågan är som sagt om det inte blir för tufft härifrån? Alessandro Gocciadoro selar ut 1 Caramel Club denna gång och trots hästens orutin så finns det kunskap att hämta. Jag inväntar lite spännande rapporter i slutet av veckan, men räkna med en rejäl insats. 

   Rank: 6-11-1-5-3-9-7-4-2-8-10

   • V75-4

   Ett öppet stolopp nalkas i den fjärde rundan och känslan på förhand är att hästarna på start kan bli svåra att komma ikapp för de på 20 meter tillägg under en vrålsnabb vårbana? 5 Kathrine S.H. tycker jag är spännande om hästen går felfritt och hon gjorde debut senast för Markus B Svedberg. Hästen stod för en mycket positiv insats på barfotabalans och med det loppet i kroppen kommer hon stå för en än bättre insats. 2 Kentucky Derby möter betydligt tuffare motstånd denna gång än vid hennes segrar och kanske blir hon lite väl hårt spelad, men fyra raka segrar inger ändå respekt. Lyckas Jörgen Westholm ta sig till ledningen så har hon faktiskt aldrig förlorat på fyra försök! 4 Iris Sisu går upp i klass nu, men min känsla är att hon duger ändå och hästen verkar väldigt komplett när det kommer till löpningsförlopp. Spåret ? Av hästarna på tillägg så finns det gott av kapacitet och jag kan ej blunda för varken 11 Unfair12 Minnucci Zon,13 Cash and Carry eller 14 Vilja T.Y.C. 

   Rank: 5-2-4-11-12-13-14-8-3-1-7-6-9-10-15

   • V75-5

   Bronsdivision över kort distans stundar och här möts vi av flertalet namnkunniga kusar med hög kapacitet. 4 Eros Zola tycker jag är väldigt spännande och efter att ha gått i mål med krafter sparat senast och med rapporterna jag nåts av så ska hästen bli väldigt spännande att se. 1 Zorro Wind är väldigt svår att sia om dagsformen på, men ser man tillbaka till loppen förra året så vet vi hur bra hästen kan vara. Är han bara någorlunda i ordning så tror jag att chansen är stor till att man bara mosar detta gäng och kanske rentav på en 9-tid? 5 Hipster Am gör debut i klassen och är en mycket vass sprinter. Från eventuell ledning blir han att räkna med! Roligt lopp att vänta!

   Rank: 1-4-5-8-2-7-6-3-11-10-9-12

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Vi inleder Dagens Dubbels första avdelning tillika V75´s sjätte med ett mycket spännande försök till Paralympiatravet. 8 Beads gör en spännande debut för Frode Hamre och första starten i Europa och här har vi en häst med Elitloppsambitioner. Rapporterna jag läst så uppges hästen träna oerhört starkt och hästen har gått 8-tider vid flera tillfällen. Man vann så sent som i fjol Hambletonian Maturity från rygg ledaren och för fem starter sedan så avslutade hästen fyra bakom självaste Ecuire D. Trots årsdebut ska man räknas! 4 Önas Prince ser ut att bli hårt spelad, men hästen måste höja sig på ett och två stepp efter en rostig i årsdebut senast och rankas ner av mig. 3 Brother Bill skulle kunna nå tätpositionen och om så blir fallet blir hästen väldigt svårslagen, men hur svarar 1 Chapuy? Räkna med en rejäl fartfest i detta lopp! 

   Rank: 8-3-4-5-10-9-1-2-6-7

   V75-7

   Orebro Int'l rundar av denna omgång och vilket topplopp vi möts av här där 13 Moni Viking ser ut att bli favoriten. Hästen som segrade i både Harper Hanovers och Åby Stora Pris över 3 km 2020, var även Elitloppsfinalist ifjol. Tillskillnad från årsdebuten så rycks skorna denna gång, vilket är stora plus och med lopp i kroppen nu så tycker jag detta är en befogad favorit trots att motstånd ej saknas. Jag gör nog ett ärligt försök till att fälla favoriten ändå och vill höja ett varningens finger för 5 Parker som jag tror sitter i tätposition och väl där kommer den tugga på bra. 10 Oscar L.A. var enormt bra i sin årsdebut och vann storstilat före bland annat Rackham. Joakim Lövgren håller fin form på stallet för dagen och har smått fantastiska 23% i segerprocent på hittills i år. Hästen har dessutom segrat vid sitt enda försök över tre varv så distansen är inga problem! 1 Global Lover kommer med tre raka segrar i bagaget inför denna uppgift och trivs ypperligt i ledningen. Robert Bergh har garanterat taktiken stenklar efter att ha fått spårlottningen och räkna med ytterligare en toppinsats från denna Love You-avkomma. Måste varna även för 3 Falcon Eye som är en riktig segerstaplare från Norge som ska bli spännande att få se tillsammans med Erik Adielsson denna gång och är ett fynd till ynka 3%11 Oracle Tile älskar distansen och tål ett offensivt upplägg och 6 Devs Definitif ser ut att bli bortglömd även han. Här vet vi även sedan tidigare hur bra avslutning hästen besitter!

   Rank: 13-10-1-5-9-11-3-12-14-2-7-8-4-6-15


   Dagens Dubbel-tips:

    1. 3,8

    2. 13 Moni Viking

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

      Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

      Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

      Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

      Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips